Cinsellikten bahsedenler!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi zubey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belli bir yaşa gelmiş çiftlerin cinselliği konuşması da yaşaması da abes değildir. Neden olsun ki? Öcü mü bu cinsellik?

Ha adamın tek amacı odur, onu zaten belli eder, anlarsın bir şekilde. Ürolojik bölgesiyle beyni yer değiştirmiş tipleri ayırt edip onlardan uzak durmakta fayda var.

kadın her şekilde suçlu bu ülkede . sen cilveleşmişsindir derler açık giyiniyorsun falan ... açık giyinsede bir insan bunu hiç bir kadın hak etmez ... aa kendi istiyorsa yaşar .. ama daha kadını tanımadan nasıl biri olduğunu bilmeden sevişmezsek ayrılırım bak a getiriyorsan konuyu o senin mallığın . terbiyesizliğin .. hani kendi kardeşleride var bunuda unutmasınlar bence ... en çok da kadınların sen böle olmasaydın bu teklifleri sana yapmazlardı demesi acı bence ...

En çok da Kadınların öyle demesi canımı sıkıyor :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm bayanlar. Çok sık basıma gelir oldu budurum. Erkeklermi sapıttı benmi çok şanssızım. Kiminle tanıssam bi iki konusmadan sonra adamlar cinsel sohbete getiriyor mevzuyu.. şöyleki ya acıkacık daha sevgili adayı iken daha bence ilişkide hersey yasanmalı sınırlıda olsa bıyere kadar ihtiyac senle anlasırmıyız bu konuda bilmem? bazısıda hemen eve cagırmalar görüşelimmi bize gidelim sana yemek yaparım kendi elimle vs. çokça örnekleri var. sizinde basınıza böyle durumlar geldimi. geldiyse nasıl davrandınız? ben hiç normal karsılamıyorum sorsan ciddi ilişki isteyen hoşlanan kişiler. insan böylemi davranır tamamiyle kullanma amaclı ciddiyetsiz geliyor bana ve üzülüyorum:( Ve bir soru daha sizce bunları konusan biriyle bir ilişkiye baslasam ciddi bir ilişkimiz olabilirmi bastan yaramaz belli denememi dersiniz.. şimdi böyle birinden çok hoşlanıyorum ama bana busekilde imalar etti bnd acıkacık tersledim sonra biraz munakasa ettık ve dedıgı evet ben kızarkadasımla bişeyler paylasmak isterim seninlede isterim tabiki napmalıyım :(((

Cinsellik evlilik öncesi de yaşanır ama böyle değil...:19: Çiftler arasında aşk olmalı...sevgi olmalı...saygı olmalı... Sonrasında yaşanacaksa yaşanır.Öyle pazarlıkla olacak şey değil ki bu..Amacın kullanma olduğu apaçık ortada...

Bence de illaki her erkek en başından bu tür şeyleri düşünebilir ama bu şekilde söylemesi açık sözlülük değil düpedüz terbiyesizlik. En azından baştan göstermişler kendini şanslısın.

En çok da Kadınların öyle demesi canımı sıkıyor :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen can sıkıcı .... bu erkekler herkese bunları yapabiliyor zarf atıyorlar işte .. zaten tepkini görünce defolup gidiyorlar kendi gibilerini buluyolrar ... herkesin başına en az bir kere gelmiştir zaten ...

Tatlım hata bir defa olur o yollara kendi seçimleri ile giriyorlar sonrakiler tercih. Benim anlatmak istediğim erkekler artık açıkca cinsellik teklif ediyor sebebi de artık çok rahat yaşayabilmeleri kadınlar erkekleri geçti burada bile neleri okuyoruz ve yazımda hangi kadınların olduğunu o sınıfta gördüğümü belirtmiştim net anlayamadın beni normal insanlara da yapıyorlar şansını deniyorlar çünki

e tabi cinsellik yaşanır ne var diyen tiplerde var .. bana göre yanlış . benim hayat tarzıma göre yanlış . ayrıca adamın niyetinin ciddi olup olmadığını nasıl anlayacaz tamam dedik hadi yaşadık adam bana aşık diye düşündüm böle hissettim .. herşey oldu bitti . ya umduğum gibi çıkmasa bu adam . herşey yalansa ?bundan emin olmayız ki .

