Cins insan fobisiii 😩

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Kızlar bu aralar hayatımda sacma sapan aksilikler oluyor staj yaptığım yerdeki sorumlu laborant bana dger stajyerlere olan ofkesi yzuunden kin kustu resmen calısmıycaksanız gdiin burdan blmem ne nrmalde ne kdr sevilirim calıskan oldugum soylenir - hep rapor almıycaksınız bana sormadan byere gdilmiycekk bilmem ne - (yaptıgım onbes dkka kahve molasına çıkmak) bende adama dedimki nefes almadan calısıyoruz zaten on bes dkka molaya cıkdım ve brdakilerin haberi vardı bunun icin sizi rahatsız etmemiz sacma deilmi ? dedim -sacma felan deil et bana soyle bdaha dedi bagırdı cagırdı ay cok zoruma gitti nrmaldede memurum calısıyorum zaten okul okuyorum staj yapıyorum laboratuvarda bunuda blıyor şahıss ( kendisinden calısma arkadsslaırda cok sikayetci nefret ediyorlar arkasından konsuyorlar sürekli pis herif diye ) demem o ki cins insanlar surekli beni buluyor yolda gderken otobuste apartman gorevlisi olsun surekli gergin agresif ve kompleksi insanlarla bas etmek zorunda kalıyorum ve işin garibi b kac cumle soyleyince tıkanıveriyorum gozum doluyor varmı boyle olan aranızda nasıl başa cıkıyorsunuz bu durum cok canımı sıkmaya basladı artık :(

Ben de ne kadar kendimi durdurmaya çalışsam da durduramıyorum kendimi ağlamaya başlıyorum.Ama ağlamam bana engel olmuyor, ağlayarak da kavga edip hakkımı savunuyorum.Ağlamam karşıdakinin sinirlerini daha bir bozuyor o da ayrı mesele.
Sen de bunu dene ağlasan da susma.

Ben de ne kadar kendimi durdurmaya çalışsam da durduramıyorum kendimi ağlamaya başlıyorum.Ama ağlamam bana engel olmuyor, ağlayarak da kavga edip hakkımı savunuyorum.Ağlamam karşıdakinin sinirlerini daha bir bozuyor o da ayrı mesele.
Sen de bunu dene ağlasan da susma.
Ay evet susmak istemıyorum zaten nefret ediyorum kendimden aglayınca ama ya cok kafaya takıyorum yasanan seyleri yengec brcu olmamın verdigi bseymidir blmıyorum relaks olamıuorum

Calistigin yerde senden sorumlu olan insanin nereye gittiginden haberinin olmasini istemesi cok normal.Tatli dille soylemeliydi.Uslubunun agir olmasi konu uzerindeki hakliligini degistirmiyor.

Calistigin yerde senden sorumlu olan insanin nereye gittiginden haberinin olmasini istemesi cok normal.Tatli dille soylemeliydi.Uslubunun agir olmasi konu uzerindeki hakliligini degistirmiyor.
Ben haklımı deilmi dıye sormuyorumki siz nye oraya takıldınız anlamadım ??

Canım bence de oradaki kurallara elinden geldiğince uymya çalış,yaşlı başlı insan zaten kimseyi değiştiremezsin en azından canın sıkılmaz dikkat et ben de aynıyım.İnsanlar çok kaba vurdumduymaz ama tartışmaya girmek istemiyorum cahille ne konuşup tartışabilirsin ki anlatsan da anlamaz

Ben haklımı deilmi dıye sormuyorumki siz nye oraya takıldınız anlamadım ??

Uslubu da kotu haklisin. :) Ama insanlar bunaliyor artik.Belki sen haketmedin.O sirada yaptiginin yanlis oldugunu haber vermedigin icin uzgun oldugunu ancak bu sekilde soyleyerek uzuldugunuzu beyan etseydiniz keske.

Bilmiyorum kendinizi ifade edebilmek icin caba sarfedin.Uzuntunuz veya aglamaniz gecince sakin bir sekilde yeniden konusmaya calisabilirsiniz.

Ay evet susmak istemıyorum zaten nefret ediyorum kendimden aglayınca ama ya cok kafaya takıyorum yasanan seyleri yengec brcu olmamın verdigi bseymidir blmıyorum relaks olamıuorum
Burçla alakası olduğunu zannetmiyorum. Ben de ufacık şeyleri kafaya takarım. Herşeyden nem kaparım kimseye demem ama içime öküz oturur sessiz sessiz dururum içim içimi yer. Kendimi savunamıyorum neden bilmiyorum ama susuyorum sadece ağlıyorum karşılarında. Bu huyumdan da nefret ediyorum. Birdahakine susmycam diyorum ama yine susuyorum off derdimi deştin be. 😊💕

Sizi çok iyi anlıyorum, iş yerindeki üstlerimizin çoğunda var bu başka bir şeye sinirlenip bize patlama durumu. Bunun farkında olduğum ve yanlış bir şey yapmadığımı bildiğim için çok umursamaz davranırdım bu gibi durumlarda. İstifimi bozmadan evet haklısınız der söylediklerini duymazdım bile çünkü biliyorum ki yaptığı yanlış ama onun problemi benimle değil. Birkaç saat içinde hiçbir şey olmamış gibi devam ederdik hem ben hem o kişi. Bu şekilde umursamayınca hem ben strese girmiyorum hem kimseyle kötü olmamış oluyorum

Back
X