- 4 Temmuz 2019
- 620
- 549
- 103
- Konu Sahibi senvarsindiye
-
Arkadaş buraya konu açanların iki konu arasında hafızası mı sıfırlanıyor ne oluyor evet erkek arkadaşın cimri bunu herkes onayladı gözünü açmaya bir önceki konuda çalıştı hala senin içinde şüphe mi varİyi akşamlar herkese.
Cimri erkek nasıl anlaşılır?
Bazı net hareketler var hesabı sen öde, yarı yarıya paylaşalım, şurası ucuz burası ucuz vs. diye bunları söyleyen birinin zaten cimri olduğunu net anlarız.
Bunlar söylenmeden nasıl anlaşılır?
İyi akşamlar herkese.
Bazı net hareketler var hesabı sen öde, yarı yarıya paylaşalım, şurası ucuz burası ucuz vs. diye bunları söyleyen birinin zaten cimri olduğunu net anlarız.
Tutumlu olmak ve cimri olmak arasında cok fark var. Sen cimri değil tutumlu gibisin...Valla şu hayat pahaliliginda bir çok erkek de cimri sanilacak ona yanarımBende cimri gibi hareketler buluyorum son zamanlarda kendimde az önce elektrik faturası geldi de telefonuma Ay bakıyorum işte üstüne bu konuyu okudum.Üzülme konu sahibi yakında mecburen ben gibi cimriler bile artacak valla
Herkese merhaba.
Sevgilim parasal şakalar yapıyor. Henüz bir aylıkken bana para biriktirmemi söylemişti( birikim yap eşya kıyafet fazla alma vs.). Daha sonra bir daha hiç söylemedi ama ben o deyişini unutmadım.
Sonra yine sürekli aylık ne kadar kazandığını söylüyor. Sormuyorum. Benden az kazandığı için kompleks yapıyor belki diye düşündüm ama bu kadar çok yapması acaba parayı çok mu seviyor diye düşündürttü bana.
Daha sonra senin paranı evlenince yatırım amacıyla kullanırız gibi bir cümle kurmuştu.
Geçen gün telefonda konuşuyorduk para çekecekti. Param kalmadı vs. dedi. En sonda hiç atmıyorsun ki deyip güldü. Belki de normal bir şakadır ama nedense ben düşünüyorum. Fazla mı abartıyorum?
Bir keresinde evi erkek geçindirmeli evlenince istemezsen paranı verme bana demişti. Ne kadar dürüst konuşuyor bilemiyorum tabi. Evlenmeden de anlayamam. Bir de şu an büyük bir değeri var diyemem ama babamın bir arsası var. Evlenince senin hakkını yedirmicem canım deyip gülmüştü. İğrite ediyor böyle şakalar. Yine başka sefer babamın bana yatırım amaçlı ev alacağını söylemiştim. Evlenince baban evi bize mi verir kendi mi alır diye sormuştu.
Normal mi bu şakalar yoksa ben mi abartıyorum?
İyi akşamlar herkese.
bu aranızdaki ilişkiye bağlıİyi akşamlar herkese.
Bizimki bana bile yedirmiyor parasını o kadar yani gerçi bunlar kendi de yemiyor parasını para sadece biriktirmek için var çünküEvlendikten sonra cimri koca çok da kötü değilparaya kıyıp sigara içki kullanmaz.evden ise işten eve gider.luks harcama yapmaz ekonomik olur.parasini ona buna vermez. Aileme para gondercem diye tutturmaz. bu dediklerimi yapıyorsa cimrilige yakın biri diyebiliriz bence
Ay çok kötü oylesi de. Yani bir damarını yakalayıp öyle öyle olayı cozmen lazım.. zor yoksaBizimki bana bile yedirmiyor parasını o kadar yani gerçi bunlar kendi de yemiyor parasını para sadece biriktirmek için var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?