Cinsellik ??

Mayisgelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
1.047
665
123
Kızlar merhaba birşey sorucam.İlişkiye girmekle alakalı.cevremden gördüklerime göre cinsel ilişkiye yeni giren kadınlar bir dönem hiç birşey anlamıyorum diyor sonraki dönem cok zevkli keşke hergün olsa diyor.sonraki dönem eşleri istesede kendi istemiyor.bunun sebebi nedir.yani bir kadın neden artık eşiyle birlikte olmak istemez( bosanma vs sorunu olmayan bayanlar için soruyorum.problem varsa zaten olmazda iyi anlaşanlarda evliliklerinin 7.8. Yılımda falan isteksizleşiyorlar) sebebini cok merak ediyorum ya

Valla herkez aynı değildir ben 5yillik evliyim hıc isteksizlesme olmadı eşinin performansiylada alakalı olabilir istediğini vermeyen biriyle sevişmek istenmez haliyle

Sebebi libido libidosu düşük veya normal düzeyde olan insanlar için geçerli bi durum bence bu libidosu yüksek se kadın veya erkek fark etmez bi süre sonra sevişmekten sıkılmaz

Sebebi libido libidosu düşük veya normal düzeyde olan insanlar için geçerli bi durum bence bu libidosu yüksek se kadın veya erkek fark etmez bi süre sonra sevişmekten sıkılmaz
libido düşüklüğü nasıl anlaşılır.mesela ben 7 aylık evliyim.eşimle cok sık olmuyor haftada bir ya da iki kere.düşük mü?

mesela bende evlendıkten sonra zevk almadım 1 ay sonra hamıle kaldım dogumdan sonra zevk almaya başladım bu durum kişiden kişiye degişebılıyor..

libido düşüklüğü nasıl anlaşılır.mesela ben 7 aylık evliyim.eşimle cok sık olmuyor haftada bir ya da iki kere.düşük mü?
Libido cünsel istek bunu sen fark edersin sürekli eşini arzuluyorsan veya sevişmek istiyorsan seks arzuna göre bunu degerlendire bilirsin ama 7 aylık evlilik için sevişme sıklıgınız çok az bence libidonuz düşük gibi durıyor

14 yıllık evliyim isteğim daha da arttı,
tezini çürütüyorum galiba :)

Kadınların başlarda daha geç adapte olduğu ve cinsellikten zevk almanın zamanla artığı doğrudur bence ama sonradan isteksiz olunması vs bazı kişilerde oluyordur belki ama herkeste böyle olmuyor. Libido arada bir dalgalanan bir şey zaman zaman azalır, artar. Normal kime göre normal? Sizin haftada 1-2 için bir arkadaşımız düşük demiş mesela ben olsam normal derim. Bu kişiye göre değişir, sizi mutlu eden, size yeten neyse odur normaliniz. Eşinizle de bu konuda uyumlu iseniz ne mutlu size.

ese bagli o memnun oldugu her seferinde kadini da memnun ediyorsa guzel gidiyor. dusuncesizce isini gorup kadini umursamiyorsa kadin yorulduguyla kaliyor. bir de hormanlar var tabiki. o istegin asil amaci cogalma ureme ic gudusu. anne olduktan sonra kadinda bir miktar azalmasi normal. calisan kadinin yorulmasi ev isi vs derken azalmasi normal. erkek yorulsa da isteyebiliyor. degisken durumlar bunlar herkeste boyle degil tabi.

Bende 5 senelik evliyim ilk yıllarda hiçbişey hissetmedim zaten sıkıntılarım vardı şimdiyse öyle arada bi hissim oluyor ama her seferinde değil yani illa sürekli olsunda demem kişisine göre değişir bu
Bide özellikle kış aylarında sürekli yıkanmak bana işkence gelir çünkü saçlarım çok uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…