- Konu Sahibi captaingirl
merak etmesi doğal bişey onun sorduğu soru sayesinde yeni evlenecek bizlerde öğreniyoruz tesekkürler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bosalma olmadan cünup olunmuyor diye biliyorum,hocalardan da böyle duydum benfisfisfis
benim bildiğim; abdestten aldıktan sonra bile sperme değmekle bile cünüp olunuyomuş.
Bu arada arkadaşlar kendimi suçlu hissediyorum. Çünkü benim sorduğum soru için birbirinizle tartışıyosunuz. Yani tartışmanızın sorumlusu benim. Ben sorumun cevabını aldım hepinize çok teşekkür ediyorum. LÜTFEN POLEMİĞE GİRMEYELİM !!!
bende birşey sormak istiyorum arkadaşlar belki saçma gelebilir ama bunu gerçekten merak ediyorum boşalmadan gelen bir sıvı var o sıvı herhangi bir problem yaratırmı hamilelik vs gib bir risk olurmu?
Ne yani eline filan değincede mi? :bbo: niye ki? :uhm:
Neden olduğunu bende bilmiyorum, bir internet sitesinde öyle okumuştum. İstersen sana konunun linkini özel mesaj olarak atim?
içerde kalanlardan ilk galip gelen 9ay sonra bebiş oluotatlicadiarzujeyyar
bende birşey sormak istiyorum arkadaşlar belki saçma gelebilir ama bunu gerçekten merak ediyorum boşalmadan gelen bir sıvı var o sıvı herhangi bir problem yaratırmı hamilelik vs gib bir risk olurmu?
evet canım zevk suyu deniyor ona spermden önce geliyor ve evet hamilelik açısında oda bir risk taşıyor.
Merhabalar arkadaşlar. Özellikle cinsel deneyimi olan arkadaşlara bir sorum olacaktı.
Arkadaşlar ben 18 yaşında genç bir kızım. Daha önce hiç cinsel birlikteliğim olmadı. Sizlere sorum; cinsel ilişki sırasında eşiniz vajina içine boşaldığı zaman, sperm ne oluyo? Hep içeride kalıp kayboluyomu?Yani vajina içinde bir şekilde yok mu oluyo, yoksa biraz ıkınmayla dışarımı çıkıyo?
Sperm dışarı çıksada, vajinanın içinde çok az kalabilir. Onun nasıl temizlenmesi gerekir? Çünkü boy addesti aldıktan sonra, vücutta hiç spermin olmaması, ve sperme temas edilmemesi gerekir?
Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim,İlginiz için teşekkürler....
canım sen bekarmışın daha ama bilgilen avret yeri yıkanır güsülden önce sonradan olan akıntı abdestini bozmaz şunuda ekleyim güsle niyetlendikten sonro vajinaya parmak falan sokmayin temızlemek için olsa bile çünkü vainaya giren herhangi cisim tekrar sizi cünüp yapar tamammi....sengözlerimebaksanab