Cinsel birleşmede vajinanızı kasıyor musunuz?

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
133
Merhaba kızlar,

Ben de vajinal birleşmede çok zevk alamayanlardanım. Ancak bir kere orgazm olabildim sorunun fizyolojik olduğunu düşünmüyorum. Neleri yanlış yapıyor olabileceğimi düşünüyorum. Fark ettim ki partnerim girdikten sonraki saniyeler çok çok hoşuma gidiyor sonra ben vajinamı kegel egzersizi yaparmış gibi kendime çekip öyle devam ediyorum sonra bir bakıyorum zevk hissi kayboluyor bir daha da yakalayamıyorum. Bunu yapmamla alakalı mı onu da bilmiyorum.Siz de böyle yapıyor musunuz yoksa tamamen rahat mı bırakıyorsunuz o bölgeyi?

Sanırım konsantrasyonunuz bozuluyor. Siz hiçbir şey yapmayın, orgazm olacak mı beklentisine de girmeyin sadece ana ve zevke odaklanın, o zaman zaman kendiliğinden kasılıp gevşeyecek zaten. Kendi haline bırakın yani.

e yapmayın o zaman rahat bırakın.herkesin zevk alışı farklıdır.

Vajinanızı kendinize çektiğiniz için içerisi daralıyor olabilir bu yüzden de sürtünmeler artabilir yada vajinal kuruluk varsa ondan da olabilir kendinizi rahat bırakmaya çalışın umarım kısa sürede geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…