çin takviminin doğruluğu.. hadi anket yapalım

çin takvimi doğru mu ? sizede denk geldimi ve nasıl baktınız ?

• otomotik hesaplayıcıdan baktım (otomotik hesaplayıcılarda doğduğunuz aya göre yaşa +1 +2 ekleniyor )

OY: 31 36,5%
  • tablodan yaş ve adet tarihime kendim eşleştiip baktım

OY: 19 22,4%
  • kesinlikle denk gelmedi yanlış !!!!

OY: 32 37,6%
  • Ben rus takvimine baktım ve denk geldi :):)

OY: 3 3,5%

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Acaba benim bebeğimin cinsiyeti ne ? O kadar çok merak ediyorum kiii :anneadayı: Bir öğrensem cinsiyetini ona bir sürüü ciciler alıcammm :KK49::KK49:

otomatik hesaplama ve tablodan baktım tutmadı , yani erkek çıkıyor ama cinsiyeti kız, sonradan sürpriz olmazsa :)

Kızlar ben ilkini yanlış hesaplamışım bende iki oğlum da daoğru çıktı çin takviminde. Bir ay sonra hamile kalsam kız olacakmış :)

Çin takvimi yaş ve adet günü kesişimi doğru çıkmıştı ve makas/bıçak yöntemide doğru çıkmıştı.

15.Haftalık hamileyim şükür hala düşük riskim yüksek Allah hepimize bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Çin takvimi erkek olacağını söylüyor bebişimin ama doktor geçen hafta kızımız olacağını söyledi % 80 :))

Malesef benim de tutmadi :) kiz hesaplayip erkek annesi oluyorum ;) allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah...

6. haftada yapmıştım. Erkek çıkmıştı. Ayrıntılı ultrasonda % 1000 erkek dedi doktorumuz. :))

Back
X