Cinsel iliki srasnda??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Üff ben de yazayım bari..:utangac:
Yatakta başarılı erkek kadını orgazma ulaştırabilen erkektir...Boyutmuş işlevmiş hepsi fasa fiso..
Erkekler genelde yatakta bencil oldukları ve kendi boşalmalarına odaklı oldukları için ,ön sevişmeyi kısa tuttukları için,belki de partnerleri olan bayanlara yeterince istekli,coşkulu olup heyacan yaratmadıkları için ,dokunmayı,okşamayı bilmedikleri ve kendi istedikleri yerde saatlerce oyalandıkları için ve çok afedersiniz birleşmeyi sadece gir çıktan ibaret sandıkları için kadınlar orgazm olamıyor diye düşünüyorum...:utangac: :utangac: :çok üzgünüm:

Sorunu illa önce kendinizde aramayın derim....Sorun adamlarda belkide...

Son düzenleyen: Moderatör:
benim bu konuda bir sıkıntım yok eşim heryönden bu konuda iyi ama boyuttan dolayı sıkıntı yaşayanlarıda gördüm o yüzden sölüyorum

biraz ozel olacak ama:utangac:
dunya yansa umursamam..o ani dusunurum sadece..:utangac:
on sevisme cok onemli birden olaya girmemek gerekir..bir erkek icin o an bu cok onemli olmayabilir ama bence bir kadin acisindan gereklidir..cunku kadini rahatlatir...
cinselligi sevmekte gerekir..zorunluluk olmamali..
kafanin bos olmasida cok onemli...kisacasi hamile kalirmiyim gibi dusunceleri birakacaksin..sen tedbirini almissan gerisini dusunme olacagi varsa zaten olur..yerimseniben anin tadini cikarmaya bak:utangac:
dunyanin en guzel sporuukaydirigubbakcemile3

bende bi yorum yapim bariiiiii...... ben kendimde denedim aklında birşeyler varsa düşünüyosan,kendini oraya veremez ve asla zevk alamazsın benimde bi ara böyle bi sorunum oldu ama sonra keşfettim.ilişki anında beynimi tamamen boşaltıyorum.şimdi herşey çok güzel hem beynim hem ben boşalıyorum.delikafadulden zevk almadan bi ilişki yaşamak çok zor olsa gerek birazda suçu kendimizde arayalım......

Bence canim hem partner hemde kendinle alakasi var. Hamile kalmak istemeyenler onun korkusu icinde kendini tamamen veremiyorsun. Onun icin kondom tam guvenli olmadigini dusunuyorsaniz, igneler varmis aylik onlar yapilabilir..Partner konusunda bence eger esiniz sadece kendisini dusunuyorsa zaten orda buyuk problem var ama bence bunu esinizle onu kirmadan konusarak halletmek lazim. Bende o sorun vardi ve esime problemimi anlattim..internetten inceledim ki vajinanin icinde G noktasi denilen bir yer var orasina surtundugu zaman bayanlar kolaylikla orgazim olabiliyor. Degisik posizyonlar deneyebilirsiniz sizin hosunuz gedebilir...Tek basina kapali kutu olarak dusunurseniz bence biryere varamazsiniz, esinize soylemeseniz bile kendiniz yonlendirin iliskide belkide faydasi olabilir..

hımmm haklısın ama bence boyutta çok öenmli

bayanlar forma yeni üye oldum bir arkadaşım sayesinde öğrendim.yazmadan önce yazılan konuları okudum. bende kapalı bir ortamda büyüdüğüm için yazılanları dikkatle takip edeceğimi bilmenizi isterim.
gerçektende boyut önemli mi? bir arkadaşımızda sanırım konunun birin de "gücenme ama eşinin pns küçük olabilir "demiş şimdi benim aklımda ??? işareti kaldı. :uhm:

bence eşinle alakalı bişey canım onun yani biraz ilgilenmesi lazım senle anlatabildimmi? tabi sende rahat olmalısın umarım düzelir...

cinsellıkle ılgılı bolum açtılar yazamasan da takıp et ıstersen. bızım yetkımız yok, o yuce mertebeye erışemedık henuz ama yazılanları takıp edebılırsın belkı yol yontem gösterıyorlardır.

İşte orgazmın formulü yazın bi kenara :utangac:

:psikloljik rahatlık + utanma duygusunu yok etme + eşinizin haz alacağınız yerlerinizi iyi bilmesi + biraz alkol + loş kırmızı ışık + biraz fantazi hayal dünyası + veeeee sevgi işte sana doyum olmaz orgazm kötükedihüso

Yorumlarımızda konu sahibini yargılamaktan,konu içeriğini dine dayandırmaktan uzak durup,karşılıklı yazışmalarda bulunmayalım..

Yargılayacaksanız yazmayınız,yazacaksanız yargılamayınız !

Konu içlerinde sohbet ve geyik türü,konu ile alaksı olmayan mesajlar da yazılmasın lütfen..Her konu içinde uyarmayalım rica ediyorum..a.s
Kadınlar Kulübü

Ama arkadaş bekar olduğu için hamile kalmamak istemeyebilir gamyoncuiremsu

walla cnm o zaman iki seceneği var ya hamile olma riskine katlanıp anın tadını cıkaracak yada onu kafaya takıp dünyanın en güzel sporunu bir işkence haline getirecek karar senin :):icecream:

Back
X