Selam bebeklerim size bir konu hakkında bir şey sormak istiyorum lütfen bilgisi olan cevap versin ve açıklarsa sevinirim. 3 senedir bir iliskim var yakın zamanda nişanlandık. 3 defa cinsel iliskiye girdik ilkinde penisin de egrilik olduğu icin giremedik ve ameliyat oldu. Bir sene sonra iki defa oldu ikincisinde hissizlik yoktu son yaptığımizda hissizlik hissettim. Daha da evlenicez diye bir senedir yapmadık zaten. Şöyle ki kızlar ben çok mast yapan biriydim bu bir senedir haftada bire indirmiştim. ben çok mast yaptığım icin büyük ihtimalle ondan hissizlik yaşadığımi düşünüyorum. Ve yaparken odaklanamiyordum ve aşırı acele ediyordum heralde tecrubesizlikten. 21 gündür mast yapmiyorum gecen sevgilimle opustugumuzde ilk defa cinsel organim cok tuhaf hissetti hic boyle hissetmemistim. Ama bugün ne yazık ki dayanamayip mast yaptim kendimi asiri suçlu hissediyorum ya evlenince hissizlik yasarsam evliligim bozulur diye korkuyorum. Bu yasadigim psikolojik de olabilir mi? bazi kisiler ten uyumunuz olmayabilir dedi ama ben onu çok seviyorum