- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi Akanseneler
-
Sikintilarin kaynağindan bazi kişilik sorunlarima tetikliyor.bana destek olmak yerine anlayaşiz davraniyor.çocuklar büyümüşse , siz çalışıp yurtdışında yaşıyorsanız,eşiniz sorumsuz işe yaramazsa,ruhsal sorunlarınız varken küfür yiyorsanız çözümsüzlüğü seçtiğiniz için.şartlara bakıldığında hayatta gayet sizden yana aslında.sıkıntının kaynağını göremiyorsunuz derdiniz bu .
Hmm...bilmiyorum sanki onu be hallerimden dolayi sucladim gibi.esimi sanki herşeyden sorumlu ve çok kötü biri düşünmesine yol actim gibi.Sonucu anlamadım.Niye derdini anlatman kötü oldu ki?
Arada cinnet iyidir,yan gelip yatmayı herkes sever ama hayat bu değil.Üzülsün,sen umurunda değilmişsin gibi davranıyor.Hata onda ve görmeli kendi hatalarını.Hmm...bilmiyorum sanki onu be hallerimden dolayi sucladim gibi.esimi sanki herşeyden sorumlu ve çok kötü biri düşünmesine yol actim gibi.
Onun belki üzülebileceğini bildiğim icin
Yok,ağlamam sizlamam duygu sömürüsü yetmiyor mu dedi...susturmak için.yetmiyormu artik diye sinirin sonunda demis ya maasi parayi kastetti dimi ben yuh diyorum o zaman
bağırdınız çağırdınızda noldu adam umursamıyorki çokta fifi modunda evde bir erkek besliyorsunuz bence onu salın doğaya.başkaları sahiplensin beslesin..utanırım ben böyle kocadan.geçmiş olsun size.yemeğini ütüsünü çamaşırını da hallediyorsunuzdur değil mi ,evet evet hakkatten çok kötüArtik dayanamiyorummm...anlatiyorum anlamak istemiyor...
Önce benim kendimle büyük sorunlarim var.
Depression,OKB ve bürsürü seyler.
Hayat bana hiç gülmedi sayilir yada ben hayata gülmedim.
Çoğu yaşadiğim sikintilarda ben kendimi hep sucladim.Tutarsizim yeri yerinde nasil davranmam gerektiğini bilemiyorum.Önceden çok düşünüyorum böyle anlatsam böyle söylesem di ama bir bakiyorum sinir krizi geciriyorum.
Hayatin yükü üstümde cok ağir..
Çook yalnizim ve caresizim...
Konu:Eşim aylardir işsiz ,alti ayi geciyor.
Önceki zamanlardada cok işsiz kaldi ve bütün yük üzerimdeydi.
Borclarimiz var ödemelere tam olarak yetişemiyorum ve biraz biriktirmiş olduğum paradan harciyorum.
O benim ne kadar maaş aldiğimi bilir ve nekadar giderimiz oldugunuda fakat hiç rahattini bozmuyor.
Iş kuracağim dedi ve onun bazi çözümlerini bekliyormuş ,şimdilik napabilirmiş.Sabir ya sabir dedim fakat çok dolmuştum zaten.
Bu arada arabamizda yok ,ariyoruz ama yeterli para olmayinca biraz zor.
Ben sirket arabasiyla arada gelirim evin alişverişini toplu yaparim.
Biz almanyada yasiyoruz ve eşim 17 yildir bir tel.etmesini öğrenemedi.
Bende rahatsiz oluyorum yanimda kocam varken sürekli saticilari aramaktan.Dün böyle bir durum oldu yine bir sürü tel ettim ,birazda sen ara dedim sanki karsimada cikanlarin coğu yabanci .onlarda mükemmel konuşmuyorlar ama yine tel ediyorlar.
Niye buzamana kadar hiç bir kadin tel. cikmadi dedim.o zaman sende türkleri ara dedim..
"Vayy senin telinide senide s...k..m,etiğin şurda iki tel onuda başima kakiyorsun" diye kirletleri yüzüme firlatti.
Sabah "Cocuklar yokken konuşmamiz gerek dedim."neyin var senin, niye böyle davraniyorsun.niye böyle passifsin.
Bak ,empati yapabilmen icin söylüyorum bu senin kardesinin başindan gecseydi ne derdin ne düşünürdun?Senin boyunu gecen iki oğlun var onlara böylemi örnek olacaksin.bir gün onlarda baba oldularmi yüzüne bu davanisini vururlar"dedim.
Oda"beni değil ozaman seni örnek alsinlar "dedi
"Ben anneyim baba değil.hem araba konusunda sana söyledim rahitsiz olduğumu ,niye haletmiyorsun niye tel etmiyorsun"dedim .
"Bak şimdi nasil halledecem " dedi ve kalkti tel.sarildi.oan bende ellinde aliverdim ve avaz avaz bağirdimm....
Inattan başka birsey yok sende herseyi inat ederek cözmeye calişiyorsun.okadar sinirlenmiştim gözüm döndü.iki elimde tel.kendime vurmaya başladim ortada hopluyordum bağiriyordum ,yeteeer aarrrtik yeettteeerrr...
Oda sadece seyirci durdu beni oturtdu ve diyorki" bak seninle işte bunlardan dolayi konuşamiyoruz "yokya...
