Cinsel ilişkide kasılmalar

Herkeste kan gelmek zorunda değil zaten bunu kafanıza takmanıza gerek yok.
Kasılmalar uzun süredir devam ediyorsa doktora gidin mutlaka. Anladığım kadarıyla tam birleşme olamıyor böyle bi durum varsa önce sorun fizyolojik mi ( kalın zar gibi) doktorun karar vermesi lazım. Değilse de psikolojik olarak tedaviye başlabilirsiniz
Eğer sıkıntı çok uzun süredir devam etmiyorsa bir süre daha deneyin gelişme olmuş zaten söylediğinize göre. Ama gerçekten uzun süre beklemeyin kendinizi daha fazla üzüp yormaktan başka işe yaramaz

Bende yeni evliyim. İki yada üç damla kanama oldu. Ondada fark da edemeyebilirdim. Bu yüzden kana takılmayın. Bende de üç gün çok kasılmalar oldu. Ama evlilikte cinsellik çok önemli. (Ayşe Duman) doktorun youtubede cinsellikle hakkında bilgiler veriyor. Ben bu videoları izledim. Bana çok yararı oldu.

Kendinizi kasmayın bendede aynı durum olmuştu. 4. Günün sonunda ilerleme oldu. Kayganlastirici kullanın mutlaka. Bende tahriş de olmuştum krem kullandim.

Eğer evliliğinizin başındaysanız lütfen geciktirmeyin. Bunu çeken biri olarak söylüyorum geciktikçe kafanızda daha fazla büyüyor. Mutlaka kadın doğum doktoruna muayene olun. Kızlık zarınızın yapısı nasıl mesela bende biraz fazlalık varmış ancak esnekmiş. Fazlalığa denk gelince kasılma yaşıyormuşum bunu yönetmeyi öğrendim. Önce fizyolojik durumunuza bakın sonra psikolojik olarak hazırlanın

Eğer evliliğinizin başındaysanız lütfen geciktirmeyin. Bunu çeken biri olarak söylüyorum geciktikçe kafanızda daha fazla büyüyor. Mutlaka kadın doğum doktoruna muayene olun. Kızlık zarınızın yapısı nasıl mesela bende biraz fazlalık varmış ancak esnekmiş. Fazlalığa denk gelince kasılma yaşıyormuşum bunu yönetmeyi öğrendim. Önce fizyolojik durumunuza bakın sonra psikolojik olarak hazırlanın
Evet yeni evlendik biraz zaman geçti olur mu olmaz mı derken artık ben hep bunu düşünmeye başladım bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü tam anlamıyla giriş olmadı yani içime giremedi tam olarak eşim zorlamıyor ama ne kadar ilişki öncesinde istesem arzulasam da o esnada ne oluyor valla hayret ediyorum

Evet yeni evlendik biraz zaman geçti olur mu olmaz mı derken artık ben hep bunu düşünmeye başladım bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü tam anlamıyla giriş olmadı yani içime giremedi tam olarak eşim zorlamıyor ama ne kadar ilişki öncesinde istesem arzulasam da o esnada ne oluyor valla hayret ediyorum
Aynı şeyi bende yaşadım. Bacaklarım çok kasılıyordu itiyordum sonradan itmeyi aştım bacaklarımı açmaya başladım bu sefer tam girmemeye başladı. Bi yere kadar giriyor devamı gelmiyordu anlam veremiyordum. Bence geciktirmeden muayene olun. Özelden yazarsanız destek olmak isterim. Ben çektim kimse çekmesin bu sıkıntıyı çok kötü

Back
X