Cinsel ilişki sırasında boşalma ile ilgili soru?

captaingirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
29
0
86
İstanbul
Merhabalar arkadaşlar. Özellikle cinsel deneyimi olan arkadaşlara bir sorum olacaktı.
Arkadaşlar ben 18 yaşında genç bir kızım. Daha önce hiç cinsel birlikteliğim olmadı. Sizlere sorum; cinsel ilişki sırasında eşiniz vajina içine boşaldığı zaman, sperm ne oluyo? Hep içeride kalıp kayboluyomu?Yani vajina içinde bir şekilde yok mu oluyo, yoksa biraz ıkınmayla dışarımı çıkıyo?
Sperm dışarı çıksada, vajinanın içinde çok az kalabilir. Onun nasıl temizlenmesi gerekir? Çünkü boy addesti aldıktan sonra, vücutta hiç spermin olmaması, ve sperme temas edilmemesi gerekir?

Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim,İlginiz için teşekkürler....

canim iliskiden sonra tabiki disari akiyor,icinde kalmiyor bu imkansiz zaten... vajinanin icinde nereye kadar gidebilirki? ben dusa girdigimde ilk önce vajinami yikarim ikinirim vs. sonra boy abdestimi alirim hatta öncesinde tuvalete otururum biraz iyice akmasi icinsengözlerimebaksanab umarim yardimci olmusumdura.s.

Bildiğim kadarıyla sperm belli bi süreden sonra ölüyor sanırım ?

Ne için sordun bilemiyeceğim,abdestede ne kadar etkisi olur onuda bilmiyorum ama hüzün arkadasımızın uyguladıgı cok mantıklı sevgiler a.s.

Ayağa kalkın ıkındıktan sonra da çıkıyor zaten.İçerde kalmaz,kalanda kadını hamile bırakır,boy abdesti alırken,ıkınarak,parmağında temizledikten sonra güzelce ,boy abdesti alırsın..

Merhabalar arkadaşlar. Özellikle cinsel deneyimi olan arkadaşlara bir sorum olacaktı.
Arkadaşlar ben 18 yaşında genç bir kızım. Daha önce hiç cinsel birlikteliğim olmadı. Sizlere sorum; cinsel ilişki sırasında eşiniz vajina içine boşaldığı zaman, sperm ne oluyo? Hep içeride kalıp kayboluyomu?Yani vajina içinde bir şekilde yok mu oluyo, yoksa biraz ıkınmayla dışarımı çıkıyo?
Sperm dışarı çıksada, vajinanın içinde çok az kalabilir. Onun nasıl temizlenmesi gerekir? Çünkü boy addesti aldıktan sonra, vücutta hiç spermin olmaması, ve sperme temas edilmemesi gerekir?

Zaten daha önce ilişkiye girmiş olan biri olsaydı,bu sorunun cevabını bilirdi.yerimseniben
Belli ki yaşı küçük,meraklı bir arkadaş..jeyyar
Hey gidi gençlik hey!:icecream:

canım sen bekarmışın daha ama bilgilen avret yeri yıkanır güsülden önce sonradan olan akıntı abdestini bozmaz şunuda ekleyim güsle niyetlendikten sonro vajinaya parmak falan sokmayin temızlemek için olsa bile çünkü vainaya giren herhangi cisim tekrar sizi cünüp yapar tamammi....sengözlerimebaksanab

canım sen bekarmışın daha ama bilgilen avret yeri yıkanır güsülden önce sonradan olan akıntı abdestini bozmaz şunuda ekleyim güsle niyetlendikten sonro vajinaya parmak falan sokmayin temızlemek için olsa bile çünkü vainaya giren herhangi cisim tekrar sizi cünüp yapar tamammi....sengözlerimebaksanab

bosalma olmadan cünup olunmuyor diye biliyorum,hocalardan da böyle duydum benfisfisfis

Cinsel deneyim için yaşımın küçük olduğunu biliyorum. Hem zaten bekar ve gençken ilişkiye girmek bana ters geliyo. Bu soruyu ileride evlendiğim zaman, cinsel anlamda acemilik çekmim diye sormuştum. Ve sizlerde soruma cevap verdiniz, ilginiz için çok teşekkürler....

çok merak ettim dogrusu madem birlikte olmadım diyorsun peki neden bu olayı merak ettin anlamadım saçma geldi bana soru :roflol:
Yanlış anlama ama, asıl senin bu cevabın bana saçma geldi. Niye merak etmimki? İlerde evlenince bu konuda acemi kalmim diye sormuştum.

