- Konu Sahibi MmMarmelaTtT
-
Fiziksel olarak acı vermiyorsa ve görüntü olarak normal kızarıklık ya da çil gibi duruyorsa hiç kimyasala bulaşmamanızı öneririm. Adı üstünde kimyasal, ileri dönemde daha ciddi soruna yol açabilir.Merhabalar...
Cilt vb. konularinin oldugu yere baktim ama sonra buraya acayim dedim.
Ten rengim asiri beyaz (gecen sene bir arkadasim mayonun altina beyaz corap giydim sanmisti dusunun) ve cilli. Mesele ciller degil ama tenimde kizarikliklar var ve yazin daha da belirginlesiyor. Bu konuda 1)Ben su kremi kullandim iyi geldi diyen var midir?
2) Cok takip ettigim bir klinik var bu konuda babyfacenij ise yaradigini soyluyor ama yer Istanbul'da. Su an git gel (bide tek seans degil) hemde yaptir falan maddi olarak beni zorlar. Izmir'de benzeri uygulamalar yaptirmis ve memnun kalmis birileri var midir?
Yorumlari sabirsizlikla bekliyorum. Simdiden zaman ayirdiginiz icin tesekkur ederim.
Ben de çok beyaz biriyim ve açıkçası bu halimi çok beğeniyorum nadir bi cilt tonu bu unutmayın kiMerhabalar...
Ten rengim asiri beyaz (gecen sene bir arkadasim mayonun altina beyaz corap giydim sanmisti dusunun) ve cilli. Mesele ciller degil ama tenimde kizarikliklar var ve yazin daha da belirginlesiyor. Bu konuda 1)Ben su kremi kullandim iyi geldi diyen var midir?
2) Cok takip ettigim bir klinik var bu konuda babyfacenij ise yaradigini soyluyor ama yer Istanbul'da. Su an git gel (bide tek seans degil) hemde yaptir falan maddi olarak beni zorlar. Izmir'de benzeri uygulamalar yaptirmis ve memnun kalmis birileri var midir?
Yorumlari sabirsizlikla bekliyorum. Simdiden zaman ayirdiginiz icin tesekkur ederim.
Dermatologa gorundum fazil krem verip koruyucu oneriyorlar. Koryucu tamam ama benim kizarikliklari gidermem lazim.bir dermataloğa gözükmelisiniz böyle ordan burdan tavsiye kremle ya da kafadan güzellik merkezi uygulamalarıyla çok pişman olursun.bir sorun ya da yapılacak bir şey varsa doktor söyler zaten.eğer cildinin kendisi buysa, vücut yapın buysa yapacağın bir şey zaten yoktur.
dermotoloğa gitmelisin bence kızarıklık burdan görünmüyo ama çillerini herhangi bi işlemle yokedebileceğini düşünmüyorum.. Öyle bi işlem varsa bile kesin zararlıdır.Bu sekilde cillerimi seviyorum ama altinda kirmizilik var ki fotoda o ksdar belli degil. Onlar gitsin istiyorum.
O boyutta bisey degil bildiginiz gunes kizarikligi.dermotoloğa gitmelisin bence kızarıklık burdan görünmüyo ama çillerini herhangi bi işlemle yokedebileceğini düşünmüyorum.. Öyle bi işlem varsa bile kesin zararlıdır.
O zaman renkli güneş koruyucu kullanabilirsiniz hem hafif bi örtücülüğü de var renk veriyo güzel görünüyoO boyutta bisey degil bildiginiz gunes kizarikligi.
Deneyecegim soylediginizi. Makyaj yapmiyorum pek kaldiran bi tenim yok belki bahsettiginiz urun iyi olur.O zaman renkli güneş koruyucu kullanabilirsiniz hem hafif bi örtücülüğü de var renk veriyo güzel görünüyo
Soylediginiz urunleri arastiracagim cok tesekkur ederim.yorumunuz icin.Merhaba aynı cilt tipine sahibiz. Ben mucizeyi solante pigmenta ile buldum. Hem de renkli güneş kremi. Biraz renk veriyor, çillerin renginin koyulaşmasını engelliyor. Plajda da o peynir görüntüsünde olmuyorsun. Akşam da simya evi immortelle nemlendirici kullanıyorum o da baya renk açıyor. Şu an belli belirsiz kaldılar.
Iste deneme kisminda onceden memnun olanlari on planda tutmak istiyorum.Leke rengini açan kremler var katalog satışı yapılan kozmetik markalarında. Denenebilir
Yüzünüzdeki kizariklardan kurtulabildiniz mı?Merhabalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?