Adama sorarsin normal zamanda sorun ne fakat yanit hiç,hiç birseyim yok.
Güzel dedim olmaz tabii dedim çünkü senin cocuklarinmi var karinmi var evinmi var hiç umrunda değil.
Sonra ,ben çok ağladim yaninda içimi yakan bütün sikintilarimi döktüm,keşke bu kadarda acilmayasdim, bu kadarda soyulmasaydim..iste şimdi bütün dertlerimi biliyor ve hiç yorumsuz orda dinledi ve yetmiyormu artik dedi...
Artik dayanamiyorummm...anlatiyorum anlamak istemiyor...
Önce benim kendimle büyük sorunlarim var.
Depression,OKB ve bürsürü seyler.
Hayat bana hiç gülmedi sayilir yada ben hayata gülmedim.
Çoğu yaşadiğim sikintilarda ben kendimi hep sucladim.Tutarsizim yeri yerinde nasil davranmam gerektiğini bilemiyorum.Önceden çok düşünüyorum böyle anlatsam böyle söylesem di ama bir bakiyorum sinir krizi geciriyorum.
Hayatin yükü üstümde cok ağir..
Çook yalnizim ve caresizim...
Konu:Eşim aylardir işsiz ,alti ayi geciyor.
Önceki zamanlardada cok işsiz kaldi ve bütün yük üzerimdeydi.
Borclarimiz var ödemelere tam olarak yetişemiyorum ve biraz biriktirmiş olduğum paradan harciyorum.
O benim ne kadar maaş aldiğimi bilir ve nekadar giderimiz oldugunuda fakat hiç rahattini bozmuyor.
Iş kuracağim dedi ve onun bazi çözümlerini bekliyormuş ,şimdilik napabilirmiş.Sabir ya sabir dedim fakat çok dolmuştum zaten.
Bu arada arabamizda yok ,ariyoruz ama yeterli para olmayinca biraz zor.
Ben sirket arabasiyla arada gelirim evin alişverişini toplu yaparim.
Biz almanyada yasiyoruz ve eşim 17 yildir bir tel.etmesini öğrenemedi.
Bende rahatsiz oluyorum yanimda kocam varken sürekli saticilari aramaktan.Dün böyle bir durum oldu yine bir sürü tel ettim ,birazda sen ara dedim sanki karsimada cikanlarin coğu yabanci .onlarda mükemmel konuşmuyorlar ama yine tel ediyorlar.
Niye buzamana kadar hiç bir kadin tel. cikmadi dedim.o zaman sende türkleri ara dedim..
"Vayy senin telinide senide s...k..m,etiğin şurda iki tel onuda başima kakiyorsun" diye kirletleri yüzüme firlatti.
Sabah "Cocuklar yokken konuşmamiz gerek dedim."neyin var senin, niye böyle davraniyorsun.niye böyle passifsin.
Bak ,empati yapabilmen icin söylüyorum bu senin kardesinin başindan gecseydi ne derdin ne düşünürdun?Senin boyunu gecen iki oğlun var onlara böylemi örnek olacaksin.bir gün onlarda baba oldularmi yüzüne bu davanisini vururlar"dedim.
Oda"beni değil ozaman seni örnek alsinlar "dedi
"Ben anneyim baba değil.hem araba konusunda sana söyledim rahitsiz olduğumu ,niye haletmiyorsun niye tel etmiyorsun"dedim .
"Bak şimdi nasil halledecem " dedi ve kalkti tel.sarildi.oan bende ellinde aliverdim ve avaz avaz bağirdimm....
Inattan başka birsey yok sende herseyi inat ederek cözmeye calişiyorsun.okadar sinirlenmiştim gözüm döndü.iki elimde tel.kendime vurmaya başladim ortada hopluyordum bağiriyordum ,yeteeer aarrrtik yeettteeerrr...
Oda sadece seyirci durdu beni oturtdu ve diyorki" bak seninle işte bunlardan dolayi konuşamiyoruz "yokya...
Adama sorarsin normal zamanda sorun ne fakat yanit hiç,hiç birseyim yok.
Güzel dedim olmaz tabii dedim çünkü senin cocuklarinmi var karinmi var evinmi var hiç umrunda değil.
Sonra ,ben çok ağladim yaninda içimi yakan bütün sikintilarimi döktüm,keşke bu kadarda acilmayasdim, bu kadarda soyulmasaydim..iste şimdi bütün dertlerimi biliyor ve hiç yorumsuz orda dinledi ve yetmiyormu artik dedi...
Çok afedersin konu sahibi ama bu yoruma imza atarım.evde bir erkek besliyorsunuz bence onu salın doğaya.başkaları sahiplensin beslesin.
bende aynı oyleyım yaaaa ama yanlış yapıyoruz cok uzuldumSikintilarin kaynağindan bazi kişilik sorunlarima tetikliyor.bana destek olmak yerine anlayaşiz davraniyor.
Cesaretim yok.biliyorum aslinda zaten hepsini yalniz yapiyorum .başara bilirim ama icim sizliyor cok üzülüyorum.
Ve çok merhametli duygusal biriyim
Biri karşimda üzüldümü kendimi unuturum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?