• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimrilik??

Ooo sal gitsin bence.

Ömür boyu buna bakarsın sonra.

Kendi paralarını cukkalar, seni yer bu:skandal:

İyi akşamlar kızlar..Ben cimrilikten nefret eden bir insanım özellikle erkeğin cimrisine daha uyuz oluyorum.Erkek arkadaşımın bi kaç davranışı beni huzursuz etti.Mesela geçen maddi hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen bana kontör yüklesene dedi bende tamam dedim.Bana aylardır hediye alacakti almadı.Ben istemediğimi söyledim zaten ama insan bekliyor.Bazen de gulerek hesaplar senden diyor şakaya vuruyor ama beni bu hareketleri buz gibi etti çünkü gerçekten cimrilikten nefret ediyorum.Sizce ben abartıyor muyum?
Kontör yuklesene mi?
Var bu tipler aninda birakacaksin bunlari.

Alah tan kocan degil dua et bırak gitsin ölmezsin ya askından

Cimri değil beleşçi olabilir cimriler parayı mimum harcamaya odaklanır öyle Yaşar. Beleşçi de tl yükle hesabı sen öde diye kitler

Genelde bu tarz kişiler cimri değil sana harciyacak parası olmayanlar. Yani kendine harcıyor muhtemelen kredi ve kredi kartı borcu da vardır. Buraya yazıyorum yarın öbür gün bununla evlencem diye gelme :)

Abartmıyorsunuz bencede
Bu zamanda TL yüklemek o kadar kolay ki, sizden istemesi için geçerli bir sebep göremiyorum
Tek sebebi cimri bir aptal olması :olamaz:

Sanki sizinle erkek arkadaşı gibi takılıyor :KK64:

Kontör mü kaldı yahu
Bence cimri değil de sözde uyanıklar o kişiler

Ne zamandır birliktesiniz? Bazen benim erkek arkadaşımda işteyken falan bana diyor yani faturamı öder misin diye, hesabı da kimin parası varsa o ödüyor. Maddi olarak herşeyi erkekten beklemek bana biraz saçma geliyor açıkçası çok rahatsız oluyorsanız ve kısa süredir birlikteyseniz Alman hesabı ödeyin. Belki size harcayacak parası vardır ama maddi olarak harcamalarını kısıtlamak sorundadır. Herşeyi size ödetip sizden geçiniyorsa o zaman farklı tabi.

Bana kontör yüklenesene nedir yahu. Burdan sonra soğuyu koşarak uzaklaşırdım.
İşi olur vakti olmaz durumu olmaz borç olarak neysede.
Bence kaç kurtul bi cacık olmaz bariz beleşci

Back
X