Tavuksuz yumurta nasıl oluyor?Sahte yumurtalar markette boy boy. Onlara da bi el atsalar hic fena olmaz. Tavuksuz yumurta yapan sahte pirinc de yapar. Allahin cezalari..
Tavuksuz yumurta nasıl oluyor?Cidden ilk defa duyuyorum.
Ayy ben sokkkKabukları kalsiyum karbonattan, içi de sodyum aljinat, şap, jelatin ve yenebilir kalsiyum klorür ile renklendiricilerden yapıliyormus maalesef.. Uzerinde tarih olmayan yumurtalar bunlar. Ne tavuk yiyorum artik ne yumurta. Her sey zehir olmus.
Edit:
yapay yumurtaların kabuğunun normalden daha parlak ve sert olduğuna, sallayınca içinden ses geldiği uyarısı da yapıldı. Çakma yumurtaların şekil olarak normal olmadığı, sarısını çevreleyen beyaz zarın bulunmaması veya kırıldığı zaman sarısının hızla beyaza karışması halinde yumurtanın sahte olma ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi.
Ayy ben sokkk
Simdi icime kurt dustu nasil anlicaz ya ben Yumurtasiz yasayamam
Kabukları kalsiyum karbonattan, içi de sodyum aljinat, şap, jelatin ve yenebilir kalsiyum klorür ile renklendiricilerden yapıliyormus maalesef.. Uzerinde tarih olmayan yumurtalar bunlar. Ne tavuk yiyorum artik ne yumurta. Her sey zehir olmus.
Edit:
yapay yumurtaların kabuğunun normalden daha parlak ve sert olduğuna, sallayınca içinden ses geldiği uyarısı da yapıldı. Çakma yumurtaların şekil olarak normal olmadığı, sarısını çevreleyen beyaz zarın bulunmaması veya kırıldığı zaman sarısının hızla beyaza karışması halinde yumurtanın sahte olma ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?