• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cin2-cin2 leep ve genital siğil

yazmevsimi123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
1 sene önce cin2 tanısı aldım sonrasında leep işlemi yapıldı ve sınırlarım negatif geldi 9 ay öncede genitalimdeki siğiller yakıldı, şimdi tekrar smear testi vermeye gidicem tam 6 ay oldu ama genitalimde iki üç tane küçük siğil çıkmış tekrardan çok korkuyorum başına gelen var mı nasıl atlatıcam bu süreci ya smear anormal gelirse siğil neden tekrar çıktı 9 ay sonra?

Siğil yapan tipten hangisi var sizde,leepten sonra hpv testi yaptırdınızmı?
Böyle yaktırdıkça siğil probleminiz bitecektir inşallah
Yani chatcpt ve doktor videolarından dinlediğim,okuduğum kadarıyla bunları biliyorum
bendede tip 6 var,bir tane şüphe edilen nokta yakıldı,
Tekrar şüphem var 2-3 tane,aklımda var doktor ama yinede doktor arayışındayım,

Siğil yapan tipten hangisi var sizde,leepten sonra hpv testi yaptırdınızmı?
Böyle yaktırdıkça siğil probleminiz bitecektir inşallah
Yani chatcpt ve doktor videolarından dinlediğim,okuduğum kadarıyla bunları biliyorum
bendede tip 6 var,bir tane şüphe edilen nokta yakıldı,
Tekrar şüphem var 2-3 tane,aklımda var doktor ama yinede doktor arayışındayım,
bende nerdeyse bütün tiplerle temas görüldü 6,11 ,18,16 vs vs başarı hastanesi var oraya gidiyorum devlette de gaziosmanpaşa serkan bey var gayet ilgililer. Testi bu ay vericem leepten sonra hiç vermedim ama siğil çıktığına göre hala aktif var vücudumda, psikolojik olarak çok yormaya başladı tekrar smear testim anormal gelirse diye korkuyorum bi yanda bu siğiller hep çıkıcak mı yani napıcaz

bende nerdeyse bütün tiplerle temas görüldü 6,11 ,18,16 vs vs başarı hastanesi var oraya gidiyorum devlette de gaziosmanpaşa serkan bey var gayet ilgililer. Testi bu ay vericem leepten sonra hiç vermedim ama siğil çıktığına göre hala aktif var vücudumda, psikolojik olarak çok yormaya başladı tekrar smear testim anormal gelirse diye korkuyorum bi yanda bu siğiller hep çıkıcak mı yani napıcaz
Benide psikolojik olarak en çok siğil etkiliyor,üstelik makat çevresinde 2 tanesinden eminim ama 3.bilmiyorum büyük ihtimal vardır,chatcpt soruyorum proktoloji bölümünün daha uygun olduğunu söylüyor,eğer vulva vajina bölgesindeyse jinekoloji,makat çevresindeyse Proktoloji,ne yapacağımı şaşırdım,maddi manevi yoruldum

Hangi tipleri negatif oldu,destek takviye kullandınızmı,doktor önerisiyle mi kullandınız,siğili nerde yaktırdınız

Back
X