çin takvimii???

elcemelcem

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
12
1
16
İçel Mersin
arkadaşlar günümüzde hatta çok çok öncesinden beri çin takvimi çocuk cinsiyeti için kullanılıyor ve cogu kişide dogrulugunu onaylıyor acaba çin takvimine göre cinsiyeti ayarlamaya çalışsak günahmıdır?? hani mesela kız istiyorsun kız olsun die çin takvimine bakmak bilemiyorum aklımı çok karıştırıyor bu durum tamm çok geçerli bişe deil ama yinede ona bakıp bişeler için ugraşmak günahmıdır olur yada olmaz ama kız olsun istedn al sana kız deyip allah korusun sorun çıkarsa ???
yardım arkadaslar...

arkadaşlar günümüzde hatta çok çok öncesinden beri çin takvimi çocuk cinsiyeti için kullanılıyor ve cogu kişide dogrulugunu onaylıyor acaba çin takvimine göre cinsiyeti ayarlamaya çalışsak günahmıdır?? hani mesela kız istiyorsun kız olsun die çin takvimine bakmak bilemiyorum aklımı çok karıştırıyor bu durum tamm çok geçerli bişe deil ama yinede ona bakıp bişeler için ugraşmak günahmıdır olur yada olmaz ama kız olsun istedn al sana kız deyip allah korusun sorun çıkarsa ???
yardım arkadaslar...

arkadaşım, eğer bana sorarsan o işlere hiç bulaşma..Çinliler bu yöntemi yaparak veya doğan kız çocuklarını öldürdükleri için şimdi erkek nüfusunda yüzde 60 oranında fazlalık var. Allah kadın erkek oranını o kadar güzel ayarlıyor ki insanların buna müdahale etmesi çok gereksiz ve işgüzarlık ayrıca günah da. Allah, sana kız veya erkek hangisini verirse onu kabul et, sadece hayırlısını ve sağlıklısını iste. yani bir de illa kız olsun veya illa erkek olsun demek bence yanlış, yaptığınız eksik duadan dolayı ya o ısrarla istediğiniz çocukta bir problem çıkarsa? zaten sen de yazının sonunda belirtmişsin...Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

çokk teşekkürler evet bence de ya kötü bişe olursa diye korkarım illa su olsun bu olsun derken...
benim mesleğimden ötürü tatilimi ayarlayabilmek adına bebeğimi kışın dogurmak istiyorum bunun ayarlamasını yapmak dogrumudur günahmıdır????

çokk teşekkürler evet bence de ya kötü bişe olursa diye korkarım illa su olsun bu olsun derken...
benim mesleğimden ötürü tatilimi ayarlayabilmek adına bebeğimi kışın dogurmak istiyorum bunun ayarlamasını yapmak dogrumudur günahmıdır????

canım bak ben sana kendimden örnek vereyim. ben de çalışıyorum..ben de senin gibi şu zaman hamile kalırım, şu zaman doğururum, şimdi istemiyorum,şu kadar korunurum... gibi boyumdan büyük laflar ettim. şimdi de yaklaşık 2 yıldır bebek olması için uğraşıyorum..yani demem o ki bu bebek olayının bizim istememizle istememizle hiç alakası yok, Allah isteyecek, ol diyecek ve olacak..şimdi kızıyorum kendime öyle laflar ettiğim için, pişman oldum ama 2 senemiz geçti bile...şimdi şu ay hamile kalırım bu ay doğururm diye hiiiç bir düşüncem yok. Rabbim sağlıklı hayırlı versin de zamanını en iyi bilen O zaten.. kışın doğurmak istiyosun da canım, bakalım senin istediğin zamanda olacak mı??hayırlı zamanda hayırlı evlat sağlıklı sıhhatli, eli ayağı düzgün inşallah...şimdiki duam bu:43:

Back
X