Cinsellikten bahsedenler!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi zubey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zubey

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
18
3
6
35
İstanbul
Slm bayanlar. Çok sık basıma gelir oldu budurum. Erkeklermi sapıttı benmi çok şanssızım. Kiminle tanıssam bi iki konusmadan sonra adamlar cinsel sohbete getiriyor mevzuyu.. şöyleki ya acıkacık daha sevgili adayı iken daha bence ilişkide hersey yasanmalı sınırlıda olsa bıyere kadar ihtiyac senle anlasırmıyız bu konuda bilmem? bazısıda hemen eve cagırmalar görüşelimmi bize gidelim sana yemek yaparım kendi elimle vs. çokça örnekleri var. sizinde basınıza böyle durumlar geldimi. geldiyse nasıl davrandınız? ben hiç normal karsılamıyorum sorsan ciddi ilişki isteyen hoşlanan kişiler. insan böylemi davranır tamamiyle kullanma amaclı ciddiyetsiz geliyor bana ve üzülüyorum:( Ve bir soru daha sizce bunları konusan biriyle bir ilişkiye baslasam ciddi bir ilişkimiz olabilirmi bastan yaramaz belli denememi dersiniz.. şimdi böyle birinden çok hoşlanıyorum ama bana busekilde imalar etti bnd acıkacık tersledim sonra biraz munakasa ettık ve dedıgı evet ben kızarkadasımla bişeyler paylasmak isterim seninlede isterim tabiki napmalıyım :(((

nerde tanışıyosunuz ki böyle hepsi cinsellikten bahsediyor ?

her erkek dusunur de sıze denk gelenler fazla acık sozluymus yuh :50: bence sız bıraz daha mesafe koymalısınız cunku erkekler cesaret alıcı bı sey gormeden boyle yanasamazlar... yanlıs anlamayın sızın sucunuz demıyrm bende cok dıkkatsız bırıyım fark edemem kım ne hıssedıyor ıcımden geldıgı gbı davranırım sonra sorun olur... sız bıraz daha mesafelı durmayı denesenız... bıde sıze boyle dıyorsa evlenmeden boyle seylerı uygun bulmuyorum dıebılırsınız... ben olsam dini konulardan gırerdım olaya :34:

Slm bayanlar. Çok sık basıma gelir oldu budurum. Erkeklermi sapıttı benmi çok şanssızım. Kiminle tanıssam bi iki konusmadan sonra adamlar cinsel sohbete getiriyor mevzuyu.. şöyleki ya acıkacık daha sevgili adayı iken daha bence ilişkide hersey yasanmalı sınırlıda olsa bıyere kadar ihtiyac senle anlasırmıyız bu konuda bilmem? bazısıda hemen eve cagırmalar görüşelimmi bize gidelim sana yemek yaparım kendi elimle vs. çokça örnekleri var. sizinde basınıza böyle durumlar geldimi. geldiyse nasıl davrandınız? ben hiç normal karsılamıyorum sorsan ciddi ilişki isteyen hoşlanan kişiler. insan böylemi davranır tamamiyle kullanma amaclı ciddiyetsiz geliyor bana ve üzülüyorum:( Ve bir soru daha sizce bunları konusan biriyle bir ilişkiye baslasam ciddi bir ilişkimiz olabilirmi bastan yaramaz belli denememi dersiniz.. şimdi böyle birinden çok hoşlanıyorum ama bana busekilde imalar etti bnd acıkacık tersledim sonra biraz munakasa ettık ve dedıgı evet ben kızarkadasımla bişeyler paylasmak isterim seninlede isterim tabiki napmalıyım :(((

daha sevgili olmadan böyle şeylerden bahsetmek biraz aklımı kurcalardı.bence niyetlerini açıkça belli etmişler.kaç yaşındasın acaba?daha karşındaki insana hiç bir konuda güven vermeden bu taraz konuları açıp bana güven bişi olmaz demeye getirmek hoş değil.

tanışır tanışmaz konu cinselliğe geliyorsa ee tabiki kötü niyet olduğu belli..bunları konuşan biriylede ilişkiye başlasan ciddi ilişkin olur mu olmaz mı bilemem ama daha ilişkiye başlamadan cinsellik konuşuluyorsa bu ilişki ne kadar sağlıklı olur düşünmek lazım...

her erkek dusunur de sıze denk gelenler fazla acık sozluymus yuh :50: bence sız bıraz daha mesafe koymalısınız cunku erkekler cesaret alıcı bı sey gormeden boyle yanasamazlar... yanlıs anlamayın sızın sucunuz demıyrm bende cok dıkkatsız bırıyım fark edemem kım ne hıssedıyor ıcımden geldıgı gbı davranırım sonra sorun olur... sız bıraz daha mesafelı durmayı denesenız... bıde sıze boyle dıyorsa evlenmeden boyle seylerı uygun bulmuyorum dıebılırsınız... ben olsam dini konulardan gırerdım olaya :34:

cesaret verici bişeyde yapmıyorum..namaz kıldığımdan bile bahsettim. belkide dinden bahsettim diyemi tam tersi bu kız bişey yasamaz düşüncesiylemi pazarlıga girişiyorlar. üç kez benzer durumlar basıma geldi ve canım cok sıkıldı. hakikaten bi banamı denk geliyor böyle tipleri cekiyorum :(

cesaret verici bişeyde yapmıyorum..namaz kıldığımdan bile bahsettim. belkide dinden bahsettim diyemi tam tersi bu kız bişey yasamaz düşüncesiylemi pazarlıga girişiyorlar. üç kez benzer durumlar basıma geldi ve canım cok sıkıldı. hakikaten bi banamı denk geliyor böyle tipleri cekiyorum :(

