• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel uyum Prensiplerden vazgecmeye degermi?

pistachio_27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
690
667
103
38
Bir süredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha önce iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim içinde sözkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dün onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.

Aslinda hayal ettigim ilişki tamam evlilik değil ama bu da degildi. Belki üstüne gitmezsem sıkmazsam beraber vakit gecirir bol bol eglenirsek severiz birbirimize diye kücük bir ümit var icimde. Öte yandan öyle olmasa bile keyfime bakmis olurum diye düsünür oldum. Cünkü okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.

Daha önceki evliligimde cinselliksizden muzdarip biri olarak suan icin bu Adamdan vazgecmek istemiyorum.

Cünkü okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.
Muhabbet sadece cinsel bir tatmin ise Pilli,Sarjli seyler var..
Muhtelelif cap ve ebatlarda.
Sonme derdi yok,durma derdi yok.
Onlardan al o halde.. :)
Duygusal Tatmin olmadiktan sonra sadece cinsel temeller uzerine kurulan bir evlilik saglikli olmaz bence.

Bir süredir Hayatimda bir Adam var. Ciddi bir Ilişkiye hazır değilim dedi daha önce iletisimimiz kesildi. Birşekilde birbirimizden kopamadık. Sonra dedim ya zaten şuanda evlilik benim içinde sözkonusu olan birsey değil. Dini Nikah kiyalim, herkes bilmesin ve Akışına birakalim dedik. Tek sartim baska Kadın girmiyecek Arayaydi. Neyse dün onda kaldim. Telefona bizimle tanistigimiz bir Tanisma sitesinden mesaj bildirimi vede whatsappden zeynep1 diye birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajlari acmadim ve salaga yattim.

Aslinda hayal ettigim ilişki tamam evlilik değil ama bu da degildi. Belki üstüne gitmezsem sıkmazsam beraber vakit gecirir bol bol eglenirsek severiz birbirimize diye kücük bir ümit var icimde. Öte yandan öyle olmasa bile keyfime bakmis olurum diye düsünür oldum. Cünkü okadar iyi ki yatakta Adam beni resmen ucuruyor. Kelimenin tam anlamiyla bir Makina. Tenimiz aşırı uyumlu cok derin bir iliskimiz var yatakta.

Daha önceki evliligimde cinselliksizden muzdarip biri olarak suan icin bu Adamdan vazgecmek istemiyorum.
Yani bu tür ilişkilerin bir adi var ama neyse siz gerçekten sevildiginizi sanin.

Muhabbet sadece cinsel bir tatmin ise Pilli,Sarjli seyler var..
Muhtelelif cap ve ebatlarda.
Sonme derdi yok,durma derdi yok.
Onlardan al o halde.. :)
Duygusal Tatmin olmadiktan sonra sadece cinsel temeller uzerine kurulan bir evlilik saglikli olmaz bence.
Zaten şuan icib evlilik benim için sözkonusu değil. Sadece birbirimize zamanla asik olsak 10 Numara olacak. Aramizdaki ten uyumu konusunda birbirimizle hemfikiriz çünkü ama yani baska Kadinlarla yazisma konusu yinede hic hosuma gitmedi

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ?

illa hayatımda biri olsun diye kendinizi paraladınız yetmedi mi ?

Bi durun dinlenin ,ölçüp tartın ,adam sırf makina gibi sevişiyor diye de kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin ,bu kadar mı yokluktasınız

Siz ilişkilerden önce kendinize saygı duymayı öğrenseniz keşke ,yoksa onun yaptığını yapan aletlerde var ,asgari düzeyde zevk alırsınız illa ,oysa derdiniz ..

Neden dini nika kıyıyorsunuz anlayamadım, adamla cinsellik yaşamak niyetindesiniz yaşıyorsunuz ama ortada bir aile birliği yok nikahı ne yapacaksınız? Böyle yapınca sizce inanışınıza göre daha az günah/zina mı oluyor? Gerçekten gülünç, buraya yazdığınız şekilde zaten kendinize itiraf etmişsiniz. Tövbe haşa siz Allahı kandırabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Evet pistachio cinsellik yaşadı amma nikah da yapmış teknik olarak günah değil peki yazmayayım mı diyecekler ahirette:KK51:Dürüst olun yahu kendinize de, topluma da dini şunu bunu isteklerinize alet etmeyin.

Ben daha önce cinsellik yaşamadım, bu kondua eksiğim, kadınlığımı keşfetmek istiyorum ortada düzgün bir ilişki yok ama bu şekle de razıyım.

diyin olsun bitsin zaten yazmışsınız böylece. Nikahın burdaki yeri ve işlevir nedir tam olarak?:KK51:Yaşamak istiyorsanız yaşayın tabi ama rica ediyorum nikahı bu işe alet etmeyin, aile kavramının içini boşaltmayın. Adam başka kadınlarla konuşuyor, sizinle birlikte olup ahla gözü dışarda size saygısı yok. Size saygısı olmayan birini kabule decek kadar özsaygıda yerlerdesiniz bence nikah olmasa da olur burda:işsiz:

Zaten şuan icib evlilik benim için sözkonusu değil. Sadece birbirimize zamanla asik olsak 10 Numara olacak. Aramizdaki ten uyumu konusunda birbirimizle hemfikiriz çünkü ama yani baska Kadinlarla yazisma konusu yinede hic hosuma gitmedi
Neden dini nikah kıydınız ki???

Dini nikah: " Ben ne alaka ":KK64:

size hangi hoca dini nikah kiydi resmi nikah olmadan suc degil mi

Ben de tam bunu düşünüyordum. Nika yapan hocaya para veriliyor, konu sahibesi ve adam gerçek bir evlilik olmadan nikah yapıyorlar bu adam da alet oluyor amma güya bir din görevlisi:KK51:Ben imam olsam gidin ne halt yerseniz yiyin kimseden izin almanıza gerek yok derdim. Bir din adamının böyle bir şeye para için alet olması utanç verici. Bu olayın isnanlarımızın Diyanete giden evrgileriyle yapılması zaten başlı başına bomba. :KK51:

Ben de tam bunu düşünüyordum. Nika yapan hocaya para veriliyor, konu sahibesi ve adam gerçek bir evlilik olmadan nikah yapıyorlar bu adam da alet oluyor amma güya bir din görevlisi:KK51:Ben imam olsam gidin ne halt yerseniz yiyin kimseden izin almanıza gerek yok derdim. Bir din adamının böyle bir şeye para için alet olması utanç verici. Bu olayın isnanlarımızın Diyanete giden evrgileriyle yapılması zaten başlı başına bomba. :KK51:
ben sanki bi tanidigimizi hoca red etmisdi eskisi gibi degil asla yapamam cezasi var demisdi nikah cuzdanini getirin yapalim dedi diye hatirliyorum
baya incelemis hatta gercek mi diye

Back
X