- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Ay evet susmak istemıyorum zaten nefret ediyorum kendimden aglayınca ama ya cok kafaya takıyorum yasanan seyleri yengec brcu olmamın verdigi bseymidir blmıyorum relaks olamıuorumBen de ne kadar kendimi durdurmaya çalışsam da durduramıyorum kendimi ağlamaya başlıyorum.Ama ağlamam bana engel olmuyor, ağlayarak da kavga edip hakkımı savunuyorum.Ağlamam karşıdakinin sinirlerini daha bir bozuyor o da ayrı mesele.
Sen de bunu dene ağlasan da susma.
Ben haklımı deilmi dıye sormuyorumki siz nye oraya takıldınız anlamadım ??Calistigin yerde senden sorumlu olan insanin nereye gittiginden haberinin olmasini istemesi cok normal.Tatli dille soylemeliydi.Uslubunun agir olmasi konu uzerindeki hakliligini degistirmiyor.
Ben haklımı deilmi dıye sormuyorumki siz nye oraya takıldınız anlamadım ??
Burçla alakası olduğunu zannetmiyorum. Ben de ufacık şeyleri kafaya takarım. Herşeyden nem kaparım kimseye demem ama içime öküz oturur sessiz sessiz dururum içim içimi yer. Kendimi savunamıyorum neden bilmiyorum ama susuyorum sadece ağlıyorum karşılarında. Bu huyumdan da nefret ediyorum. Birdahakine susmycam diyorum ama yine susuyorum off derdimi deştin be.Ay evet susmak istemıyorum zaten nefret ediyorum kendimden aglayınca ama ya cok kafaya takıyorum yasanan seyleri yengec brcu olmamın verdigi bseymidir blmıyorum relaks olamıuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?