cinsel ilişkide hissizlik ve psikolojik sebepleri

edaateker

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2024
90
29
8
29
Selam bebeklerim size bir konu hakkında bir şey sormak istiyorum lütfen bilgisi olan cevap versin ve açıklarsa sevinirim. 3 senedir bir iliskim var yakın zamanda nişanlandık. 3 defa cinsel iliskiye girdik ilkinde penisin de egrilik olduğu icin giremedik ve ameliyat oldu. Bir sene sonra iki defa oldu ikincisinde hissizlik yoktu son yaptığımizda hissizlik hissettim. Daha da evlenicez diye bir senedir yapmadık zaten. Şöyle ki kızlar ben çok mast yapan biriydim bu bir senedir haftada bire indirmiştim. ben çok mast yaptığım icin büyük ihtimalle ondan hissizlik yaşadığımi düşünüyorum. Ve yaparken odaklanamiyordum ve aşırı acele ediyordum heralde tecrubesizlikten. 21 gündür mast yapmiyorum gecen sevgilimle opustugumuzde ilk defa cinsel organim cok tuhaf hissetti hic boyle hissetmemistim. Ama bugün ne yazık ki dayanamayip mast yaptim kendimi asiri suçlu hissediyorum ya evlenince hissizlik yasarsam evliligim bozulur diye korkuyorum. Bu yasadigim psikolojik de olabilir mi? bazi kisiler ten uyumunuz olmayabilir dedi ama ben onu çok seviyorum

Hissizlik mastdan kaynaklı değildir
Kendini şartlandırma bu kadar yok şu kadar gün falan diye ama çok sık sık yapmada psikolojik olarak olabilir
Ten uyumu bambaşka bişey ona dokunduğunda vücut reaksiyon gösterir mesela haz duygusu her hareketi hoşuna gider öpmesi vs vs gibi

Mastürbasyonla hissizliğin ilgisi yok. Zevk almıyorum deseniz mastürbasyona alıştığınız için diyebilirdim ama hissizlik başka bir durum.

Hissizlikten kastınız fiziksel olarak mı, yani girip çıktığını mı hissetmiyorsunuz?
Yoksa fiziksel his var ama duygusal olarak bir şey yok, zevk mi almıyorsunuz?

Mastürbasyonla hissizliğin ilgisi yok. Zevk almıyorum deseniz mastürbasyona alıştığınız için diyebilirdim ama hissizlik başka bir durum.

Hissizlikten kastınız fiziksel olarak mı, yani girip çıktığını mı hissetmiyorsunuz?
Yoksa fiziksel his var ama duygusal olarak bir şey yok, zevk mi almıyorsunuz?
biraz karışık yazmışım. Zevk almak değil hissizlik evet girerken çıkarken hiç bişey hissetmedim. Ama o zamanlar pek odaklı değildim gergin oluyodum aşırı hizli davraniyordum bide sevisirken. Kendi kendime evde mast harici vajinal orgazm olabiliyorum squirt denilen şey oluyor yani tekken ama tabi nisanlimla nasil olur bilmiyorum zatrn 3 defa yaptik sadece.

Hissizlik mastdan kaynaklı değildir
Kendini şartlandırma bu kadar yok şu kadar gün falan diye ama çok sık sık yapmada psikolojik olarak olabilir
Ten uyumu bambaşka bişey ona dokunduğunda vücut reaksiyon gösterir mesela haz duygusu her hareketi hoşuna gider öpmesi vs vs gibi
evet ona dokunduğumda vücudum aşırı reaksiyon gösteriyor psikolojik olabilir ya belki de

