- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyuyorum bazen gelmiyo ama genelde geliyo dr gittim fakat hiç bi sıkıntı yok dediHepsi kullanılmıyor zaten illaki akacak bir yumurtayi dollemek için sadece bir sperm yeterlidir. Siz senin yumurtlama zamanında beraber olmaya dikkat edin ve dediğin gibi hemen kalkma biraz bekle belinin altına yastık koy bir de öyle deneyin hala tık yoksa Dr a kontrole gidin hayırlısı olsun canım hakkinda
Geri gelmesi çok normal zaten nokta kadar bi spermle Hamile kalınıyor. Ne kadar süredir deniyorsunuz 6 ay bir yıl olmayabilir normal diyor doktorlar eşinizde sizde gittiyseniz sorun yoksa yaşınız gençse bi süre deneyin olmazsa aşılama yada tüp bebek denersiniz...Kızlar bişey sormak istiyorum. Çocuk istiyoruz fakat olmuyo iliskiye her girdigim de ayağı kalkınca esimin menisi geriye geliyo ne kadar beklersem bekleyeyim icimde kalmiyo bu yuzden mi gebelik olmuyo bilginiz varmı? ( çok açık oldu kusura bakmayın)
Bence eşinizde mutlaka gitmeliKoyuyorum bazen gelmiyo ama genelde geliyo dr gittim fakat hiç bi sıkıntı yok dedi
Bence eşinizde mutlaka gitmeli
11 aydır deniyoruz ben bakıldım femara ilacını verdi dr onuda kullandım beklememi söyledi faydasını görmedim pek eşim bakılmadı çok haklisiniz en kisa surede onuda baktırmalıyım tesekkur ederimGeri gelmesi çok normal zaten nokta kadar bi spermle Hamile kalınıyor. Ne kadar süredir deniyorsunuz 6 ay bir yıl olmayabilir normal diyor doktorlar eşinizde sizde gittiyseniz sorun yoksa yaşınız gençse bi süre deneyin olmazsa aşılama yada tüp bebek denersiniz...
Bende hiç bir sorun olmadığı halde eşimi teşvik amaçlı önce ben gitmiştim sonra eşim gitti sorun eşimden kaynaklı çıktı tüp bebek denedik olmadı herşeyin hayırlı sı11 aydır deniyoruz ben bakıldım femara ilacını verdi dr onuda kullandım beklememi söyledi faydasını görmedim pek eşim bakılmadı çok haklisiniz en kisa surede onuda baktırmalıyım tesekkur ederim
Tabiki hayırlısı rabbim tez zaman da isteyen herkeze nasip etsin inşallahBende hiç bir sorun olmadığı halde eşimi teşvik amaçlı önce ben gitmiştim sonra eşim gitti sorun eşimden kaynaklı çıktı tüp bebek denedik olmadı herşeyin hayırlı sı
O zaman daha zamanı vardır Allah hayırlı zamanda. Hayırlı evlat nasip etsin insallahKoyuyorum bazen gelmiyo ama genelde geliyo dr gittim fakat hiç bi sıkıntı yok dedi
Amin insallah isteyen herkeze nasip etsinO zaman daha zamanı vardır Allah hayırlı zamanda. Hayırlı evlat nasip etsin insallah
5 senelik evliyim. Evlendiğim andan beri çocuk olursa olur dedik özel bir çabamız olmadı. Ama ilk bir sene de çocuk olmadı. Nedeni neydi zaman uygunsuzluğu mu başka bir şey mi bilmiyorum. Bir gece birlikte olduktan sonra tuvalete bile gidemeyecek kadar uykum vardı. Öylece uyumuştum. Akmamıştı haliyle. O ay hamile kalmışımKızlar bişey sormak istiyorum. Çocuk istiyoruz fakat olmuyo iliskiye her girdigim de ayağı kalkınca esimin menisi geriye geliyo ne kadar beklersem bekleyeyim icimde kalmiyo bu yuzden mi gebelik olmuyo bilginiz varmı? ( çok açık oldu kusura bakmayın)
Kızlar bişey sormak istiyorum. Çocuk istiyoruz fakat olmuyo iliskiye her girdigim de ayağı kalkınca esimin menisi geriye geliyo ne kadar beklersem bekleyeyim icimde kalmiyo bu yuzden mi gebelik olmuyo bilginiz varmı? ( çok açık oldu kusura bakmayın)
Spermin atış hızı da önemli ama zaten doktor sayımını yapıyor tedaviye gidince. Belki yavaş atış yapıyorsa ve hemen de kalkıp akmasını sağlıyorsa denk gelmez ki sperm.kendimi gördüm Bend e bu işleri bilmediğim zamanlarda diyordum bende sorun var galiba sora sora ogrendim bende yatmakla zerre alakası yok ben hiç yatmadım direk tuvalete gittim ay hamilr kaldım çok yattım ettim zamanında olmayınca olmadı
Onu nasıl ayarlayacak kiSpermin atış hızı da önemli ama zaten doktor sayımını yapıyor tedaviye gidince. Belki yavaş atış yapıyorsa ve hemen de kalkıp akmasını sağlıyorsa denk gelmez ki sperm.
Spermin atış hızı da önemli ama zaten doktor sayımını yapıyor tedaviye gidince. Belki yavaş atış yapıyorsa ve hemen de kalkıp akmasını sağlıyorsa denk gelmez ki sperm.
Eşiminki fışkırıyor ama hamilelik olmadı henüz bendeYavaş gelen sperm zaten sayı düşüktür zaten çocuk olmaz kaliteli spermler hızlı ulaşır ve eşimde varikosel vardı çift taraflı bu konuları.cok fazla araştırdım ogrendim bi iki dakka yatmak yeterli sonrası bi önemi yok ne yazık ki
Zaten bu sebepten tedaviye gidilirse sperm kalitesi atış hızı vs gibi konular araştırılıyor. Ama genelde doktorlar da ilişki sonrası hemen kalkmayı tavsiye etmiyorlar. Kuzenime öyle demişti bir üniversite hastanesi. Nitekim denediler 2. Denemede tuttu. Şans işi sağlık sorunu yoksa ama bence de yatması mantıklı.Yavaş gelen sperm zaten sayı düşüktür zaten çocuk olmaz kaliteli spermler hızlı ulaşır ve eşimde varikosel vardı çift taraflı bu konuları.cok fazla araştırdım ogrendim bi iki dakka yatmak yeterli sonrası bi önemi yok ne yazık ki