cinci blöfü yapan herif

o anca eti ciniyle basbasa kalir.:umursamaz:

degistrdim baska msn kullanyiorum. mail e cevap yazmami beklyio herif ama yok öyle. o kendine baska sponsor cin bulsun yurtdisina götürecek. duygusömürüsü yapyior birde utanmadan

merak ettim actim msnimi bana yazmis ve mesaji yazdgnda bile agladigini sölüyor..offff bi andna cok üzüldüm yufka yürekliyimdir ama bi yandan da duygu sömürüsü yaptigini düsünüyorum..bana beddua etmedigini sölüyor ve hala cok sevdigini diyor...aci ceksen ben senden önce üzülürüm diyor.. oooooff keske ne derecede samimi bi bilebilsem...kalkip yanina gidesim geldi birden okuyunca ama sonra mantikli düsün dedim kendime ne oluyorsun dedim...

merak ettim actim msnimi bana yazmis ve mesaji yazdgnda bile agladigini sölüyor..offff bi andna cok üzüldüm yufka yürekliyimdir ama bi yandan da duygu sömürüsü yaptigini düsünüyorum..bana beddua etmedigini sölüyor ve hala cok sevdigini diyor...aci ceksen ben senden önce üzülürüm diyor.. oooooff keske ne derecede samimi bi bilebilsem...kalkip yanina gidesim geldi birden okuyunca ama sonra mantikli düsün dedim kendime ne oluyorsun dedim...

arkadasım hala ne derece samimi olup olmadıgınımı öğrenmek istiyorsun :umursamaz: uzak dur su adamdan kendine zarar

ya evet bir saniye kaybetmemeliydinşakkıdı

almanya sevdasına düşmüş bir adamla evlenip onu bir an evvel almanyaya getirmeliydin. şakkıdı

adam buluştuğunda senin yüzüne bile bakmamış gazete okumuş sen hala daha bu adama nasıl inanabiliyorsun hayret doğrusudelikafadulden

hattını kır at,msn şifrelerini değiştir... tabi ileride rezil olmak istemiyorsan-tatlicadiarzu-

Beddua etse nolcak sanki:olmaz:.. emek mi vermiş?yemek mi vermiş?:mymeka:
Sanki anan baban..Hiç eski msn adr.ni de kullanma..
Kafanda bittiyse,sevgin yoksa daha onu araştırma bence..
ağlamışmış..cinleri teselli eder onu..
sempatiksalakcinni

ya açık konuşacağım ama 4 senede çok az görüşmemişsiniz..bu ne perhiz ne lahan turşusu yanii..çok saçma.lütfen sende daha fazla düşünme ve bu sayfayı kapat.böyle aşkmı olur.millet grip olunca bile koştur koştur gidiyo geliyo..boşver salla gitsin.

haklisniz arkadaslar cook sacma...buna ask/iliski bile denmez...daha önceden hic asik olmadigim icin bilemedim....cok toydum ama artik dikkat edecegim..

Okudugumda inananamadim.... ohaoldumsmile
Ayni bu olaya benzer bi olay benim arkadasimin basinada geldi. Dört senedir beraberlerdi . Kiz burdan yani almanyadan o ise Konya türkiyden.
Neyse izine gidip geldi ve sürekli resmiyete dönme faslinda bir olay olup vazgecildi.
Yoksa bu ayni insanmiki ???? kafamçokkarıştı

gerçekten şaka gibi netten sevgilimi olur. görmediğin tanımadığın bir insanla.... ne zaman sevgin düştü bacım saçmalama. heyecan yoksa kalp çarpıntısı yoksa boşver gitsin. sadece seninle vakit geçiriyor sen msn adresini değiştir kop gitsin sil gitsin yok trip atacak yok üzülecek yaaa boşver ne hali varsa görsün..... sen almanyadan kendine uygun birini bul. alamnyada yaşayan erkekler yada türkiyede yaşayan erkekelr fark etmez hepsi aynı... boşver türk erkeklerini sende amerikadan birileriyle tanış... türk erkekleri ancak seni ya türkiye ye gelin getirir kır dizini otur AŞAĞI der. yada çalışmak için vize çin kullanır seniii. mantıklı açıklaması buuu. bacım
senin arkdaşlığında sadece msn bağımlığı olur. sohbet arkadaşlığı olur. ne sevgisi kardeş... ne ilişkisi unut gitsin....

Back
X