• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel istismar yıllar sonra canlı yayında ortaya çıktı!

bezdum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
1.295
1.296
133
Şimdi okuduğum haber beni şoka uğrattı sizin ile paylaşmak istedim.
Birçoğunuz biliyordur belki de.
Yahu biz böyle mi evlatlar yetiştiriyoruz ne yapıyoruz anlamadım ki
Hatayı nerede yapıyoruz..

Esra Erol'un dün yayınlanan programında korkunç bir gerçek ortaya çıktı. Gerçek ailesini aramak için yayına katılan Hasancan isimli genç, babasının öz dayısı olduğunu ve bu kişinin yıllar önce annesine tecavüz ettiğini öğrendi.

BBJrFMT.img

Esra Erol'un dün yayınlanan programında korkunç bir gerçek ortaya çıktı. Gerçek ailesini aramak için yayına katılan Hasancan isimli genç, babasının öz dayısı olduğunu ve bu kişinin yıllar önce…

Dün canlı yayına telefonla bağlanan biyolojik anne, 13-14 yaşlarında, kendime sahip çıkamadım, sana nasıl sahip çıkayım. Sana kapım her zaman açık ama ben lenf kanseriyim. Psikolojim bozuk benim. Babam seni çöpe atmadı. Hastayım gelemem," dedi.

Çocukken öz ağabeyi Mevlüt Eke tarafından tecavüze uğrayan Kezban Hanım'ın bu birlikteliğinden Hasancan'ın dünyaya geldiği öğrenildi.

Henüz 13 yaşında olduğu ve ailenin bu konunun üstünü örtmek için Hasancan'ı evlatlık vermek zorunda kaldığı ortaya çıktı.

Şoka girdi

Esra Erol'da gerçeği öğrenen Hasancan "Siz nasıl insanlarsınız, hem sizden hem kendimden utanıyorum" diyerek şokta olduğunu ifade etti.

off off :( :(

benim de bir yakınım böyle bir bebeği evlat edindi. o da erkek.
evlat edinildiğini söylemekten çok anne ve babasının kardeş olduğuyla ve bir tecavüz sonucu olduğu gerçeği ile nasıl yüzleşecek diye düşünüyoruz :( çok büyük yıkım olmuştur.

‘Güven’ kelimesi artık hiç kullanılmamak üzere rafa kaldırılmalı.. insanlar bize bunu öğretti!

Üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum.
Düşünüyorum bir evlat dünyaya getirsem ve bu evladımın böyle yada benzeri birşey yapsa
bir genç kızın hayatını karartsa ya da benim evladımın hayatı karartılsa...
Başıma ağrılar giriyor resmen.

off off :KK43: :KK43:

benim de bir yakınım böyle bir bebeği evlat edindi. o da erkek.
evlat edinildiğini söylemekten çok anne ve babasının kardeş olduğuyla ve bir tecavüz sonucu olduğu gerçeği ile nasıl yüzleşecek diye düşünüyoruz :KK43: çok büyük yıkım olmuştur.

Yıkım ki ne yıkım beyninde kur dur artık..

Üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum.
Düşünüyorum bir evlat dünyaya getirsem ve bu evladımın böyle yada benzeri birşey yapsa
bir genç kızın hayatını karartsa ya da benim evladımın hayatı karartılsa...
Başıma ağrılar giriyor resmen.
Artık her tv izlediğimde daha ne kadar çirkinleşebilir insanlar örneğini görüyorum. Tiksiniyorum ve korkuyorum gelecek nesillerimizin can güvenliğinden. Cezai yaptırımın çok güçlü olması gerek

Gelmis adam kac yasina anasini mi ariyormus? Ben olsam beni terk edip giden anayi asla aramam. Ne olursa olsun. Kanallar da reyting icin boyle insanlari ekrana cikarip duruyor halkin iyice beyni durdu.

Hiç anlam veremıyorum arayanlara .
Ya senı terk etmiş .
Nasıl affedebıleceksın kı ?

Şimdi okuduğum haber beni şoka uğrattı sizin ile paylaşmak istedim.
Birçoğunuz biliyordur belki de.
Yahu biz böyle mi evlatlar yetiştiriyoruz ne yapıyoruz anlamadım ki
Hatayı nerede yapıyoruz..

