Çin'de annesi tarafından tuvalet deliğine atılan bebeği itfaiye kurtardı

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Çin'in Shandong eyaletinde bir kız öğrenci yatılı okulun tuvaletinde doğurduğu bebeği deliğe attı. Tuvalet deliğinden gelen ağlama sesleri üzerine çağrılan itfaiye, bebeği kanalizasyon borularının içinden kurtarmayı başardı.

Linyi kentindeki bir üniversitenin yurdunda meydana gelen olay, adı gizli tutulan bir kız öğrencinin istemediği bebeği yatakhane tuvaletinde doğurmasıyla başladı.

Genç anne doğurduğu bebeği tuvalet deliğinden atarak kaçtı. Ancak diğer kız öğrenciler tuvaletten gelen sesler üzerine itfaiyeye haber verdi.

İtfaiye yaklaşık 17 santimetre kalınlığındaki borulardan gelen sesler üzerine yaptığı araştırmada bebeğin üçüncü ve dördüncü katlar arasındaki borularda sıkıştığını tespit etti.

Bebek boruların kırılmasıyla sağ olarak kurtarılıp hastaneye kaldırılırken, polis anneyi de bularak gözaltına aldı.

DHA

Ah yavrum benim, kurtulmuşsun ama hayat mücadelen şimdiden sonra başlıyor

Ayyy nasıl yaşamış o boruların içinde canım ya. Kimisi çocuk sahibi olmak için ne eziyetler çeker kimiside böyle oraya buraya atar doğurduğunu. Allahım çocuk sahibi olmak isteyenlere nasip etsin.

Allahım , çok kötü oldum ben şimdi, resmini de gördüm yaa... çok üzgünüm, bu muydu yavrunun göreceği doğar doğmaz..

Ne kadar b.k tan bi dünyaya geldiğini hemen ogrenmeseydi keşke!

Ayyy nasıl yaşamış o boruların içinde canım ya. Kimisi çocuk sahibi olmak için ne eziyetler çeker kimiside böyle oraya buraya atar doğurduğunu. Allahım çocuk sahibi olmak isteyenlere nasip etsin.
aminnn

Böyle insanlar neden var dünyada,nasıl bu kadar acımasız olabiliyorlar..

Ben bu tuvalete atmayı bizim ülkeye has bir şey sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…