Lekeler, Çiller Ciltteki Kizarikliklar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

MmMarmelaTtT

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
319
275
18
Izmir
Merhabalar...
Cilt vb. konularinin oldugu yere baktim ama sonra buraya acayim dedim.
Ten rengim asiri beyaz (gecen sene bir arkadasim mayonun altina beyaz corap giydim sanmisti dusunun) ve cilli. Mesele ciller degil ama tenimde kizarikliklar var ve yazin daha da belirginlesiyor. Bu konuda 1)Ben su kremi kullandim iyi geldi diyen var midir?
2) Cok takip ettigim bir klinik var bu konuda babyfacenij ise yaradigini soyluyor ama yer Istanbul'da. Su an git gel (bide tek seans degil) hemde yaptir falan maddi olarak beni zorlar. Izmir'de benzeri uygulamalar yaptirmis ve memnun kalmis birileri var midir?

Yorumlari sabirsizlikla bekliyorum. Simdiden zaman ayirdiginiz icin tesekkur ederim.

Çilli ve beyaz bir vücud için insanlar makyaj yapıyor ya hu..
Ben yerinizde olsam marjinalliğimi bozmam.
O ışınla yapılan şeylerin hepsi cilde çok zararlı . Yerinizde olsam tek yapacağım şey koruyucu krem sürmek olurd
u.

Fiziksel olarak acı vermiyorsa ve görüntü olarak normal kızarıklık ya da çil gibi duruyorsa hiç kimyasala bulaşmamanızı öneririm. Adı üstünde kimyasal, ileri dönemde daha ciddi soruna yol açabilir.
Görüntü olarak ağır hasta gibi duruyorsa lütfen önce cildiyeye gidin.
Geçmiş olsun.

Ben de çok beyaz biriyim ve açıkçası bu halimi çok beğeniyorum nadir bi cilt tonu bu unutmayın ki Ama çiller (ya da kırmızılıklar) olayını tam anlayamadım şimdi çil farklı bişey kızarıklık farklı bişey bi foto atar mısınız?

Bu sekilde cillerimi seviyorum ama altinda kirmizilik var ki fotoda o ksdar belli degil. Onlar gitsin istiyorum.

Eklentiler

• 15549740391876361615915897091385.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 108
bir dermataloğa gözükmelisiniz böyle ordan burdan tavsiye kremle ya da kafadan güzellik merkezi uygulamalarıyla çok pişman olursun.bir sorun ya da yapılacak bir şey varsa doktor söyler zaten.eğer cildinin kendisi buysa, vücut yapın buysa yapacağın bir şey zaten yoktur.

Dermatologa gorundum fazil krem verip koruyucu oneriyorlar. Koryucu tamam ama benim kizarikliklari gidermem lazim.

Bu sekilde cillerimi seviyorum ama altinda kirmizilik var ki fotoda o ksdar belli degil. Onlar gitsin istiyorum.
dermotoloğa gitmelisin bence kızarıklık burdan görünmüyo ama çillerini herhangi bi işlemle yokedebileceğini düşünmüyorum.. Öyle bi işlem varsa bile kesin zararlıdır.

Merhaba aynı cilt tipine sahibiz. Ben mucizeyi solante pigmenta ile buldum. Hem de renkli güneş kremi. Biraz renk veriyor, çillerin renginin koyulaşmasını engelliyor. Plajda da o peynir görüntüsünde olmuyorsun. Akşam da simya evi immortelle nemlendirici kullanıyorum o da baya renk açıyor. Şu an belli belirsiz kaldılar.

Soylediginiz urunleri arastiracagim cok tesekkur ederim.yorumunuz icin.
Leke rengini açan kremler var katalog satışı yapılan kozmetik markalarında. Denenebilir
Iste deneme kisminda onceden memnun olanlari on planda tutmak istiyorum.

Leke açıcı kremlerin sağlıklı olmadığını duymustum. O leke açan maddeler zararliymis. Zaten pek bir sorun göremedim. Bana çok beyaz da gelmedi zaten.

Çilsiz bolgedeki ten rengi bu. Yuzum cil ve kizarikliktan oturu boyle gorunmuyor haliyle yine diyorum ciller umrumda degil seviyorum kalabilirler ama altindaki kizarikliktan hoslanmiyorum o bolgrdeki renge cozum bulmam lazim.

Eklentiler

• 20190412_153136.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 131
-Cerave kuru ve çok kuru citller için losyon (biraz pahalıdır ama hem vücut hem de yüze uygulanabilir.) Ben sizin yerinizde olsam temizleyicisiyle birlikte bu seriyi denerdim. Bu markayı dermotologlar da öneriyormuş ama ben kullanmadım henüz.

Sadece yüz için;

-la roche posay toleriane serisinden cilt tipinize uygun günlük nemlendirici

- Eğer aşırı kuru ve hassas, aniden ve alerjiden çıkan kızarıklıklar veya haftalık nemlendirme ve onarım için cicaplast baume B5 haftada 2 kere gece yatmadan veya her banyodan sonra.

Yüzünüzdeki kizariklardan kurtulabildiniz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…