Selam bebeklerim size bir konu hakkında bir şey sormak istiyorum lütfen bilgisi olan cevap versin ve açıklarsa sevinirim. 3 senedir bir iliskim var yakın zamanda nişanlandık. 3 defa cinsel iliskiye girdik ilkinde penisin de egrilik olduğu icin giremedik ve ameliyat oldu. Bir sene sonra iki defa oldu ikincisinde hissizlik yoktu son yaptığımizda hissizlik hissettim. Daha da evlenicez diye bir senedir yapmadık zaten. Şöyle ki kızlar ben çok mast yapan biriydim bu bir senedir haftada bire indirmiştim. ben çok mast yaptığım icin büyük ihtimalle ondan hissizlik yaşadığımi düşünüyorum. Ve yaparken odaklanamiyordum ve aşırı acele ediyordum heralde tecrubesizlikten. 21 gündür mast yapmiyorum gecen sevgilimle opustugumuzde ilk defa cinsel organim cok tuhaf hissetti hic boyle hissetmemistim. Ama bugün ne yazık ki dayanamayip mast yaptim kendimi asiri suçlu hissediyorum ya evlenince hissizlik yasarsam evliligim bozulur diye korkuyorum. Bu yasadigim psikolojik de olabilir mi? bazi kisiler ten uyumunuz olmayabilir dedi ama ben onu çok seviyorum
Merhabalar, mast yaparken klitoral uyarım sağlıyoruz. Ki kadınlarda penis analoğu vajina değil klitoristir.
İlişki esnasında kendiniz klitoral uyarı yaparak zevkinizi ve hissi arttırabilirsiniz.
Penetrasyon sırasında hissizlik bi çok şeyden kaynaklı olabiliyor. Fazla ıslaklık buna bi sebep mesela. Arada bi peçeteyle kurulayıp klitoral uyarımla birlikte tecrübe edin önerim.
Bide daha 2-3 kez yaşamışsınız. Kadın cinselliği öğrenilen bi durum erkekler gibi değiliz. Zamanla neyden zevk alıp almadığınızı, zevki arttıran yöntemleri vs. Keşfetmeniz gerek.

Masturbasyandan bence bende evde otururken yapıyorum bazen eşimle yapacağımız an sulanma olmuyor hiç bıraktım düzeldi

Ama bugün ne yazık ki dayanamayip mast yaptim kendimi asiri suçlu hissediyorum ya evlenince hissizlik yasarsam evliligim bozulur diye korkuyorum. Bu yasadigim psikolojik de olabilir mi? bazi kisiler ten uyumunuz olmayabilir dedi ama ben onu çok seviyorum
Aktif cinsel hayatımız yokken masturbasyon yapmamız gayet normal. Hatta evliyken de mast yapanlar var. Mast zevkini bilmeden cinsel ilişkide nasıl zevk alacağımızı nereden bilicez? Hissizlikle bir ilgisi yok bence partner sizi uyaramamış demek daha doğru olur. Sorduğunuz arkadaşlarınız uyumsuzluk diye cevaplamaları yerine yeterli ön sevişme yapıyor musun, yükseliyor musun, nisanlın seni hazırlıyor mu diye konuyu irdeleseler daha faydalı olurdu.

Masturbasyandan bence bende evde otururken yapıyorum bazen eşimle yapacağımız an sulanma olmuyor hiç bıraktım düzeldi

Cinsel isteksizlik vardı mastürbasyon birsktikdan sonra düzeldi
Siz zaten evlisiniz, mast ile cinsel enerjinizi atarsanız tabii ki biraz isteksizlik olur ama zaten sulanmanız için de eşinizin size mast benzeri uyarılar yapması gerekmiyor mu? Evliler de bazen mast yapabilir bence. Hele bekarlar için başka yol mu var?

Aktif cinsel hayatımız yokken masturbasyon yapmamız gayet normal. Hatta evliyken de mast yapanlar var. Mast zevkini bilmeden cinsel ilişkide nasıl zevk alacağımızı nereden bilicez? Hissizlikle bir ilgisi yok bence partner sizi uyaramamış demek daha doğru olur. Sorduğunuz arkadaşlarınız uyumsuzluk diye cevaplamaları yerine yeterli ön sevişme yapıyor musun, yükseliyor musun, nisanlın seni hazırlıyor mu diye konuyu irdeleseler daha faydalı olurdu.
Bazen date'e gitmeden once evde rahatlayip gidiyorum ki hormonlarımla degerlendirmeyeyim adami ahshhd

Bu aralar görücü date olayları ileyim. Birisi mastürbasyona olumsuz bir cümle edince gıcık oluyorum. Ben seviyorum, rahatlıyorum, cinsel enerjimi kontrol etmiş oluyorum.
Benim aktif cinsel hayatim var ama ona ragmen adama yükselip libidom yüzünden etkilenmeyeyim diyorum ahdhd
Bir de o alevlenme yuzunden olaylarin devami geliyor, ben bastan libidoyu harcayayim da adama odaklanayim :D

Yani cinsel hayati olsa da olmasa da insan rahatlamak istiyor. Gunluk hayati etkilemedikce kotu bir sey degil sonucta. Elimiz seyimizde gezmiyoruz :D

Ben 5 yıllık evliyim asla hissetmedim zevk almadım sebebini bende bilmiyorum vajinamda hissizlik var ama istek ve Islanma oluyor bende

Back
X