- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.874
- 308
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bu sebepten tedaviye gidilirse sperm kalitesi atış hızı vs gibi konular araştırılıyor. Ama genelde doktorlar da ilişki sonrası hemen kalkmayı tavsiye etmiyorlar. Kuzenime öyle demişti bir üniversite hastanesi. Nitekim denediler 2. Denemede tuttu. Şans işi sağlık sorunu yoksa ama bence de yatması mantıklı.
Eşiminki fışkırıyor ama hamilelik olmadı henüz bende
Evet ilişki bitti hop 3 saniye içinde hemen kalk yapmamak gerekiyormuş. Bende O doktordan duydum. Ama tuttuğuna göre bir bildiği varmış :) tecrübe.Ilk defa bi doktorun böyle dediğini duydumgarip
Allah nasip etsin canım.Aylardır yumurtlama zamanlarımı full deniyorum 3-4 gün boyunca hergün hemde ama nasip işte ...bu ay bende sık denememeyi düşünüyorum Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin![]()
Allah nasip etsin canım.sağlıkla...
Ben kürtajımdan 1 sene sonra hamile kaldım. Korunmadığım halde. Vücudun toparlanması için bir seneye ancak olur demişti doktor zaten. O yüzden çok düşünme ummadığın anda çift çizgiAmin inşallah teşekkür ederim canım kürtajın üstünden 8 ay geçti bakalım nasip vaktimizi bekliyoruz![]()
Ben kürtajımdan 1 sene sonra hamile kaldım. Korunmadığım halde. Vücudun toparlanması için bir seneye ancak olur demişti doktor zaten. O yüzden çok düşünme ummadığın anda çift çizgi![]()
Canım zaman kaybetme. Eşin üroloji den randevu alsın. 3 gun ilişkiye gırmemıs sekılde gıdın sperm tahlili yaptırın.. Sende bisey yoksa eşin baktırsın.bende de hormon vs bırsuru test yapıldı. Esıme bir sperm testı. Onda cıktı problem ve dr bana bosuna ugrasma tüp bebek dısında olmaz dedı. Cok sukur 2.denemede oldu bebegım sımdı kocaman oldu hatta. Dedım gıbı eşin gıtsın. Ama 3 hatta 4. Gun gıdın.. 3 ıle 5 gun arası cinsel perhiz dıyorlar. O sekılde bakılıyor.Kızlar bişey sormak istiyorum. Çocuk istiyoruz fakat olmuyo iliskiye her girdigim de ayağı kalkınca esimin menisi geriye geliyo ne kadar beklersem bekleyeyim icimde kalmiyo bu yuzden mi gebelik olmuyo bilginiz varmı? ( çok açık oldu kusura bakmayın)
Evet sayıda ve harekette sıkıntı vardıSperm testi yapıldımı
götürmedim hiç ama bi goturcm Insallh teskkr ederimCanım zaman kaybetme. Eşin üroloji den randevu alsın. 3 gun ilişkiye gırmemıs sekılde gıdın sperm tahlili yaptırın.. Sende bisey yoksa eşin baktırsın.bende de hormon vs bırsuru test yapıldı. Esıme bir sperm testı. Onda cıktı problem ve dr bana bosuna ugrasma tüp bebek dısında olmaz dedı. Cok sukur 2.denemede oldu bebegım sımdı kocaman oldu hatta. Dedım gıbı eşin gıtsın. Ama 3 hatta 4. Gun gıdın.. 3 ıle 5 gun arası cinsel perhiz dıyorlar. O sekılde bakılıyor.
İnşallah bizim gibi degıldır de beklemediğin anda bebıs gelırgötürmedim hiç ama bi goturcm Insallh teskkr ederim
Zaten artık umudumu kaybettim önceki kadar çabalamıyorum kendi kendine biraktmİnşallah bizim gibi degıldır de beklemediğin anda bebıs gelır
afedersiniz ama içine boşalınca fışkırıp fışkırmadığını nasıl anlıyorsun canımEşiminki fışkırıyor ama hamilelik olmadı henüz bende
Kendı kendıne bırakmak da ıyı degıl eşin bir Dr a gıtsın. Hıc sebeb yoksa evet bırak ama Bı sıkıntı varsa zaman kaybetme canım bızım gıbı. Bence.Zaten artık umudumu kaybettim önceki kadar çabalamıyorum kendi kendine biraktm