• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişki

Portakal911

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
73
3
86
34
Merhaba cinsel ilişki sonrası veya vajınaya bısey sokunca kanama neden olur bakıre degılım regl de değilim ovulasyon kanaması mı bılemedım
Rahım agzı kanserımıyım ama iştahım iyi yorulmuyorum bilemedim

Merhaba cinsel ilişki sonrası veya vajınaya bısey sokunca kanama neden olur bakıre degılım regl de değilim ovulasyon kanaması mı bılemedım
cinsel iliski sirasinda kanama bende de oldu yakin zamanda bir tanidigimin da ayni sekilde nedeni nedir hic bilmiyorum bende cok merak ediyorum

Bu cok onemli birsey kanser olmasaniz bile kanser oncesi hucre bozulmalari varsa bozulan hucreler cok kirilgan yapida olur kanarmis. Ihmal etmeyin hpv ve smear yaptirin.

Rahim duvarını deliyor da olabilirsin, bu kanamaya yol açıyormuş. Bazen bende de oluyor, hatta bir arkadaşım da da olmuştu korkarak sormuştu bana, içeri giren şey sert olabiliyormuş

Rahim duvarını deliyor da olabilirsin, bu kanamaya yol açıyormuş. Bazen bende de oluyor, hatta bir arkadaşım da da olmuştu korkarak sormuştu bana, içeri giren şey sert olabiliyormuş
Rahim duvarını mı deliyor olabilir?? Rahim ağzını falan geçti rahme ulaştı yani maşallah

Bende iliski sonrasi hafif kanama oluyordu lekelenme seklinde. Spiral yerinde mi diye gittim hic bir belirtim yokken hpv oldugumu ve cin3 oldugumu ogrendim. Farkedilmese kansere cevirebilecek birsey

Bende de oldu bir dönem ilişki sonrası pembe kanama rahim ağzı yaram varmış. Fitil kullandım geçti.

Back
X