Allah aşkına seninki de dert mi demeyin, ne çok konu açar oldun demeyin..
Allah rızası için akıl verin ablalarım, kardeşlerim..
Ben bu hijyen sorununu nasıl çözerim. İşten eve geldim. Doğal olarak ilk wcye yöneldim.
Mide bulandırmak gibi olmasın ama klozet komple bulaşık.
La havle dedim. Aldım çamaşır suyu şişesini üstümü bile değişmeden girdim yıkadım. Öyle hacet giderdim.
Ordan çıktım el yıkamaya banyoya. Lavabonun içi afedersiniz burun pisliği, bir de ağız çalkalanmış yemek artığı dolu.
Şuan inanılmaz sinirliyim. Evde zaten üç kişiyiz. Çoğunuz biliyor kv ile yaşıyoruz.
Ben yapmıyorum bu pislikleri.
Eşimle de çok tartıştık. Onun üzerinden kocam sana söylüyorum kv sen anla da yaptım.
Olmuyor olmuyor.
Yahu çoluk yok çocuk yok. Haftada 1 gün dip köşe temizliyorum. Kimseden temizlik beklemiyorum ama kirletmesinler bana yeter.
Yada be insan evladı banyodan tuvaletten çıkınca arkana bir bak ben ne yaptım diye.
Çok titiz biri değilim. Ancak bu kadarına katlanamıyorum. Ayrıca yetişemiyorum da. Hep elimde cif, çamaşır suyu gezemiyorum.
İçim de almıyor.
Mutfak deseniz dolap kapakları el izi içinde.
Ulan kulp var orda kulppp. Dolap dediğin kulbundan açılır kapanır. Kvdenin gözünün içine baka baka da sildim. Her akşam da sildim. Olmuyor, olmuyor.
Şimdi fenalık geçireceğim.
Ne olur bana akıl verin ben bu insanlara temizliği nasıl öğreteceğim. Hijyeni geçtim temel temizliği nasıl anlatacağım?
Her fikre açığım. Yoksa gerçekten bir gün hastaneye yatmalı kalkmalı bir cinnet geçireceğim.
Ne olur yardım...