Cinsel isteksizlik icin doktorun tavsiyesi

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
Kizlar cok komik ve sinir bozucu birsey oldu.

Yaklasik 2 yildir esimin erken bosalma ve isteksizlik sorunu var.biz sorunun hormonel oldugunu dusundugumuz icin En son olarak bugun urolojiye gitti.

Doktorun muayenehanesine girip sorundan bahsettiginde doktor “sana simdi bi ilac yazicam sen gidip onu alip gel sonra konusucaz” diyerek bir recete yazmis.

Esim eczaneye ilaci almaya gitmis 347 lira ilac fiyati. (Devlet hastanesi)

Doktorun yanina donup suan o kadar param yok ilaci alamadim ne yazikki hormon testi filan yapsaniz demis. Doktor yeni bir recete yazmis.

Doktorun yazdigi recete:
Her gun ayni saatte sevisin
Gun icinde sevisebildiginiz kadar cok sevisin
1 ay sonra kontrole gel tekrar konusalim

Altina da alay eder gibi imza kase yazmis gondermis.

Sinirlerim bozuldu boyle bir muayene sekli olabilir mi? Sevisemedigimiz icin doktora gidiyoruz sevisin gecer demek ne demek?

Son düzenleme:
konunuza güldüm kusura bakma canım yaaa

o nasıl doktormuş allah aşkına , başka dr gitsin eşin
Ay bende guldum ama sinirlerim cok bozuldu nasil salak bir durum bu boyle.... sevisebilsek sevisicez zaten. Adamin sevisesi yok ve denemeye kalktigimizda da ise birlesme bile olmadan bosaliyor.

İsteksizlik, uyku sorunlari, erken bosalma, vs bir suru eslik eden sorun var.

Boyle bir konu yuzunden erkeklerin dotkora gitmesi zaten zor, sikintili, adam cesaretini toplayip bi doktora gitmis o da resmen alay etmis tekrar baska doktora gider mi bu adam simdi

Hay allahım zaten adamlar zor doktora gidiyor. Gideni de kaçırıyorlar. Ne desem bilemedim. Çok geçmiş olsun
Doktoru şikayet etmenizi öneririm. Muhtemelen de yazdığı ilaç anlaşmalı olduğu bir firmanın ilacı. Eşiniz direkt başvuruda bulunarak (doktora gitmeden) hormon testi yaptırsın.
Doktoru sikayet edicem zaten ama eminim hicbir islem yapilmayacagina daha once 26. Haftada nisanim geldigi halde beni muayene bile etme tenezulunde bulunmayip ebelerden haber gondererek idrar yolu enfeksiyonudur o munorol verin icsin diyen kadin dogum doktorunu sikayet ettigimde saglik bakanligi bana soyle bir donus yapmisti “ doktorlarimiz hastalarina istedigi muayene ve islemi yapabilir onlarin muayene ve teshisleri sorgulanmamaktadir... “

Hangi hormonlara bakilacagi hangi testlerin yapilcagini bilmiyoruz ki. Ayrica ozelde fiyatlar cok ucuk gitmeye bile korkuyoruz acikcasi.

Benim de aklima gelen ayni sey oldu. Eczaneye git su ilaci al sonra konusalim demek ne demek? Doktorsan bu ilaci al su dozda dersin tahlil yapmasan bile. Muhtemelen ilactan avantasi var ve ilaci alanlara ona gore muamele yapiyor. Esim ilaci almadigi icin de alay eder gibi git sevis demis.

Kaldiki verdigi ilaci ben inceledigimde sertlesme sorunu icin kullanilan, sevismeden yarim saat once alinmasi gereken bir ilac oldugunu gordum. Esimde sertlesme problemi yok. İsteksizlik var ama ola ki sevismeye baslarsak sertlesme sorunu yasamiyor.

Sevismeyi adamin cani istese sorun yok zaten. Adamin aklina sevismek gelmiyor diye gitti doktora normal degil bu durum diye sevis gel ne demekse

Aynen reçete duruyordur nasılsa ne laubali ukala bu davranış şikayet edin
Birde urologlar sünnet yapıyor çocukları gel buna kendini çocuğunu emanet et terbiyesiz seviyesiz

Aynen reçete duruyordur nasılsa ne laubali ukala bu davranış şikayet edin
Birde urologlar sünnet yapıyor çocukları gel buna kendini çocuğunu emanet et terbiyesiz seviyesiz

Recete duruyor durmaz mi kaseli imzali. Esimmresmini atmis 3 kere filan okudum. Yanlis okuyor olabilir miyiz diye.

184 sabim hatti hic bir ise yaramiyor malesef dr eglenmek icin mi yapmis ne icin yapmis bilmiyorum ama saglik bakanligi dr larin muayene ve tedavilerini sorgulayamiyormus. hatta arayinca sizi suclu cikariyorlar

Doktoru sikayet edicem zaten ama eminim hicbir islem yapilmayacagina daha once 26. Haftada nisanim geldigi halde beni muayene bile etme tenezulunde bulunmayip ebelerden haber gondererek idrar yolu enfeksiyonudur o munorol verin icsin diyen kadin dogum doktorunu sikayet ettigimde saglik bakanligi bana soyle bir donus yapmisti “ doktorlarimiz hastalarina istedigi muayene ve islemi yapabilir onlarin muayene ve teshisleri sorgulanmamaktadir... “

Hangi hormonlara bakilacagi hangi testlerin yapilcagini bilmiyoruz ki. Ayrica ozelde fiyatlar cok ucuk gitmeye bile korkuyoruz acikcasi.

