Cinnet geçiriyorum galiba.

ozNuur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
74
146
8
31
Hanımefendiler merhaba.Biz yaklaşık bir buçuk sene önce ev aldık ama ev mi aldık dert mi aldık bilmiyorum inanın.Ev yüksek giriş olarak geçiyor.İki salon bir odam otoparka bakıyor.Tam 1,5 senedir benim üstümdeki ve onun üstündeki dangalak ara ara ama 1 haftayı geçmeyen aralıklarla(Bu iki güne de düşüyor , hergün de oluyor.) arabalarını bildiğiniz söküp tekrar geri takıyorlar.Benim penceremin dibinde yapıyorlar bunu bu arada.Eşim uyardı yok.Yönetici uyardı yok.Zabıta geldi uyardı biraz duruldular gene başladılar.Artık sinir krizi geçiriyorum hergün evden nefret ettim.Ama malum faizler , borçlar satıp çıkamıyorum.Allah için bana söyleyin durumu böyle olan var mı? Olduysa nasıl kurtuldunuz.Dumur oldum artık.Akıl akıldan üstündür bana bir yol gösterin lütfen.
Bazıları anlamamış karışık anlattım sanırım rahatsız olduğum pat küt sesleri yoksa ne yaparlarsa yapsınlar banane.

Son düzenleme:
Koltuklarını çıkardılar , boyalarını söktüler , lastiklerini çıkardılar daha bir sürü şey.
O naısl bişey yahu
Zabıta ne yapabilirki kendi otoparkları kendi arabaları
Ev değiştirmekten baska caren yok malesef burayı kiraya verip baska yere kiraya cıkacaksın

Hanımefendiler merhaba.Biz yaklaşık bir buçuk sene önce ev aldık ama ev mi aldık dert mi aldık bilmiyorum inanın.Ev yüksek giriş olarak geçiyor.İki salon bir odam otoparka bakıyor.Tam 1,5 senedir benim üstümdeki ve onun üstündeki dangalak ara ara ama 1 haftayı geçmeyen aralıklarla(Bu iki güne de düşüyor , hergün de oluyor.) arabalarını bildiğiniz söküp tekrar geri takıyorlar.Benim penceremin dibinde yapıyorlar bunu bu arada.Eşim uyardı yok.Yönetici uyardı yok.Zabıta geldi uyardı biraz duruldular gene başladılar.Artık sinir krizi geçiriyorum hergün evden nefret ettim.Ama malum faizler , borçlar satıp çıkamıyorum.Allah için bana söyleyin durumu böyle olan var mı? Olduysa nasıl kurtuldunuz.Dumur oldum artık.Akıl akıldan üstündür bana bir yol gösterin lütfen.
1,5 senedir araba parçası söküp çıkarmak ne ki enteresan vala dök iki kova su onlara başlarından aşağı

O naısl bişey yahu
Zabıta ne yapabilirki kendi otoparkları kendi arabaları
Ev değiştirmekten baska caren yok malesef burayı kiraya verip baska yere kiraya cıkacaksın
Hanımefendi otopark, tamirhane değil.Ne demek kendi otoparkları?

Annem böyle sinirlendiğinde yoldakilere yada kavga falan çıktığında balkondan patates soğan atardı :))

1,5 senedir araba parçası söküp çıkarmak ne ki enteresan vala dök iki kova su onlara başlarından aşağı
Sürekli arabaları bozuk anlaşılır gibi değil valla.Ev bildiğiniz otoparkla bitişik , keşke üstte olsa.

Sende evde müzik aç onları rahatsız et. Bazıları kısas olmadan anlamaz.

Orası otoparksa eğer orda yapmaları normal değil mi? Böyle bir yasak var mı bilmiyorum? Bizim otoparkta da zaman zaman arabasıyla uğraşanlar oluyor, yüksek sesle müzik açmadıkları sürece sorun etmiyoruz.

Orası otoparksa eğer orda yapmaları normal değil mi? Böyle bir yasak var mı bilmiyorum? Bizim otoparkta da zaman zaman arabasıyla uğraşanlar oluyor, yüksek sesle müzik açmadıkları sürece sorun etmiyoruz.
Zaman zaman olması sorun değil.Sorun her zaman olması.Bilmem bana anormal geliyor.

ortak alan olan otopark mı her daırenın kendı garaj gıbı alanı mı var once onu sorayım

Ama otopark size ait değil ki. Benim de evim yüksek giriş ti.Yaz gelince bütün bina yün işini benim camımın önünde yapardı , gece yarılarına kadar çekirdek çitler sohbet ederlerdi. Bir kere laf etmedim çünkü binanın ortak alanı. Yan komşumun camının önüne gelemezlerdi onlar sıkıntı yaratıyordu. Bilemedim yani.

ortak alan olan otopark mı her daırenın kendı garaj gıbı alanı mı var once onu sorayım
Ortak otopark ama her yer boşken özellikle benim camımın önü.Bir ev daha var onun önüne gidilmiyor hiçbir şekilde.

Zaman zaman olması sorun değil.Sorun her zaman olması.Bilmem bana anormal geliyor.

Size anormal gelmesi, anormal olduğu anlamına gelmez ki. Böyle bir yasak varsa(ben bilmiyorum) hakkınızı arayın. Yasak yoksa müdahale etmek yanlış bana kalırsa. Bazı insanlar arabalarıyla ilgili her şeyi tamiratindan modifikasyonuna kadar kendileri yapmayı seviyor ve biliyorlar.

Var öyle egzantrik tipler. Tüm gününü arabasına ayırır. Temizler, paklar yetmez parlatır. Görmemişin arabası olmuş sendromu. Ben de çok rahatsız olurdum sanırım. Ötede yer yok mu neden camın önü?

Back
X