Cinsel isteğim azaldı

Sevgii13

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
82
34
18
27
Merhaba. Neredeyse 2 yıllık evliyim Ne zamandır çözemediğim bir sorunum var. Bekarken çok istekliydim. Eşimle evlendikten sonra biraz biraz uzaklaştım. Başlarda farklı şeyler denemesini istedim heyecan olsun diye. Çünkü monoton hareketler bende bi etki yaratmıyor. Pek yapmıyordu Bir de direk sonuç odaklı ilerlemeye çalışıyordu. Dedim bak böyle giderse iyice soğuyacağım. Neyse bazen tartışır veya kavga ederdik. Kavga edince tepkiyi resmen vücudum veriyor. Tartışma beni eşime karşı soğutan bi şey. Nereye dokunsa huylanır hale geldim. İlişki esnasında acaba oraya mı şuraya mı dokunacak diye odaklandığım için ilişkiye odaklanamıyorum. Ona da dokunma diyorum modu düşüyor. Sorunun Psikolojik olduğunu düşünüyorum. gitgide arttı bu huylanma mevzusu. Ne yapmalıyım sizce. Görücü usulü evlendik ama tanışarak. Mantık evliliği yaptım yalan değil. Onu sevmeye çalışıyorum. Ki seviyordum başlarda. Ne zamanki saygısı azaldı gözümde sorunlar iyice arttı. Benim için saygınlık çok çok önemli. İnanın çok çaba gösteriyorum sen bunu değiştirmek için evlenmedin diyorum. Hayata birazcık farklı yerlerden bakıyoruz. Ailesi her şeyin dedikodusunu yapan çekemeyen insanlar. İster istemez ona da azcık sirayet etmiş. Ben de diyorum her şeyi eleştirme herkes bizim gibi olamaz. Eşim çok çok iyi insandır ama asla hakkını yiyemem. Ailesine karşı beni savunur gezelim dersem gezeriz annemlere gidelim dersem götürür. Ne bileyim ideal erkek denilebilir. Ama baştaki sorunları bi çözebilsem

Hoşlanmıyorsunuz. Bi arzunuz olmaması normal. Kadınlar duygusal olarak doymak istiyor beraberinde.
Ve ten uyumu da yok olabilir. Hoşlanmasanız da istek duyup zevk alabilirdiniz. 2 yıllık evlilikte insan elini tutsa tahrik olur genelde. Değişiklik aramak daha sonra olur.

Yani içten içe sevmiyorsun, nekadar seviyordum desende.
Sevmediğin biriyle istememen gayet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…