- 30 Ocak 2016
- 73
- 3
- 86
- 34
- Konu Sahibi Portakal911
-
cinsel iliski sirasinda kanama bende de oldu yakin zamanda bir tanidigimin da ayni sekilde nedeni nedir hic bilmiyorum bende cok merak ediyorumMerhaba cinsel ilişki sonrası veya vajınaya bısey sokunca kanama neden olur bakıre degılım regl de değilim ovulasyon kanaması mı bılemedım
Rahım agzı kanserımıyım ama iştahım iyi yorulmuyorum bilemedim
Allah Allah neden acaba hamile de değilimcinsel iliski sirasinda kanama bende de oldu yakin zamanda bir tanidigimin da ayni sekilde nedeni nedir hic bilmiyorum bende cok merak ediyorum
ben gerci kanmadan sonra gittim ama kanama icin gitmemistim ve hpv pozitif oldugumu ogrendimAllah Allah neden acaba hamile de değilim
Bende mi öyleyimben gerci kanmadan sonra gittim ama kanama icin gitmemistim ve hpv pozitif oldugumu ogrendim
hayir herkesin ayni olacak diye bir şey yok tabiii ki belki benimki de hpv yüzünden kanamadi islanmadan kuruyken enfeksiyon sebepli veya yirtilma olan ilişkide de kanama olur bircok sebebi varBende mi öyleyim
Bu cok onemli birsey kanser olmasaniz bile kanser oncesi hucre bozulmalari varsa bozulan hucreler cok kirilgan yapida olur kanarmis. Ihmal etmeyin hpv ve smear yaptirin.Merhaba cinsel ilişki sonrası veya vajınaya bısey sokunca kanama neden olur bakıre degılım regl de değilim ovulasyon kanaması mı bılemedım
Rahim duvarını deliyor da olabilirsin, bu kanamaya yol açıyormuş. Bazen bende de oluyor, hatta bir arkadaşım da da olmuştu korkarak sormuştu bana, içeri giren şey sert olabiliyormuşMerhaba cinsel ilişki sonrası veya vajınaya bısey sokunca kanama neden olur bakıre degılım regl de değilim ovulasyon kanaması mı bılemedım
Rahim duvarını mı deliyor olabilir?? Rahim ağzını falan geçti rahme ulaştı yani maşallahRahim duvarını deliyor da olabilirsin, bu kanamaya yol açıyormuş. Bazen bende de oluyor, hatta bir arkadaşım da da olmuştu korkarak sormuştu bana, içeri giren şey sert olabiliyormuş
Kusura bakmayin guldum rahim agzini nasil geciyormusRahim duvarını deliyor da olabilirsin, bu kanamaya yol açıyormuş. Bazen bende de oluyor, hatta bir arkadaşım da da olmuştu korkarak sormuştu bana, içeri giren şey sert olabiliyormuş
Nerden duyup uyduruyorsunuz? İmkansız bu.Rahim duvarını deliyor da olabilirsin, bu kanamaya yol açıyormuş. Bazen bende de oluyor, hatta bir arkadaşım da da olmuştu korkarak sormuştu bana, içeri giren şey sert olabiliyormuş
Kadın doğum uzmanı doktorum söylediKusura bakmayin guldum rahim agzini nasil geciyormus
Duyup uydurmak? Kadın doğum uzmanı söyledi. Benimde böyle olmuştu ve doktora gitmiştim. İnternete bakınca kanser gibi saçma şeyler çıkıyordu.Nerden duyup uyduruyorsunuz? İmkansız bu.
Rahim duvarı dediğini hatırlıyorum. Ağzı da olabilir. Ama bu doktorun dediği bir şeydi.Duyup uydurmak? Kadın doğum uzmanı söyledi. Benimde böyle olmuştu ve doktora gitmiştim. İnternete bakınca kanser gibi saçma şeyler çıkıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?