Cinsel isteksizlik icin doktorun tavsiyesi

E-nabız adlı uygylamayı telefonunuza indirin eşiniz e-devlet üzerinden giriş yapılabiliyor (e-devlet şifresi yoksa e devlete internet bankacılığı üzerinden de giriş yapabilirsiniz) üyelik tamamlandıktan sonra muayene olduğunuz doktorların listesine ulaşabilirsiniz. Doktorları, hastaneyi, çalışanları puanlayabiliyorsunuz. Ayrıca ayni uygulama üzerinden hastanelerden randevu alabiliyorsunuz. Baska bir doktordan randevu alın. Ayrıca hormon düşüklüğünde genelde sertleşme problemi olur doktor ondan ciddiye almamış da olabilir. Gittiğiniz doktora da açık bir şekilde testesteron hormonunu ölçtürmek istiyorum diyebilir.
Bazilarinda sertlesme bazilarinda erken bosalma olarak ortaya cikabiliyormus yani bilmiyorum hormonlari belki normaldir ama bir bakilmali mutlaka anormal giden birseyler var cunku.

E nabiz ikimizde de yuklu zaten aksam eve geldiginde bir bakariz ne yapabilecegimize

Kizlar cok komik ve sinir bozucu birsey oldu.

Yaklasik 2 yildir esimin erken bosalma ve isteksizlik sorunu var.biz sorunun hormonel oldugunu dusundugumuz icin En son olarak bugun urolojiye gitti.

Doktorun muayenehanesine girip sorundan bahsettiginde doktor “sana simdi bi ilac yazicam sen gidip onu alip gel sonra konusucaz” diyerek bir recete yazmis.

Esim eczaneye ilaci almaya gitmis 347 lira ilac fiyati. (Devlet hastanesi)

Doktorun yanina donup suan o kadar param yok ilaci alamadim ne yazikki hormon testi filan yapsaniz demis. Doktor yeni bir recete yazmis.

Doktorun yazdigi recete:
Her gun ayni saatte sevisin
Gun icinde sevisebildiginiz kadar cok sevisin
1 ay sonra kontrole gel tekrar konusalim

Altina da alay eder gibi imza kase yazmis gondermis.

Sinirlerim bozuldu boyle bir muayene sekli olabilir mi? Sevisemedigimiz icin doktora gidiyoruz sevisin gecer demek ne demek?
Reçete diye yazdığı kağıt parçasını atmayın şikayetinizi onunla yapın

Kizlar cok komik ve sinir bozucu birsey oldu.

Yaklasik 2 yildir esimin erken bosalma ve isteksizlik sorunu var.biz sorunun hormonel oldugunu dusundugumuz icin En son olarak bugun urolojiye gitti.

Doktorun muayenehanesine girip sorundan bahsettiginde doktor “sana simdi bi ilac yazicam sen gidip onu alip gel sonra konusucaz” diyerek bir recete yazmis.

Esim eczaneye ilaci almaya gitmis 347 lira ilac fiyati. (Devlet hastanesi)

Doktorun yanina donup suan o kadar param yok ilaci alamadim ne yazikki hormon testi filan yapsaniz demis. Doktor yeni bir recete yazmis.

Doktorun yazdigi recete:
Her gun ayni saatte sevisin
Gun icinde sevisebildiginiz kadar cok sevisin
1 ay sonra kontrole gel tekrar konusalim

Altina da alay eder gibi imza kase yazmis gondermis.

Sinirlerim bozuldu boyle bir muayene sekli olabilir mi? Sevisemedigimiz icin doktora gidiyoruz sevisin gecer demek ne demek?
Benim eşimde de aynı sorun vardı hatta öpme sarılma bile yoktu boşanıyorum.

Cok uzucu:( esin bu durumu hic duzeltmeye calismadi mi?
1 ay tedavi oldu bıraktı sonra sorunu ailesine söyleyince beni evden çıkardı. Ben yoksa bir sorunu var diye terk etmezdim eşimi. Ama çok ileri boyuttu eski konularımdan bakabilirsiniz. Ben sarılmak isteyince bile ittiriyordu öpmek isteyince yüz çeviriyordu o dereceydi.

1 ay tedavi oldu bıraktı sonra sorunu ailesine söyleyince beni evden çıkardı. Ben yoksa bir sorunu var diye terk etmezdim eşimi. Ama çok ileri boyuttu eski konularımdan bakabilirsiniz. Ben sarılmak isteyince bile ittiriyordu öpmek isteyince yüz çeviriyordu o dereceydi.
Cok kotu olmus sizin icin gercekten. İnsallah bundan sonra hayatiniz guzel olur.

Back
X