Niye merak etmesin tatlım evli değil diye merak edemez mi ...
Belki birliktelik düşünüyorlar ama bu konularda pek bilgileri yok bilgi istemiş sorun yok yerimseniben

yani sizde brawo artık evlilik öncesi ilşkiye pek sıcak bakılıor vayyyy be ne günlere gelmişisiz benneyaptımki

Cinsel deneyim için yaşımın küçük olduğunu biliyorum. Hem zaten bekar ve gençken ilişkiye girmek bana ters geliyo. Bu soruyu ileride evlendiğim zaman, cinsel anlamda acemilik çekmim diye sormuştum. Ve sizlerde soruma cevap verdiniz, ilginiz için çok teşekkürler....

Yanlış anlama ama, asıl senin bu cevabın bana saçma geldi. Niye merak etmimki? İlerde evlenince bu konuda acemi kalmim diye sormuştum.

kalmassın sende bu merak varken hiç bir şeyden acemi kalmassın nasıl bir soru bu bekarken aklına geldi şaşudum dorusu sırnaşık şey

ne var bunda genc kizken bende cok seyi merak ederdim yakin buldugum kisilere sorardim onlarda bana evlenince ogrenirsin evlenince ogrenirsin vs... deyip hep kapatirlardi konuyu cok sacma bir tutum bunlar . nerden ogrenecek kizlarimiz bunlari??

birakinda burada birseyler ogrenmek istiyorlarsa sorsunlar rahatsiz olanda cevap yazmasin olur biter.

şimdi benim yazdıgım yazıyla senin cevabın ne aLASI VAR ANLAYAMADIM DOĞRUSU BEN İLİŞKİDEN SENSE ÖGRENMEDEN BAHSEDİYORSUN BİRAZ DİKKATLİ OKUYUN PLSSS:1closedeyes:

Evlenmeden önce birliktelik yaşayanlar size neden bu kadar batıyor ben anlayamadım. Böyle bir insanı yargılamak kimsenin haddi değil bence. Ayrıca çok ayıp ve çok büyük bir saygısızlık. Bir insanın tercihine müdahale etme hakkı kimsenin yoktur bence. Hem günahı size mi yazılıyor? Sizi rahatsız eden ne? Eğer evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıysanız evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamayın olsun bitsin. Gerisi sizi neden bağlıyor ben anlamadım. Kusura bakmayın, konuyla ilgisiz başladım yoruma ama dayanamadım. Herkes herkesin seçimi hayatı hakkında ahkam kesmeye bayılıyor. Tekrar konu sahibi arkadaştan özür diliyorum.

Captaingirl, sizin de bu türlü konular hakkında bişeyleri merak edip öğrenmeye çalışmanız çok güzel. Bilgi her zaman insana artı katar her konuda. Böyle konularda bişeyler merak etmek için yarın cinsel ilişki yaşamayı düşünüyor olmak da gerekmiyor zaten. Evlendiğiniz zaman bu konuda cahil kalmamak istemeniz de çok doğal. Benim ekleyeceğim bişey yok, bazı arkadaşlar konu hakkında güzel bilgiler vermişler. Herşey gönlünüzce olsun.

Bir ilişkiden sonra ortaya çıkan meninin bir damlasında bile milyonlarca sperm vardır.Bunların bir bölümü vajina içine girmez.Giren spermlerin bir kısmı hemen ölür.Kalan bir kısmı ise rahminden yumurtalıklarına doğru ilerler.Spermin ömrü en fazla 3-4 gündür.Bu zaman zarfı içinde eğer bir yumurtayla karşılaşırsa döllenme meydana gelir.Eğer karşılaşmazsa zaten ölürler.Umarım açıklayıcı olmuştur. yerimseniben

Bir ilişkiden sonra ortaya çıkan meninin bir damlasında bile milyonlarca sperm vardır.Bunların bir bölümü vajina içine girmez.Giren spermlerin bir kısmı hemen ölür.Kalan bir kısmı ise rahminden yumurtalıklarına doğru ilerler.Spermin ömrü en fazla 3-4 gündür.Bu zaman zarfı içinde eğer bir yumurtayla karşılaşırsa döllenme meydana gelir.Eğer karşılaşmazsa zaten ölürler.Umarım açıklayıcı olmuştur. yerimseniben

'gozdenur19' ben bu soruyu başka anlamda sormuştum. Senin verdiğin bilgide ek bir bilgi oldu. Verdiğin bilgi için çok teşekkürler...

Bu arada arkadaşlar kendimi suçlu hissediyorum. Çünkü benim sorduğum soru için birbirinizle tartışıyosunuz. Yani tartışmanızın sorumlusu benim. Ben sorumun cevabını aldım hepinize çok teşekkür ediyorum. LÜTFEN POLEMİĞE GİRMEYELİM !!!

Back
X