Slm bayanlar. Çok sık basıma gelir oldu budurum. Erkeklermi sapıttı benmi çok şanssızım. Kiminle tanıssam bi iki konusmadan sonra adamlar cinsel sohbete getiriyor mevzuyu.. şöyleki ya acıkacık daha sevgili adayı iken daha bence ilişkide hersey yasanmalı sınırlıda olsa bıyere kadar ihtiyac senle anlasırmıyız bu konuda bilmem? bazısıda hemen eve cagırmalar görüşelimmi bize gidelim sana yemek yaparım kendi elimle vs. çokça örnekleri var. sizinde basınıza böyle durumlar geldimi. geldiyse nasıl davrandınız? ben hiç normal karsılamıyorum sorsan ciddi ilişki isteyen hoşlanan kişiler. insan böylemi davranır tamamiyle kullanma amaclı ciddiyetsiz geliyor bana ve üzülüyorum
Ve bir soru daha sizce bunları konusan biriyle bir ilişkiye baslasam ciddi bir ilişkimiz olabilirmi bastan yaramaz belli denememi dersiniz.. şimdi böyle birinden çok hoşlanıyorum ama bana busekilde imalar etti bnd acıkacık tersledim sonra biraz munakasa ettık ve dedıgı evet ben kızarkadasımla bişeyler paylasmak isterim seninlede isterim tabiki napmalıyım
((