Cinsel İşlev Bozuklukları, Cinsel Sorunlar

ab_psikoloji

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
7
5
0
35
İstanbul
Değerli Üyeler,

Cinsellik, kişinin yaşamını devam ettirmesinde hayati bir öneme sahip olmasa da yaşam kalitesini belirleyen önemli etkenlerdendir. Cinsel sorunlar kişinin yaşam kalitesini düşürmekte eşi ve partneriyle olan ilişkisini olumsuz etkilemektedir. Bir uzmana başvurulmaksızın üstesinden gelinmeye çalışılan cinsel sorunlar daha da kronik bir hal alabilmekte ve çiftleri birbirinden giderek uzaklaştırmaktadır. Cinsel sorunlar, yalnızca çiftler arasında ilişkisel problemlere neden olmamakta aynı zamanda kişisel problemlere de yol açmaktadır. Cinsellik toplumda çok fazla konuşulmayan, saklı tutulan bir alan olduğu için de bir çok birey/çift memnuniyetsiz yaşamlar sürmeye devam etmektedir. Cinselliğin ve cinsel sorunların da alanda çalışan uzmanlarla paylaşılması gereken bir alan olduğu, eş dost tavsiyesi ve bilimsel olmayan diğer yöntemlerin kişiye/ilişkiye daha fazla zarar verebileceği unutulmamalıdır.

Cinsel sorunlarınızla ilgili olarak danışmak istediğiniz konuları paylaşıp profesyonel cevaplar bulabileceğiniz bir konu başlığı olması dileğimle...

Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Güzel bilgiler evet.

Ben soruyorumm o zaman ilk olarak pek bi sorun değil :)
Evlenmeden kaç ay önce doğum kontrol hapı kullanmamız gerekiyor ben bunu merak ediyorum ?

Ben soruyorumm o zaman ilk olarak pek bi sorun değil :)
Evlenmeden kaç ay önce doğum kontrol hapı kullanmamız gerekiyor ben bunu merak ediyorum ?

Merhabalar,
Konu başlığı olarak belirlediğim "cinsel sorunlar ve cinsel işlev bozuklukları" psikolojik kökenli ve psikoterapi gerektiren sorunları kapsamaktadır. Sorunuza jinekoloji üst başlığı altında açılan konularda cevap bulabilirsiniz sanırım. İlginize teşekkür ederim.

Sevgiler.

Pek güzel pek güzelde siteye üye olurken, reklam yapmak yasaktır kuralını okusaydınız daha güzel olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…