Cimrilik??

Otakux0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
5
2
36
İyi akşamlar kızlar..Ben cimrilikten nefret eden bir insanım özellikle erkeğin cimrisine daha uyuz oluyorum.Erkek arkadaşımın bi kaç davranışı beni huzursuz etti.Mesela geçen maddi hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen bana tl yüklesene dedi bende tamam dedim.Bana aylardır hediye alacakti almadı.Ben istemediğimi söyledim zaten ama insan bekliyor.Bazen de gulerek hesaplar senden diyor şakaya vuruyor ama beni bu hareketleri buz gibi etti çünkü gerçekten cimrilikten nefret ediyorum.Sizce ben abartıyor muyum?

Son düzenleme:
Canım ciddi mi değil mi en iyi sen anlarsın. Gerçi şaka da olsa çok itici bir durum.

Sevgilinle konuşmayı dene derim üstü kapalı onu kırmadan anlayacağı şekilde anlat derdini halen devam ederse yol ver gitsin. Cimri insanla ömür geçmez.

.Mesela geçen maddi hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen bana kontör yüklesene dedi bende tamam dedim.Bana aylardır hediye alacakti almadı.Ben istemediğimi söyledim zaten ama insan bekliyor.Bazen de gulerek hesaplar senden diyor şakaya vuruyor ama beni bu hareketleri buz gibi etti çünkü gerçekten cimrilikten nefret ediyorum.

Gereksiz yere para isteyen erkekten kaciniz. Hesaplar senden deyin bakalim ne oluyor.

Iyy kacarak uzaklas. Azsa az coksa cok elindeki paylasmayan insandan hayir gelmez. Bu bi de belesci.

Kac guzel kardesim.

Bu konularda erkeklere biraz haksızlık edildiğini düşünüyorum,ama senin sevgilin için böyle diyemeyeceğim.Birkaç kez daha şakayla karışık bir şeyler söylerse koşarak uzaklaş,böyleleri karşıdakinin parasını kullanmayı sever çünkü.

Abartmıyorsun tabi ki de ne bu böyle..şaka maka değil onlar gerçek..bi ayı beslemek istiyorsan ilişkine devam et..

1 dk ya kontör kalmadı ki artık TL var, kaç TL yükletiyor sana:deli:

İyi akşamlar kızlar..Ben cimrilikten nefret eden bir insanım özellikle erkeğin cimrisine daha uyuz oluyorum.Erkek arkadaşımın bi kaç davranışı beni huzursuz etti.Mesela geçen maddi hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen bana kontör yüklesene dedi bende tamam dedim.Bana aylardır hediye alacakti almadı.Ben istemediğimi söyledim zaten ama insan bekliyor.Bazen de gulerek hesaplar senden diyor şakaya vuruyor ama beni bu hareketleri buz gibi etti çünkü gerçekten cimrilikten nefret ediyorum.Sizce ben abartıyor muyum?
Bana kontör yükle mi? Iyyyyyo_O

Cimri insan para muhabbetine de çok sık girer gördüğüm kadarıyla; "şu çok pahalı, şuna şu kadar para verdim" ucuz yerleri tercih eder hesabı o ödeyecekse gibi... Kontör olayı da nabzını ölçmek için yapılmış kötü bir şaka ama patavatsizlık ta olabilir.

Cimri insan para muhabbetine de çok sık girer gördüğüm kadarıyla; "şu çok pahalı, şuna şu kadar para verdim" ucuz yerleri tercih eder hesabı o ödeyecekse gibi... Kontör olayı da nabzını ölçmek için yapılmış kötü bir şaka ama patavatsizlık ta olabilir.

Aynen öyle aradığım cevap yani zaten cimri bir insan olmasaydı maddi konulara fazla girmezdi diye düşünüyorum haklısınız

Back
X