Cinsel istismar yıllar sonra canlı yayında ortaya çıktı!

off off :KK43: :KK43:

benim de bir yakınım böyle bir bebeği evlat edindi. o da erkek.
evlat edinildiğini söylemekten çok anne ve babasının kardeş olduğuyla ve bir tecavüz sonucu olduğu gerçeği ile nasıl yüzleşecek diye düşünüyoruz :KK43: çok büyük yıkım olmuştur.
Hiç söylemesinler gerek yok insanın bunu bilmesine.

Alanim biyoloji degil ama akraba evliliginden engelli birey dogar diye kesin bir sey yok. Ama risk artar. O ailede bulunan cekinik haldeki genetik kusurlar birlesince baskın gen ortaya çıkar. Ayrica illa görünen engel olacak diye bir sey de yok. Cesitli hastaliklara yatkinligi artıran genetik bozukluklar da olabilir. Nesilden nesile risk artiyor.
Elbette ama bakın bunlar akraba değil.Anne baba bir,öz mü öz kardeş!Kardeşlerin birleşmesiyle(söylemek çok dehşet verici ama)oluşan bir insanın böylesine normal olma ihtimali yüzde bir bile değil.

Elbette ama bakın bunlar akraba değil.Anne baba bir,öz mü öz kardeş!Kardeşlerin birleşmesiyle(söylemek çok dehşet verici ama)oluşan bir insanın böylesine normal olma ihtimali yüzde bir bile değil.
Gercekten normal olma ihtimalleri var mi yoksa genetik kusurlar su yuzune hemen cikar mi ben de merak ettim.Igrenc.Ekranlar onunde ogrense bunalima girip intihar bile eder insan.Hic normal mi bu teshir?Bence sov amacli.

Gercekten normal olma ihtimalleri var mi yoksa genetik kusurlar su yuzune hemen cikar mi ben de merak ettim.Igrenc.Ekranlar onunde ogrense bunalima girip intihar bile eder insan.Hic normal mi bu teshir?Bence sov amacli.
Yani bilmiyorum ama iki öz kardeşin çocuğu normal olur mu ya...Hani akraba evliliği olsa belki sonra çıkar,bir iki kuşak sonra.Ama bunlar ana baba öz kardeş:( Yani bilmiyorum,umarım şovdur.Böyle bir olaya inanmak istemiyorum.Ama eğer şovsa bu senaryoyu yazanların başına gelir aynısı.Bir de abi kardeşine tecavüz etmiş,hadi aile sakladı diyelim.Bebeği niye ısrarla doğurtsunlar ki?Hiç aldırmak,düşürtmek istememişler mi?Başımıza bela olur mu diye düşünmemeleri ilginç.Ayrıca bu kızcağız 13 yaşındaymış doğum yaptığında,13 yaşındaki bir bireyin doğum yapması da biyolojik olarak riskli zaten.Bebeğin engelli olma ihtimali yüksek.Bir de üstüne öz kardeşten olunca,çocuğun bu denli normal bir insan olması çok tuhaf.Bilmiyorum ya,kafam allak bullak oldu:(

Haksizlik tabii,allah boyle gunu gostermesin kimseye. Cocugum deyip buyutuyor o anneler bu evlatlari. Sonra anam da anam diye tutturuyorlar sinir oluyorum. Al sana ana. Al sana dede,baba.

Doguranin emeği olmadığı kadar emek veriyorlar ilmek ilmek işliyorlar o cocuklari benimde var ve bir insan yetiştirmenin ona gelecek sunmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum ve böyle yapmaları büyüten anneler için tam bir yıkım..

Kardes de 1. Derece akrabadır.
Gayet de normal olabiliyor.
Dedesinden babasindan abisinden hamile kalip kürtaj suresi gectigi icin doğurmak zorunda kalan 3 ornek duydum.

Kardes de 1. Derece akrabadır.
Gayet de normal olabiliyor.
Dedesinden babasindan abisinden hamile kalip kürtaj suresi gectigi icin doğurmak zorunda kalan 3 ornek duydum.
Kanım dondu ya:( Sormak çok zor ama merak ettim,o babasından hamile kalan kişinin çocuğu nasıl,normal mi peki?

Kanım dondu ya:KK43: Sormak çok zor ama merak ettim,o babasından hamile kalan kişinin çocuğu nasıl,normal mi peki?

Evet normalmiş. Çocuk ve bebek sosyal hizmetler bünyesinde kalıyor bu durumlarda. Muhtemelen evlat edindirilmiştir. Sonradan bir hastalığı çıktıysa bilemeyeceğim tabii.
Eşim emniyette 18 yaş altı birimde çalışıyor. Aile içi cinsel istismar düşündüğümüzden daha yaygın. Küçük bir ildeyiz. Ve medyaya yansımaması için çok dikkat ediliyor. Daha çok çocuğun iyiliği için. 1 buçuk yılda 18 yaşından küçük 3 kız bunu yaşadı :(
Bazen ensest karşılıklı rıza ile kardeşler arasında bile olabiliyor. Yani kız şikayetçi değilim kendim istedim diyebiliyor. Belki de öyle ifade vermesi için ailesi zorluyordur.

Birkac sene önce almanyada iki öz kardes birbirlerini sevdigi icin beraber olup cocuklari oldu ve cocuklari normal saglikli. Genlerle kan grubuyla vs alakasi var..

Peki biz evlatlarımız için ne yapabiliriz arkadaşlar, bence eğitici nitelikte okullarda seminer olmalı bu konularda

Back
X