Cinsel birlikteligi olanlar , evli bayanlar yardim :(

Minicikpitircik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
18
1
1
33
Merhaba cok kafama takiyorum.. Cinsel bir birlikteligim oldu..yaklasik 2 3 hafta once fazla zorlamadik zaten adet donemimdeydim..cok as kan geldi ondan 5 gun sonra tekrar girdik kan geldi 1 hafta sonra tekrar iliskiye girdik tekrar kan geldi size bu kadar kan gelmesi normal mi ve aynadan baktigimda sanki et parcalari yirtilmis gibi bazi yerleree kucuk et prcalari var size bunlar nedeni nedir lutden yardm

evliliğin ilk haftalarında falansanız normaldir, benim de az da olsa olmuştu her ilişkide kanamam
ama yine de bir doktora görünün derim ne olur ne olmaz

ya esiniz zamanini beklesin hemen iliskiye girmek yerine biraz sizi hafifletsin sonra o bolume gecsin ve nazik olsun canin aciodur emjnim dikkat et camasirini hergun deis Allah korusun enfeksiyn kaparsin uc ay ilac kullanirsin Allah korusun fazlada kurdalama oyle ayna falan :) ilk iliskin oldugu icin kizlik zarin yirtilmis oyle bi goruntusu olmus bi kac kere olur kanaman ama istersen bi kadin dogumcu gorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…