cilveli sevgili olmak nasil oluyor

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
628
İstanbul
Iyi aksamlar Öncelikle konuma soyle basliyim 4 yildir devam eden bir iliskimiz var . Sevgilimle birlikteyken hersey yolunda ,cok iyi anlasiyoruz cok mutluyuz fakat sevgilimin tek istedigi biraz daha cilveli ol biraz bana simar sen bunlarin hicbirini yapmiyosun tarzinda seyler soylemesi . kesnliklede hakli bu konuda ben konusurken gezerken bile cok ciddi bi yapiya sahibim bu benide rahatsz etmiyo degil bazen. ki yeri geliyo sevgilimlemi erkek arkadasimlami geziyorum anlamiyorum dedigi bile oluyo .. kizlar siz neler yapiyorsunuz nasil aklini basindan aliyosunuz sevgilileriniz eslerinizin fikir verin biraz bana .

Iyi aksamlar Öncelikle konuma soyle basliyim 4 yildir devam eden bir iliskimiz var . Sevgilimle birlikteyken hersey yolunda ,cok iyi anlasiyoruz cok mutluyuz fakat sevgilimin tek istedigi biraz daha cilveli ol biraz bana simar sen bunlarin hicbirini yapmiyosun tarzinda seyler soylemesi . kesnliklede hakli bu konuda ben konusurken gezerken bile cok ciddi bi yapiya sahibim bu benide rahatsz etmiyo degil bazen. ki yeri geliyo sevgilimlemi erkek arkadasimlami geziyorum anlamiyorum dedigi bile oluyo .. kizlar siz neler yapiyorsunuz nasil aklini basindan aliyosunuz sevgilileriniz eslerinizin fikir verin biraz bana .

bende tam odunum ama kendimi rahat hissettiğim insanların yanında biraz çocuksu ve soytarıyım soytarıymışım yani öyle diyodu eski erk. arkadaşım amaaaan yapma boşver seven öyle sevsin :52:

ay valla içimden geçenleri kaleme dökmüşsün bende aynı dertten muzdaribim :30:

Dışarıda bende çok oturaklıyımdır tatlım, Hanım Abla modunda :27: ama onunla birlikte iken şebekliğin dibine vururdum. Böyle birşeyi istediğimde hayır dediğinde ya ama askimmm derdim tatlı bi ses tonu ile yaklaşırdım yüzüne falan bakakalırdı gelde bu hatunla evlenme falan diyip hemen istediğimi yapardı ::52: şimdi yaptığım hareketleri falan anlatamıyorum bebeğim ama gayet tatlı sevimli şeyler, birazda masum fakat dişiliği öne çıkaran şeylerdi :))
Ama içinden gelmiyorsa tabi ki yapman imkansz sonuçta herkesin karakteri farklı canımm :50:

Hatta bi keresinde araba kullanıyordu, ben orada biraz cilve yapıyorum askimm falan diyorum tatlı tatlı efendim bitanem falan diyor oda, ben hiç bi şey demeden yine bi kaç defa daha askimm falan diyorum güldü böyle arabayı durdurdu efendim meleğim benim şımarık sevgilim diyip sıkı sıkı sarıldıktan sonra tekrar yola devam etmişti :2: yani tamamn içimden geliyor aslında çok amaçsız şeyler ama hoşuna gidiyordu :34:

bende dışarda ağır başlıyımdır ama evin kapısından içeri girdiğim an değişirim,
hatta dün akşam yine sevimlilik yapıyordum,dedimki kendi kendime 8 aylık hamilesin
karnın burnunda yakışıyormu bu hareketler:1:
eşimde gülümsedi sen her halinle tatlısın dedi.
yani demek istediğim böyle yap şöyle yap diyemem,insanın içinden gelmesi gerekiyor.

Back
X