Kızlar merhaba çocuk istiyorum gecen ay denedik tam yumurtlama günü olmadı bu ay için deneyeceğim gün aşırı veya hergün ilişki öneriliyor ama zor değil mi. Biz haftada iki oluyorz genelde normal mi? Peşpeşe yapmak için neler yapıyorsunuz
Kızlar merhaba çocuk istiyorum gecen ay denedik tam yumurtlama günü olmadı bu ay için deneyeceğim gün aşırı veya hergün ilişki öneriliyor ama zor değil mi. Biz haftada iki oluyorz genelde normal mi? Peşpeşe yapmak için neler yapıyorsunuz
Hergün ilişki çok yanlış. Birincisi; hergün olan ilişkide sperm sayısı olumsuz etkilenir çünkü 48 saatte yenileniyor spermler araştırmalarıma göre.
İkincisi de görev gibi olur hergün ilişki. Bu sefer tadına varamazsınız ve soğursunuz.
Ya ovülasyon testi yaparak yumurtlama gününü bulun öyle iliiki olsun
Ya da bir dolu bir boş veya 1 dolu 2 boş olarak ilerleyin gün sayısında.
Hergün ilişki çok yanlış. Birincisi; hergün olan ilişkide sperm sayısı olumsuz etkilenir çünkü 48 saatte yenileniyor spermler araştırmalarıma göre.
İkincisi de görev gibi olur hergün ilişki. Bu sefer tadına varamazsınız ve soğursunuz.
Ya ovülasyon testi yaparak yumurtlama gününü bulun öyle iliiki olsun
Ya da bir dolu bir boş veya 1 dolu 2 boş olarak ilerleyin gün sayısında.
Pik demek yumurtlama demek olmuyor
Şimdi size kendi testlerimi atacağım.
En koyu hali yumurta çatlamak üzere demek.
Silik çıkmaya başladığında “çatlamış” demek
Çünkü yumurta çatlayınca LH düşmeye başlıyor silik çıkıyor çizgi.
Benim testlerime göre yorumlarsak eğer ben 13 ve 14 te ilişki yapmıştım hamile kaldım
Yani çatlama önemli pik değil
Pik demek yumurtlama demek olmuyor
Şimdi size kendi testlerimi atacağım.
En koyu hali yumurta çatlamak üzere demek.
Silik çıkmaya başladığında “çatlamış” demek
Çünkü yumurta çatlayınca LH düşmeye başlıyor silik çıkıyor çizgi.
Benim testlerime göre yorumlarsak eğer ben 13 ve 14 te ilişki yapmıştım hamile kaldım
Yani çatlama önemli pik değil