Cinsel ilişkide karşı tarafı incitmeden bazı konuları nasıl konuşabilirim?

Eğer eskortluk yaptıysa daha takıntılı olması normal değil mi? Tek esliysen eşinin geçmişini bilirsin, birlikte yaşadığın insan sonuçta. En çok takıntılı olması gerekenler seks işçisi olanlar. Türkiye Aids'in en hızlı yayıldığı ülke idi ve seks işçileri korunmayı önemsiyorsa dalga geçerek korunmaktan vazgeçirmek yerine korunan kisileri desteklemeliyiz. Buradaki çoğu kadın bana niye virüs bulaşsın diye üstten bakıp dalga geçiyor ama ülkede hpv ve aids olan kadınların cogu kocasından kapıyor. Onlar da seks işçilerinden kapıyor. Ben bu kızı takdir ettim, normalde ülke insanı yapılan yorumlardaki gibi lakayt ve umursamaz. Keşke ülkenin çoğunluğu bu kadar dikkatli olsa halk sağlığı konusunda.
Demirden korkan trene binmeyecek. Yahu seks işçisi dediğin kavram zaten parasını verip aldığın bir hizmettir. O hizmette oralı hangi adam kondomla kabul etsin? Evde olandan daha vasat hizmeti veren seks işçisi mi olur?

Eğer eskortluk yaptıysa daha takıntılı olması normal değil mi? Tek esliysen eşinin geçmişini bilirsin, birlikte yaşadığın insan sonuçta. En çok takıntılı olması gerekenler seks işçisi olanlar. Türkiye Aids'in en hızlı yayıldığı ülke idi ve seks işçileri korunmayı önemsiyorsa dalga geçerek korunmaktan vazgeçirmek yerine korunan kisileri desteklemeliyiz. Buradaki çoğu kadın bana niye virüs bulaşsın diye üstten bakıp dalga geçiyor ama ülkede hpv ve aids olan kadınların cogu kocasından kapıyor. Onlar da seks işçilerinden kapıyor. Ben bu kızı takdir ettim, normalde ülke insanı yapılan yorumlardaki gibi lakayt ve umursamaz. Keşke ülkenin çoğunluğu bu kadar dikkatli olsa halk sağlığı konusunda.
Yorumlarda aman bırak korunma diyen mi var? Bilakis bu kadar korkuyorsan çok eşli olma, riski azalt, hpv prezervatifle de bulaşır aşı ol deniyor.
Sanki "amaan bırak ya ne korunacaksın" denmiş gibi bir tablo çizmeyin.

Ha konu prezervatifle oral yapılması ise evet, prezervatifle yapacağına (ki onda da hpv bulaşabilir yine de) hiç yapma deniyor.

Demirden korkan trene binmeyecek. Yahu seks işçisi dediğin kavram zaten parasını verip aldığın bir hizmettir. O hizmette oralı hangi adam kondomla kabul etsin? Evde olandan daha vasat hizmeti veren seks işçisi mi olur?
O kısım beni ilgilendirmiyor. Müşteri bulamaz vb benim düşüneceğim şey değil. Fikri halk sağlığını koruyor mu? evet. Benim için konu kapanmıştır.

O kısım beni ilgilendirmiyor. Müşteri bulamaz vb benim düşüneceğim şey değil. Fikri halk sağlığını koruyor mu? evet. Benim için konu kapanmıştır.
Yani fikir olarak ben de herkesin bir ev bir arabasının olduğu, senede 2 3 kere tatile çıktığı bir duzeni çok mantıklı buluyorum. Ama iste olamıyor.

Seks işçisi diye herkesi tek kategoriye sokmamalı.
Lcw de giyim mağazası, Gucci de.
Birine herkes giriyor dan dun, diğeri gelen müşteriyi seçiyor adeta.
Bazı kriterlerin olabilir, randevu öncesi mesela duş şartı ve genital için kullanılan özel biyolojik dezenfektanlar vs.
Az profesyonel ol, erkekler zoru sever🤣

ben 21 yaşında bir gencin eskortluk yapmamasını destekliyorum
henüz seksin kendi psikolojisi üstündeki etkilerini ayırt edebilecek mental olgunlukta değil ve şuan yaşadığı şeyleri bundan 4-5 sene sonra kötü biçimde hissedecek
ve hayır eskortluk yapıyorsa takıntılı olması normal değil birbirine zıt durumlar sizin anlattığınız başka bir şey
zaten hastalıktan korunmakla ilgili bir yorumum da olmamış bu çelişki haricinde
eskortluk yapsa da yapmasa da -eski konusunu baz alarak- partner seçimlerinde dikkatli değil sadece sekse okey mi değil mi ona bakıyor gibi ve bunun etkilerini mutlaka hissedecek ve cinsellik kadar mental durumunu kökten etkileyen bir konuda bunu kimsenin yaşamasını dilemem
herkes ne istiyorsa onu yaşasın diyerek olmuyor, tamam yaşasın da bunun sonuçları var
siz korunma hakkında bilinçlendirin ben de sonuçları konusunda bilinçlendireyim

Son düzenleme:
Bazı insanlar vardır ya ben mesela kibarca sorsam adama ya ben hijyene ve sağlık konusuna çok önem veriyorum herhangi bir sağlık kontrolü yaptırdın mı bu konuda diye sorsam sen bana ne demek istiyorsun bana hasta mı demek istiyorsun diye terslemesinden korkuyorum
Terslerse sevişmeyin sizde olsun bitsin. Zaten ciddi olmayan takilmalardan bahsetmiyor musunuz?

Seçici olmanız çok normal bir şey, konu geçtiğinde ben çok titizim hijyene çok önem veriyorum dersiniz ve sevişmeden önce de duş alırsınız ikinizde.

Sağlık konusunda bir şey diyemem bulaşıcı hastalık taşıyan biri bunu asla söylemez bence.

Cıkar e nabızını bakayım diyorum ben. Eger herhangi bir bulasıcı hastalık varsa bisey olursa olacaklardan ben sorumlu degilim diyorum.
Ayrıca prezervatifle nasıl oral yapacaksın yutar gidersin midene.

Coook ergenlik yıllarımda oglanın biriyle bulusmustum sevismedim diye alıp prezervatifi balon yapıp oynamıstı benimle. O zamandan bu yana ne zaman prezervatif görsem hic sevmem ksksksdkdkksksks

Back
X