artık butun erkekler aynı
cınsellık konusur oldu hepsı
sımdı senınle bazı seyler paylasmak ıster
evlenıncede elıne erkek elı degmemıs kız arar s.refsızler

Şuana kadar 1 kişi ile sevgili oldum uzun süre . Onunda sona doğru beklentisi iyice azıttı ve cinsel ilişki teklif etti. Ve samimiyetine inanmadığım için bitti. Zaten istediğini verebilseydim de bile biterdi çünkü samimi değildi.
Sonra biriyle tanıştım evlilik düşüncesi vardı , Evlenme teklifi etti ama ben sevmedim. Çıkmadık zaten . Beni uzaktan görüyormuş. Birkaç kere konuştuk. Onun niyeti iyiydi ama sevmedim işte.
Sonraki karşıma çıkan, 3 gün gerçekten 3 günün sonunda beni "evde film izlemeye" davet etti :27: Ki mezuniyette , "arkadaş ortamında" tanışmıştım.
Böyle şeyler sadece sanaldan tanışanlarla olmuyor yani. Arkadaş ortamı olsa böyle olmaz düşüncelerinizi yıkın canlar.
Sonraki karşıma çıkan ise ciddi ilişki istemiyordu ama cinsellik desem hemen "hay hay" derdi. Olmadı gitti. (benim bunda hatam var, salaklığım,saflığım yüzünden yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Ama sonrasında beni anladı ve "yok ben senden cinsellik istemiyorum ama ciddi ilişkiye de hazır değilim" dedi)

Şuanda birini seviyorum ve onunla çıksak sevgili olsak; bana verdiği değerden emin olduğum ve samimiyetine inandığım için onunla cinsellik yaşarım. Teklif bile etmez o, olaylar öyle gelişir yani.

Ben bu işlerde teklife inanmıyorum işin içine teklif girince büyüsü bozulur. Ve öyle ilişkiye başlarken sözleşme gibi konuşulmaz. İLişkinin gidişatına göre şekillenir. Anlaşılır . Doğru olan budur . Daha birbirlerini tam tanımayan insanların hemen cinsellik konuşmasını doğru bulmuyorum.

Yani şahsen ben 5 kişi ile konuşmuşum. Ve 5'inden 3'nün niyetine güvenmedim .Belliydi bence .
Üstelik erkeklere karşı fazla samimi olmayan ve tersleyen bir yapım var. Yani dışarıdan basit biri gibi algılanmam mümkün değil.
Hareketlerimi bile 10 kere düşünüp öyle yapıyorum .
Erkeklerin karaktersizliği ile ilgili canım. Böyle insanları anında gönder hayatından ve sanal ortamdan birileriyle görüşme lütfen.

canım cok haklısın. sende bnm gıbı sansızszmıssın karsına hep bozuk ınsanlar cıkmıs. tabıkı bencede belkı adam gıbı ılıskıye baslansa zamanla pazarlık yapılmadan ınsanlar bıseyler yasarlar ama bu zamandakıler okadarrr abazakı veya kadın cok bı kısıyle ugrasıp zaman kaybetmek ıstemıyorlar daha tanısır tanısmaz basında pazarlık ımalar agız aramalar. çok akıllı gecınıyorlar aslında cok aptallar .. belkı elde edeceklerı varsada kendılerı edemıyorlar kaybedıyorlar. ama dedıgım gıbı kız cok oldugundan mantık bırı gıder bırı gelır

size bu şekilde yaklaşan erkekler genelde çok Amerikan filimi izlemişler ve sizinle ciddi ilişki düşünmüyorlardır. Erkek arkadaş ya da sevgili ya da ciddi ilişki düşünüyorsanız partnerlerinizi daha başka bir ortamdan seçmeği deneyin derim. ayrıca sizin yaş kaç, erkek arkadaş adaylarınızın tahsili ve yaşları kaç. bu da önemli canım.

Back
X