Benim de aklima gelen ayni sey oldu. Eczaneye git su ilaci al sonra konusalim demek ne demek? Doktorsan bu ilaci al su dozda dersin tahlil yapmasan bile. Muhtemelen ilactan avantasi var ve ilaci alanlara ona gore muamele yapiyor. Esim ilaci almadigi icin de alay eder gibi git sevis demis.

Kaldiki verdigi ilaci ben inceledigimde sertlesme sorunu icin kullanilan, sevismeden yarim saat once alinmasi gereken bir ilac oldugunu gordum. Esimde sertlesme problemi yok. İsteksizlik var ama ola ki sevismeye baslarsak sertlesme sorunu yasamiyor.

Sevismeyi adamin cani istese sorun yok zaten. Adamin aklina sevismek gelmiyor diye gitti doktora normal degil bu durum diye sevis gel ne demekse
Canım bildiğim kadarıyla testesteron eksikliğinde olabiliyormuş.
Testesteron düşüklüğü de göbek çevresinde yağlanma ve yorgunluk bezginlik yapıyormuş.
Devlette başka bi hastaneye gitseniz bu belirtiler varsa bunlarla yürüseniz?
Demek ki bu olay yeni ve siz uzun süredir evlisiniz?
Çocuğunuz bile var anladığım kadarıyla.
Yani yıllardır eşiniz ve bu durum yeni, kendi de seninle geldiğine göre doktıra demek ki aldatma durumu da yok yani kendi de şüpheleniyor bi rahatsızlıktan.
Başka doktor deneyin derim

Canım bildiğim kadarıyla testesteron eksikliğinde olabiliyormuş.
Testesteron düşüklüğü de göbek çevresinde yağlanma ve yorgunluk bezginlik yapıyormuş.
Devlette başka bi hastaneye gitseniz bu belirtiler varsa bunlarla yürüseniz?
Demek ki bu olay yeni ve siz uzun süredir evlisiniz?
Çocuğunuz bile var anladığım kadarıyla.
Yani yıllardır eşiniz ve bu durum yeni, kendi de seninle geldiğine göre doktıra demek ki aldatma durumu da yok yani kendi de şüpheleniyor bi rahatsızlıktan.
Başka doktor deneyin derim
Aynen dedigin gibi canim. 5. Yilimiz bitti bir cocugumuz var. Eskiden boyle bir sorun yoktu ama bir suredir var ve artarak devam ediyor. Aldatma durumu yok biliyorum o da bu durumdan rahatsiz ve cozumunu ariyor.

Bizde arastirdigimizda testesteron hormonu eksikligi olabilecegini dusunduk. Uyku problemleri, kas eklem agrilari, hayat enerjisi (libido) eksikligi, erken bosalma isteksizlik, yemek duzeni degismemesine ragmen kilo alimi (ozellikle gobek cevresinde bir kavun oturuyor gibi)

Uyku sorunlari yuzunden norolojiye gitti mr uyku testi kan testleri seker testleri hepsi temiz cikti.

Paikologa ve psikiatr gitti ama devlette o biraz zor ilerliyor. Terapilerin normalde her hafta 50 dakika olmasi gerekirken 3 ayda bir kere 20 dakika seklinde... orda da yol alamayinca hormonel olarak bakilsin bir de diye urolojiye gitti iste. Adamin tavri bu.

Kendisi de cok rahatsiz durumdan. Mutsuz, boyle olmak istemiyorum diyor. Cinsel hayat olmayinca esler arasini ne kadar sicak tutabilir ki? Evliligin en onemli iletisim sekli.duzeltmek icin bir suredir debelenip duruyoruz ikimizde ama olmuyor. Son umudumuz urologtu adam da resmen alay etti yani

Bunun uzerine yine kendi dedi bu baska bir doktora daha gideyim ben en iyisi diye. Ama acikcasi devlet hastanesinde bu durumu ciddiye almayacaklar diye dusundum. Doktor bir de hem urolog hem de saglikli cinsel yasam doktoru. O kadar arastirip gitti adama sonuc husran

184 sabim hatti hic bir ise yaramiyor malesef dr eglenmek icin mi yapmis ne icin yapmis bilmiyorum ama saglik bakanligi dr larin muayene ve tedavilerini sorgulayamiyormus. hatta arayinca sizi suclu cikariyorlar

Aynen bize de oyle yaptilar ben hem yazili hem sozlu sikayette bulunmustum ama bir de uzerine ben suclu oldum. Hicbirsey umurlarinda degil

2 gun once benimde basima boyle absurd bi olay geldi sikayet edecek yer bulamadim. dr lar sayfasina dr ismi altina yorum yapayim dedim facebook lazimmis facebookumuz yok diye sayfaya yorum bile yapamadim iyi mi.

Dr olup adam olamamak iste butun mesele bu :D

E-nabız adlı uygylamayı telefonunuza indirin eşiniz e-devlet üzerinden giriş yapılabiliyor (e-devlet şifresi yoksa e devlete internet bankacılığı üzerinden de giriş yapabilirsiniz) üyelik tamamlandıktan sonra muayene olduğunuz doktorların listesine ulaşabilirsiniz. Doktorları, hastaneyi, çalışanları puanlayabiliyorsunuz. Ayrıca ayni uygulama üzerinden hastanelerden randevu alabiliyorsunuz. Baska bir doktordan randevu alın. Ayrıca hormon düşüklüğünde genelde sertleşme problemi olur doktor ondan ciddiye almamış da olabilir. Gittiğiniz doktora da açık bir şekilde testesteron hormonunu ölçtürmek istiyorum diyebilir.

Back
X