Cinselliğe karşı soğukluğum.

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar
1,5 yıldır evliyim evliliğimin başından beri cinselliğe karşı bir soğukluğum vardı fakat zamanla aşabilirim sanmıştım daha da kötüye gitmeye başladı tamamen soğudum hatta hiç birliktelik yaşamak istemiyorum.Kesinlikle eşimden kaynaklı değil tamamen benimle alakalı olduğunu düşünüyorum.Eşimi çok sevmeme rağmen bu durumu yaşıyorum ilişki esnasında hiçbirşey anlamıyor zevk almıyorum.
Bununla alakalı kadın doğuma doktorlarına göründüm hiçbir problem olmadığını söylediler.
Şimdi kararsızım psikiyatris mi psikoloj uzmanına mı görünmeliyim lütfen bana yardımcı olur musunuz?

Eşimle alakalı değil demişsin ama bence esinle alakalı. Bi kadın eşi tarafından gerçekten arzulandığını, istendiğini bilirse, isteksizlik gibi bir durum söz konusu olmaz.

Eşimle alakalı değil demişsin ama bence esinle alakalı. Bi kadın eşi tarafından gerçekten arzulandığını, istendiğini bilirse, isteksizlik gibi bir durum söz konusu olmaz.
Eşiyle alakalı olmayabilir.
İyi bir psikiyatriste gidin. Temelinde başka sebepler, çocukluk yaşantıları olabilir. Çünkü biz kadınlara cinsellik hep kötü gibi öğretiliyor bu toplumda. Daima bastırılıyoruz. Erkeğin cinselliği gerekli, kadınınki günah görülüyor.
Bunun dışında beslenmenize fındık, fıstık, badem, karanfil, tarçın, incir gibi yiyecekler ekleyin.
Hormonlarının normalse bilinçaltından kaynaklı bir soğukluktur.
Cinsellik sizin için de çok önemli. Bunu hep kendinize tekrar edin, kadınlığınızı yaşayın.

Cinsel olarak eşinizi istemiyor olabilirsiniz. Sonuçta ten uyumu diye bir şey var.

Evlenmeden önce eşinizle yakınlaşıyor muydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…