Esra Erol'un dün yayınlanan programında korkunç bir gerçek ortaya çıktı. Gerçek ailesini aramak için yayına katılan Hasancan isimli genç, babasının öz dayısı olduğunu ve bu kişinin yıllar önce annesine tecavüz ettiğini öğrendi.

BBJrFMT.img

Esra Erol'un dün yayınlanan programında korkunç bir gerçek ortaya çıktı. Gerçek ailesini aramak için yayına katılan Hasancan isimli genç, babasının öz dayısı olduğunu ve bu kişinin yıllar önce…

Dün canlı yayına telefonla bağlanan biyolojik anne, 13-14 yaşlarında, kendime sahip çıkamadım, sana nasıl sahip çıkayım. Sana kapım her zaman açık ama ben lenf kanseriyim. Psikolojim bozuk benim. Babam seni çöpe atmadı. Hastayım gelemem," dedi.

Çocukken öz ağabeyi Mevlüt Eke tarafından tecavüze uğrayan Kezban Hanım'ın bu birlikteliğinden Hasancan'ın dünyaya geldiği öğrenildi.

Henüz 13 yaşında olduğu ve ailenin bu konunun üstünü örtmek için Hasancan'ı evlatlık vermek zorunda kaldığı ortaya çıktı.

Şoka girdi

Esra Erol'da gerçeği öğrenen Hasancan "Siz nasıl insanlarsınız, hem sizden hem kendimden utanıyorum" diyerek şokta olduğunu ifade etti.
Diyecek kelime bulamıyorum ama artık psikolojimiz kaldırmıyo hiç kimseye güven kalmadı onu çok iyi anladık her yerde görüyorum bu haberleri burada da bozmayın psikolojimizi .

Ben inanmıyorum. Bu programlar hep yalan. Nedense son günlerdeki istismar vakalarından sonra çıktı böyle bir şey. Çünkü gündem bunu kaldırıyor, daha çok Reyting getiriyor. Midem bulanıyor bu kadından. Hala nasıl besleniyor, izleniyor aklım fikrim almıyor!

Hiç anlam veremıyorum arayanlara .
Ya senı terk etmiş .
Nasıl affedebıleceksın kı ?
Evet yaa
Buradaki adamin durumunu bilmiyorum ama genelde evlatlik alan aileye de buyuk yikim. Bak besle buyut bu yasa getir sonra anami ariyacam diye ayaga kalksinlar. Senin anan benim be derim oylesine ben olsam. Al buldun anani babani,nasil aile? Cok guzel? Sapik bir dayi/baba. Basiretsiz bir ana, manyak ve vicdan yoksunu aile buyukleri. Al sana aile.

nebicim haberler bunlar. insan kendinden igrenir yahu, dayimla annemden olmayim dusuncesi nasil biseydir. adamin yardimcisi olsun Allah.

Böyle bir roman da vardı. Adını söylemeyim.
Düşüncesi bile çok kötü ki bir insanın bunu yaşaması. İnşallah gerçek değildir. :(

Dun tesadufen denk geldim bu konuya.
Yazik ki o aileye ogullarinin pisligini kapatmaya calismislar.
Nefret ediyorum cifte standartla evlatlarina yaklasan insanlardan.
O kiz bir baskasiyla gonullu iliskiye girip hamile kalsaydi ar namus orf tore devreye girerdi ama tecavuzcu abi ve herseyin ustu kapatiliyor :kızgın:

13 yasindaki cocuktan nasil annelik yapmasini bekleyebilirsiniz ki ustelik boyle igrenc bir sekilde hamile kalmasi bebegi kabullenemez zaten kendi cocuk nerden tutsan elde kaliyor olay

Ben böyle bir olay daha duymuştum . Dünya daha ne kadar iğrenç biryer olacak acaba

Ayy öz abisi mi tecavüz etmiş
Şoklardayım
Bende evlatlık verilen çoğu çocuğun enstest ilişkiden olduğunu düşünüyorum açıkcası
Yazık ya

Bende nefret ederim aklım almaz bu programları ama bu gerçek olmasa bile sindirilmiş buna benzer birçok olay var.

Back
X