• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

Muskara

Kanadım değdi Sevda'ya
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
841
578
128
Ailemde hiç şimartılmadım. Cilve ve naz yapabileceğim kimsem olmadı.

Genelde nazlısın derler ama cilve konusunda pek bişey duymadım açıkcası. Internetten okuyorumda bu cilve kısmı ilişkide/evlilikte önemliymiş. Aceba her kadının içinde var mıdır bu potansiyel? Sadece açığa mı çıkarmak gerekir? Yoksa benim gibi odun gelenler odun mu gider? Veya bunun bi yolu yordamı var mıdır?

Bu konuyu kafama takmış durumdayım son zamanda ama diğer sorunlarımdan dolayı bunu yazmaya yeni fırsat buldum. :KK64:

Örnekler veya kitap önerileri varsa cidden geliştirmek istiyorum kendimi bu konuda.

Ogrenirsin tek derdin bu olsun hatta fantazinin gurusu olursun

Nasıl öğrenicem? Erkek arkadaşıma sordum da geçen aşkım ben cilveli miyim sence diye oda değilsin aşkım dedi. Biliyodum aslında ama yine de Üzüldüm açıkcası.

cilveli bir davranış örneği anlatsanız ya bana? tam olarak nedir mesela? ne yapınca cilveli olunuyor?

sorularımda ciddiyim hiç bilmiyorum cilveli davranmak ne demek :/

nazlıyı biliyorum galiba ama cilveli ı ıh

ilk olarak nazlisin diyorlarmis ya.. heh iste o naz oyle sanildigi kadar olumlu birsey degil cnm naz usandirir gercekten.. ikincisi de cilveli olmak bir gorevmis gibi hissetmeyin... bu tur seyler icten gelir ama karsinizdakinden birsey almazsaniz ona da birsey veremezsiniz.. size nazik davranip guzel sozler soyluyorsa size karsi anlayisliysa ztn icinizdeki cilveli hatun ortaya cikacaktir merak etmeyin:KK53::KK53: herkeste ki cilve orani mi diyeyim farklidir kimi genel olarak herkese karsi oyledir kimi de sadece esine karsi.. ben normalde baskalarina karsi cilveli degilimdir oyle srekli sarilamam ama sevgilimden de uzak duramam.. cunku o da kendine cekmesini biliyor:cool: yani sonuc olarak cok ta kafaniza takmayin bunu.. karsinizdaki ne kadar ugrasiyosa sizin icin sizde ona o kadar karsilik verirsiniz zaten.. yoksa bir gorevmis gibi geliyor insana ve cogu zamanda ise yaramiyor bu yuzden :KK50:

cilveli bir davranış örneği anlatsanız ya bana? tam olarak nedir mesela? ne yapınca cilveli olunuyor?

Çok basit bir şey, istiyorsun ama istemez gibi davranıyorsun karşındakide bunu biliyor. Her konuda. İşte bu kadar.

Ben olayı cözdüm, içinden geldiginde tutmadıgında cilve oluyor. Yoksa etrafında kus gibin cıvıldamak, derin bakıslar atmak degil...

Mesela örnekleyebilir misin? Kafaya koydum öğrenicem ben bunu. :)

Al bendende o kadar

cilve biraz içten gelmeli ya
diğer türlüsü yapmacık duruyo bence

Çok basit bir şey, istiyorsun ama istemez gibi davranıyorsun karşındakide bunu biliyor. Her konuda. İşte bu kadar.

Her diyen bunu diyo ama ben anlamıyorum. Cidden böyle bi dialog örneği versen de bizde çözsek olayı olma mı? o_O

Nasıl öğrenicem? Erkek arkadaşıma sordum da geçen aşkım ben cilveli miyim sence diye oda değilsin aşkım dedi. Biliyodum aslında ama yine de Üzüldüm açıkcası.
Muzipce gulumse davetkar bakislar at ama bu cikvelerin sonu tumba yatak olur

nasıl mesela?

bugün ikea'ya gittik, istemiyorum desem gitmezdik o zaman da uyuz oldurdum gitmediğimiz için. cilveli olmak iyi bi şey olmalı bu durumsa iyi bir şey gibi gelmedi bana :/

Back
X