- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
Kızlar bu aralar hayatımda sacma sapan aksilikler oluyor staj yaptığım yerdeki sorumlu laborant bana dger stajyerlere olan ofkesi yzuunden kin kustu resmen calısmıycaksanız gdiin burdan blmem ne nrmalde ne kdr sevilirim calıskan oldugum soylenir - hep rapor almıycaksınız bana sormadan byere gdilmiycekk bilmem ne - (yaptıgım onbes dkka kahve molasına çıkmak) bende adama dedimki nefes almadan calısıyoruz zaten on bes dkka molaya cıkdım ve brdakilerin haberi vardı bunun icin sizi rahatsız etmemiz sacma deilmi ? dedim -sacma felan deil et bana soyle bdaha dedi bagırdı cagırdı ay cok zoruma gitti nrmaldede memurum calısıyorum zaten okul okuyorum staj yapıyorum laboratuvarda bunuda blıyor şahıss ( kendisinden calısma arkadsslaırda cok sikayetci nefret ediyorlar arkasından konsuyorlar sürekli pis herif diye ) demem o ki cins insanlar surekli beni buluyor yolda gderken otobuste apartman gorevlisi olsun surekli gergin agresif ve kompleksi insanlarla bas etmek zorunda kalıyorum ve işin garibi b kac cumle soyleyince tıkanıveriyorum gozum doluyor varmı boyle olan aranızda nasıl başa cıkıyorsunuz bu durum cok canımı sıkmaya basladı artık