Cinsel terapi

xoxzlem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
106
0
96
44
İzmir
Arkadaşlar hepinize merhaba!ben 9 yıllık evliyim.evliliğimizin ilk 4 yılı eşimle ilşkiye giremedik,çünkü vajinismus derdiyle tanışmıştım.neyse bir doktor sayesinde bu sıkıntıdan kurtulduğumu sandım.hamile kaldım.3 yaşında bir oğlum var şimdi.sıkıntım şu arkadaşlar.doğumdan sonra tekrar ilişkiye girememeye başladım.eşim bana her dokunduğunda içim ürperiyor,tüylerim diken diken oluyor.ben artık buna tahammül edemiyorum ve cinsel terpi almak istiyorum.aranızda bu konuda tecrübesi olan ve izmirde çalışan bir psikolog önerebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen.

esat başaran diye bir psikologla tanışmıştım izmirde... vajinismuslu birçok hastasının problemlerini çözdüğünü öğrenmiştim. araştırın bi isterseniz...

eşim bana dokunduğunda içim ürperiyor, tüylerim diken diken oluyor demişsin

eşim bana dokunduğunda bende bi hoş oluyom
bunlar normal hayatım

Son düzenleme:

bir programda dinlemiştim,doğumdan sonra tekrarlayabilirmiş ama tedavi ediliyor..inşallah sıkıntınız en kısa zamanda çözülür

doğum dan sonra yada uzun ara verildiğinde o hastalığın tekrar nüksettiğini duymuştum yakın bi arkadaşım yaşamıştı.tekrar tedaviye başlayın derim..

doğumdan sonra olması normal ama senin çocuk 3 yaşına gelmiş.. çoktan geçmesi gerekirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…