Esim doktora gitmek istemiyor bende boyle bir problem.olabilir dedigimde sacmalama kendini buna şartliyosun diyoVajinismus olabilirsiniz. Kesinlikle doktora gidin.
Kendini cok kasiyo olabilir misin ve caninin yanmasindan korkuyo olalirsin bende bir ay yapamamistm sonra rahat biraktm oldu o yuizden olabilirMerhaba oncelikle herkesten Özür diliyorum cinsellik konusuna mesaj atamiyorum konu acamiyorum o yuzden derdimi buraya yazcam
17 günluk evliyim esimle iliskiye giremedik iki kez girer gibi olduk sonra azcik bi kanama oldu ama devami gelmiyo hergun deniyoruz olmuyo boyle oldukca ben zevk alamaz oldum sizce ne yapmaliyim esime bi psikologa doktora gidelim diyorum gitmek istemiyor otomatikmen bacaklarim kasiliyor kilitleniyorum resmen sizce ne yapmaliyim ??
Oraya baktim da arastoriyorum teşekkür ederimVajinismus büyük ihtimalle. Burada dayanışma için konu başlıkları vardı bir araştırın. Oraya yazıp destek alabilirsiniz. Onun dışında da doktora gitmeniz iyi olur tabii ki.
Aklimdan cikmiyo o yuzden adapte olamiyorum zorlayincada canim aciyo kasmamaya calisiyorum ama olmuyoHemen vajinismus demek istemiyorum
on sevisme yeterli düzeyde olmuyor mu acaba ?
Sevisme esnasinda İstek olmuyor mu o an birleşme için?
Birakamiyorum canimin acimasindan çok korkuyorum hal boyle olunca zevk alamiyorumKendini cok kasiyo olabilir misin ve caninin yanmasindan korkuyo olalirsin bende bir ay yapamamistm sonra rahat biraktm oldu o yuizden olabilir
Canim seni cok iyi anliyorumaynisini yasasdm ama kasma birak rahat ol aciycak bisey yok inan az bisey canin yanar ama sonrasi seni rahatlaticakOraya baktim da arastoriyorum teşekkür ederim
Aklimdan cikmiyo o yuzden adapte olamiyorum zorlayincada canim aciyo kasmamaya calisiyorum ama olmuyo
Birakamiyorum canimin acimasindan çok korkuyorum hal boyle olunca zevk alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?