"CinnetNur Bebeklendi" ama bitmedi..

Gitmeyi düşünmüyorum kuzum ya. Yine göremezsem aşırı takıntı yapıyorum. 8 haftayı doldurup gidicem.
Bence cokda beklememek lazim canim 7. Haftada gormen gerekiyo cunku. Benim doktorumda zorda kalmadikca alttan baktirma demisti ama olmadi baktir bence . Her doktor bakiyo cunku

Korkutmak istemem ama bende 6+4 de gittigimde sadece kese vardi bi hafta sonra gel dedi dr. 7+4 de gittim kese büyümüstü ama yolk bozulmustu boş gebelik dedi ertesi gün kürtaj oldum vajinal baktir bi sıkıntı olmaz ben garanti olsun diye vajinalde baktirdim ayniydi yani bi deisiklik olmadi.bide mm kac olmus?en gec kese 20 mm de bebek görünmeliymis.

Korkutmak istemem ama bende 6+4 de gittigimde sadece kese vardi bi hafta sonra gel dedi dr. 7+4 de gittim kese büyümüstü ama yolk bozulmustu boş gebelik dedi ertesi gün kürtaj oldum vajinal baktir bi sıkıntı olmaz ben garanti olsun diye vajinalde baktirdim ayniydi yani bi deisiklik olmadi.bide mm kac olmus?en gec kese 20 mm de bebek görünmeliymis.
Hiç sormadım kaç mm olduğunu ya ? Ama ilk baktirdigım zaman 5 mmydi

Kızıma hamileyken 6+6 da sadece kese görünüyor demişti doktor.Haftaya gel ama kendini kaptırma sağlıklı bir gebelik oluşacağını sanmıyorum demişti. Dünyam yıkıldı sanki.Ama eşim hep inandı kollarımıza alacağımıza :KK200:
7+6 da doktor gözlerime inanamıyorum ben sana bugün kürtaj yazmıştım dedi:KK200:
O sağlıksız dedikleri kese 12 yaşında şimdi çok şükür.
Sabir ve duayla bekleyin.Yiyecek ekmeği varsa bir yolunu bulup geliyor köfteler :olamaz::KK200:

Kızıma hamileyken 6+6 da sadece kese görünüyor demişti doktor.Haftaya gel ama kendini kaptırma sağlıklı bir gebelik oluşacağını sanmıyorum demişti. Dünyam yıkıldı sanki.Ama eşim hep inandı kollarımıza alacağımıza :KK200:
7+6 da doktor gözlerime inanamıyorum ben sana bugün kürtaj yazmıştım dedi:KK200:
O sağlıksız dedikleri kese 12 yaşında şimdi çok şükür.
Sabir ve duayla bekleyin.Yiyecek ekmeği varsa bir yolunu bulup geliyor köfteler :olamaz::KK200:
Doktor olumsuz konuşmadı ama canım. Bebek görünmüyor dedi ama bir şey söylemedi yani.
İnşallah bende görürüm yavrumu 🙏🏻

Merhaba adetim 18gün gecikti beta hcg 3700 lerde doktor vajınal muayene etti ama kese görünmüyor dedi bu değerlerde görünmesi lazım dedi ve dış gebelik şüphesiyle detaylı ultrasona gönderdi orda da dış gebelik bulgusu rastlanmadı ve kese de hiçbiryerde görünmedi. Bu değerlerde kese görünmemesi normal mi :( ve 2 gündür akşamüzerileri hafif kanama eklenme gibi oluyor kahverengiye yakın cok sürmeden geçiyor yardım lütfen

Back
X