- Konu Sahibi Minimini22
öyleyse basın tekmeyi gitsin cinsellik yok sevgi yok daha ne kararı verilecek. 6lı masa bile 9 saaate bir karara vardıKarar verilecek ne var bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyleyse basın tekmeyi gitsin cinsellik yok sevgi yok daha ne kararı verilecek. 6lı masa bile 9 saaate bir karara vardıKarar verilecek ne var bilmiyorum
Ben karar verdim zaten ailesinile yüzyüze bakacağım için son oturcamöyleyse basın tekmeyi gitsin cinsellik yok sevgi yok daha ne kararı verilecek. 6lı masa bile 9 saaate bir karara vardısiz neyi bekliyorsunuz
ailesi ile ayrıldıktan sonra neden yüzyüze bakacaksın?Ben karar verdim zaten ailesinile yüzyüze bakacağım için son oturcam
kız barışıp gelme buraya bakBen karar verdim zaten ailesinile yüzyüze bakacağım için son oturcam
Yok canım bu kadar gurursuz olamamkız barışıp gelme buraya bak![]()
Madem görüşeceksin haber ver bari ne konuşup ettiğinizi çok merak ettim ne konuşacaksa...Yok canım bu kadar gurursuz olamam
Bende bilmiyorum artık merakta etmiyorum ama yazarım burayaMadem görüşeceksin haber ver bari ne konuşup ettiğinizi çok merak ettim ne konuşacaksa...
Ne karar vereceğimizi konuşuruz demiş en son mesajaBende bilmiyorum artık merakta etmiyorum ama yazarım buraya
yapma etme diye yalvarmanı bekliyor sanırımNe karar vereceğimizi konuşuruz demiş en son mesaja
yapma etme diye yalvarmanı bekliyor sanırım
İnan bilmiyorum bakalım.
Konuşmak görüşmek istemiyorum
Sadece ilaca bel bağalama demeye geldim, kaza kurşununa kurban gidebilirsiniz. Yani tek bir korunma yöntemi hiç bir zaman %100 koruma sağlamaz.Merhaba
Normalde bebek olmasından korkan adam zaten karşılıklı istemiyoruz korunmak için ilaç kullandığımı bildiği halde görüşmek ve yakınlık için bir tepkisi yok ?
Başka zaman dedi şaka gibi dünden meraklı gibi ilaç kullanmak istemiyorum ne yapmalı ?
Bi de yüzüne mi desin yuzyuze niye geliyosun ki?Dün seni sevmiyorum yazdı akşam onu öncesinde yazmıştım beklemicem zaten akşam yüzyüze gelcez ve biticek
Umarım karşısında ağlamadınız.Geçmiş olsun.Konuştuk bitti net artık rahatladm paylaşmak istedim
Hayır teşekkürler için rahat mutluyum huzurluyum bitmeliydiUmarım karşısında ağlamadınız.Geçmiş olsun.