• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇİN MODA HAFTASI'NDA BÖCEKLERİN ÜSTÜNDE YÜRÜYEN MANKENLER

Ay bu nasıl modadır yarebbim :) şaşırmıs bunlar

Yok, benim de kafama baska birsey takildi.. Bu boculer nasil oradan cikip disarilara tasmadan ayni yerde bekliyor olabilirler? Yani bu kadar bocek saga sola kacismadan, oradaki seyircilerin arasina dogru cikip yurumeden beklesiyorlar tiklim tiklim bir koridorda? Yani benim bildigim bocek duz duvara tirmanir, bir tuhaflik var bu iste ama...:KK64:

Hayvanlara duyarlı, şimdi hamile olup her şeye daha da duyarlı olmuş birisi olarak üzüldüm valla. Sen aptal bir şov yapacaksın diye hiç bir hayvan öldürülmeyi hak etmez. Bastın üstüne de 1.50 olan boyun mu uzadı, o çekik gözlerin mi yuvarlak oldu acaba ? Ye pirinci ye pirinci, sonra fazla karbonhidrat beyin hücrelerini yaksın böyle.

Biri de çıkıp kansere çaredir, dünya barışıdır falan sağlamaz, yok k.çıyla zıplaya zıplaya 1 dakikada 300 ceviz kıran çinli, yok kulağına sopa sokup burnundan çıkaran çinli, yok canlı canlı bilmemne hayvanı yiyen çinli...La havle...

Böcekleri uyuşturmuş olabilirler, doğru diyorsun Saraylım böcek dediğin yerinde duramaz, çokta hızlı hareket ederler, belki yarı baygındırlar.

Dua etsinler yine böcek üstünde yürütmüşler, kımıl kımıl oynayan solucan üzerinde yürümek daha zordur:KK59:

Görmeye dayanamıyorum ben ya, ıyy :/

Back
X