Cinselliği isteyen taraf olmaktan rahatsız oluyor musunuz?

inciragaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
106
2
46
İstanbul
Ben genellikle ilk adımı eşimden bekliyorum. Merak ettiğim bütün kadınlarda böyle bi durum var mı ve erkekler bunu anlıyorlar mı?

Ben genellikle ilk adımı eşimden bekliyorum. Merak ettiğim bütün kadınlarda böyle bi durum var mı ve erkekler bunu anlıyorlar mı?

yoo biz de öyle bişey yok:1: bazen ben,bazen eşim atar ilk adımı..evet eşim bunu anlar,çok hoşuna gider bnm de adım atmam,hevesli olmam:1:

ne alakası var ki.. :19: cinsellik tek taraflı tek kişinin yaptığı birşey değil ki.. sonuçta çiftlerin birbirlerine en yakın oldukları birbirlerini en iyi hissettikleri anlar.. bu bir paylaşımsa bir ihtiyaçsa tek kişilik paylaşım olmaz zaten .. her ne kadar erkek için bir ihtiyaçsa kadın içinde aynı şey söz konusu olmalıdır olmalı da zaten...:26:olmuyorsa orda bir sorun vardır.:25: haa bunu bi yöntem bi fantazi olarak kullanan yok mu oooohooo :33: orasını bilemem ama bu rahatsız olacak bir durum değil ki sevdiğin istediğin adamı her şeyiyle istemek her anlamda istemektir bu o başlattı ben başlattım da ne yaaa...:60::60:

Back
X