Ne yani dinden bahsedenler çok mu namuslu bu ülkede?
Ya da namaz kılmayanlar her haltı yiyor mu?
Düşünceniz yanlış; en az erkek arkadaşlarınız kadar..

daha sevgili olmadan böyle şeylerden bahsetmek biraz aklımı kurcalardı.bence niyetlerini açıkça belli etmişler.kaç yaşındasın acaba?daha karşındaki insana hiç bir konuda güven vermeden bu taraz konuları açıp bana güven bişi olmaz demeye getirmek hoş değil.

26yasindayim. Bncede degil ve soyleyince ben anlayissiz oluyorum. Bunlarinda konusulmasi normalmis herkez konusuyormus. Bende hoslaniyorum ama iyi niyetli gelmedi

sizin hayat gorusunuze uymuyorlarsa uzak durun,
benim icin sorun degil diyorsanız baslayın ilişkiye ama cinsellik icin hazır hissettiginizde birseyler yasarsınız, baktınız istemiyorsunuz onu da yapmazsınız.
bence sizi tavlayıp birkac ay sonra sinsice imalarda bulunmaları yerine bir ilişkiden beklentilerini paylasmaları normal.

siz de bu sekilde kendi beklentilerinizi paylasın bir sonraki adayla, cinselligin c sini bile duymak istemedigim bir ilişki arıyorum diyin.
namaz kılıyorum demekten cok daha caydırıcı ve net bir tavır degil mi bu?

ayrıca diger kadınları bu sekilde siz kotu gostermis, cinsellik istiyorsan namaz kılmayana git diyerek onları isaret etmis olmuyor musunuz?
siz kadınlara saygı duymadıgınız surece bir erkegin de size saygı duyup cinsellikten konuyu acmamasını beklemek abes olur.

Kendi sınırlarınız, inancınız vs dahilinde cinselliği yaşamak nasıl yanlış değilse konuşmakta yanlış değildir. şöyle açıklayayım; belki erkek arkadaş adayınız evlilik öncesi cinsel ilişkiyi kadın içinde bir tabu olarak görmüyor ,yanlış bulmuyor, evleneceği kadının bakire olup olmamasını umursamıyordur. ilişki yaşayacağı kadınında böyle olmasını istiyor olabilir. bu yüzden bunu en başta açık açık konuşması gayet normal bir durum. sizde kendi hayat görüşünüzü belirtirsiniz herkes yoluna bakar. yani illa cinsellikten bahsetti diye bu erkek kişisi ciddiyetsiz, hoşlanmıyor, kullanıyor, sapıttı olmuyor.

he o ufacık beyinleriyle bin bir türlü bahane üretip ev muhabbetine giren erkek kişilerinse kafasına tavayla vurasım var. onlardan uzak durun işte.

Din konusunu bi bayan karistirdi. Herkezin dini inanci kendine. Lutfen konum degismesin polemiklere donusmesin. Dindende biraz sohbet ettik siyasettenden gezmektende amma velakin karsimdaki insan firsatini kollayip lafi cinselllige getirmeye calisan birisi.. ben hoslanmasam direk yol veririm ama acaba diyorum benmi geri kafali dusunuyorum:(

Ben direk yol veririm sen istemiyosun sonuçta daha tanımadan etmeden pazarlığa oturuyosa amacı bellidie

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim
Bence bu normal degil daha iliskiye yeni baslamisken bu konulara getirilmesi cok yanlis olursa iliskinin ilerisinde ufak tefek yakinlasmalar olabilir sana oyle soyleyen bir insan bana gore kotu niyetlidir ben boyle dusunuyorum ki bundan onceki erkek arkadasim oyleydi ilk defa biri boyle demisti bende iliskime devam ettm ama bisey yasamadim o zamanlar cok utangactim ilk ciktigm kisiydi diyebilirim ama surekli boyle seyler soylemesi ben soguttu cinsellik ve otesi evlilikte olmasi gereken bjseydir erkekler kendisini tutabilir herkes ben erkegim ihtiyacim var moduna giriyor eskidende mi boyleymis hayir smdikiler boyle bence iliskiye baslama eger cinsellik senin icin onemliyse ve sogutacaksa baslama karsina dogru duzgun birisi cikacaktir ki var oyleleride benim erkek arkadasim 1bucuk senedir birlikteyiz su zamana kadar allah razi olsun asla oyle bisey soylememistir istememistir birlikte arkdasinin evinede gittik esyalari toplamak icin ama ufacik biseyini gormedim boyle erkeklerde var illa sevglisiyle biseh yasamak zorunda degil evet bazen bizde konusuyoruz ama konustugumuzla kaliyoruz cok basit seylerden bahsediyoruz ki boyle olunca iliski hep daha guzel cinsellik oldugu zaman bi pismanlik olur. İliski o olmadanda gidebiliyor hemde masumiyetle birlikte. Ben boyle dusunuyorum 2 tip erkeklede iliskim oldu o yuzden anlayabiliyorm canim seni

