Cinsellige acamadim iznim yok kusura bakmayin ama bir derdim var

Lady Luck

Hafif bir rüzgar essin serinlesin ruhlarımız 🌸
Pro Üye
Anneler Kulübü
20 Ocak 2014
3.502
4.587
333
Ankara
Merhaba oncelikle herkesten Özür diliyorum cinsellik konusuna mesaj atamiyorum konu acamiyorum o yuzden derdimi buraya yazcam
17 günluk evliyim esimle iliskiye giremedik iki kez girer gibi olduk sonra azcik bi kanama oldu ama devami gelmiyo hergun deniyoruz olmuyo boyle oldukca ben zevk alamaz oldum sizce ne yapmaliyim esime bi psikologa doktora gidelim diyorum gitmek istemiyor otomatikmen bacaklarim kasiliyor kilitleniyorum resmen sizce ne yapmaliyim ??

Vajinismus büyük ihtimalle. Burada dayanışma için konu başlıkları vardı bir araştırın. Oraya yazıp destek alabilirsiniz. Onun dışında da doktora gitmeniz iyi olur tabii ki.

Hemen vajinismus demek istemiyorum
on sevisme yeterli düzeyde olmuyor mu acaba ?
Sevisme esnasinda İstek olmuyor mu o an birleşme için?

Kendini cok kasiyo olabilir misin ve caninin yanmasindan korkuyo olalirsin bende bir ay yapamamistm sonra rahat biraktm oldu o yuizden olabilir

Vajinismus büyük ihtimalle. Burada dayanışma için konu başlıkları vardı bir araştırın. Oraya yazıp destek alabilirsiniz. Onun dışında da doktora gitmeniz iyi olur tabii ki.
Oraya baktim da arastoriyorum teşekkür ederim

Hemen vajinismus demek istemiyorum
on sevisme yeterli düzeyde olmuyor mu acaba ?
Sevisme esnasinda İstek olmuyor mu o an birleşme için?
Aklimdan cikmiyo o yuzden adapte olamiyorum zorlayincada canim aciyo kasmamaya calisiyorum ama olmuyo

Kendini cok kasiyo olabilir misin ve caninin yanmasindan korkuyo olalirsin bende bir ay yapamamistm sonra rahat biraktm oldu o yuizden olabilir
Birakamiyorum canimin acimasindan çok korkuyorum hal boyle olunca zevk alamiyorum

Oraya baktim da arastoriyorum teşekkür ederim

Aklimdan cikmiyo o yuzden adapte olamiyorum zorlayincada canim aciyo kasmamaya calisiyorum ama olmuyo

Birakamiyorum canimin acimasindan çok korkuyorum hal boyle olunca zevk alamiyorum
Canim seni cok iyi anliyorumaynisini yasasdm ama kasma birak rahat ol aciycak bisey yok inan az bisey canin yanar ama sonrasi seni rahatlaticak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…