Benimde basima geldi .her kadinin başına gelmistir...daha ilk günden bunlari bahsedende gördüm senle bir yere kadar yasariz ama sana zarar vermem diyen sahtekarlarda gördüm zarar vermeden sevismek yani kizlik zarima dokunmayacak allah razi olsun...hepsine yolu verdim ..isim olmaz.beni seven sahiplenen erkek nikahina alir .benim hayat görüşüm bu..simdi ten uyumu diye tutturmuslar ten uyumu olmadan denemeden evlenilmezmis.. bazı hemcinslerimizde paylasiyor bu fikri..sanki ayakkabi deniyoruz bu olmadi başkası diyelim...ben evlilik öncesi iliskiye karsiyim.isteyen istediğini yaşasın benden uzak olsunlar.gitsinler deneyip alsinlar .ben eşya degilim ...kimseye kendimi denetmem...senin hayatın değerlerin doğrultusunda karar vericeksin..bence bu tip dusunen bir erkekle mutlu olamazsin.cunku bu tipler sahiplenici olmaz. Baska birinede gider bu sefer onu dener yani...
Ayrica 5 ay sonra iliskiye gir 10 ay bekle falan hepsi hikaye. .bir kiz evlenmeden yasamamali ...bu benim fikrim. .

Son düzenleme:
Iliskiye baslamadan boyle konusmak cok itici. Bence de sevgili olfuysan o adamla her seybpaylasilmali zamanla. Ancak boyle bastan anlasarak degil. Zamanla iliski oturdukca gelisir.. karsi taraftan iyi niyetli hareketler gordukce iliski seni mutlu ettikce yasamak istersin. Ama bunlarin amaci mutlu iliskiden once cinsellik..

Evet sevismedigim bi adamla evlenemezdim ama bastan benimle boyle anlasmalara giricekse yamacimdan gecemez..

Pazarlıkla olmaz bu işler..

Son düzenleme:
bastan soylemesi korkutucu geliyo olabilir.ama boyle bi beklentisi var belliki 3-4 ay sonra birbirinize isinmisken birden bunu soylemesi nasil olurdu bi de onu dusun.isteyebilir yasanadabilir herkesin kendi tercihi ama benim icin her erkekle yasanacak seyler degil.sevgilim basladigimizdan ilk bi ay icinde bana 1+1 zampara evinden bahsetmisti.ogun senin amacin ne diyerek ayrilmistim.baristik ama hic vazgecmedi icinden ne geliyosa ne istiyosa soyledi.sinsice olmasindansa boyle yapmasi benim sonradan sonradan hosuma gitti.

birde artik erkeklerde boyle beklentiler artti.arkadasimin basina cok gelir.oda cok muzdarip cunku onlarin niyeti direk birliktelik gibi.guven vermiyolar.

sen yasamak istiyomusun istemiyomusun o onemli.eger istemiyosan sende acikca dile getirmelisin canim.eger gercekten seni istiyosa bu yuzden vazgecmiycektir zaten.

Bu butun kadınların başına gelen birşey sanırım..
Acaba biz desek onlara ten uyumu çok önemli yaşamalıyız diye ozaman ne düşünürlerdi hakkımızda çok merak ediyorum bunu :27::27:

Benim bir arkadasim evlenip bosandi oyle guzel bir kiz ki bir bakan gozunu alamaz o yuzden de cok kismeti cikiyor ama kimseyle birlikte olamiyor niye hala bekarsin diye oylesine konusuyorduk hepsinin akli yataga atmakta dedi:( Ilk konusmada birbirimizi tanimaya calisiyoruz bosanmis oldugumu da ogrenince konu cinsellige geliyor dedi. Bu mudur yani evlendi bosandi diye potansiyeli mi var bu dusunce yapisi ne zaman kaybolur da biz o gunleri gorebiliriz bilmiyorum.

Son düzenleme:
Benim bir arkadasim evlenip bosandi oyle guzel bir kiz ki bir bakan gozunu alamaz o yuzden de cok kismeti cikiyor ama kimseyle birlikte olamiyor niye hala bekarsin diye oylesine konusuyorduk hepsinin akli yataga atmakta dedi:( Ilk konusmada birbirimizi tanimaya calisiyoruz bosanmis oldugumu da ogrenince konu cinsellige geliyor dedi. Bu mudur yani evlendi bosandi diye potansiyeli mi var bu dusunce yapisi ne zaman kaybolur da biz o gunleri gorebiliriz bilmiyorum.
Ben de aynılarını yaşıyorum erkek milletınden nefret ettim

Back
X