Cinsellikten hic bisey anlamiyorum

Sitem cagla

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
105
73
13
38
Mrb kizlar bir kac gundur bu konularda birseyler okuyorum buradan ve benimde esimle cok sorunlarim var lutfen bana geyik yapmadan akil verin nasil davranacagimi bilmiyorum.9 yillik evli olacagiz bu nisan ayinda fakat hala cahil kaldigimi dusunuyorum bu cinsellik konusunda.kisaca size durumumu ozetliyeyim.esimle ilk evlendigimizden beri esim hep beni doruk noktasinda birakip olayi bitiriyodu.ilk zamanlar neden dogru duzgun sevismiyo die uzuluyodum ve hep diygularimi icimde tutuyodum.cinsel bolgeme opme dahi yapmiyodu ve ben onunla sevisirken vu udumun neresinden haz aldigimi dahi kesfedemiyorum.ama cinsel bolgem konusunda israrciydim krndi icimde nedense.bu konuda vucut dilimle hissettirmeyede calistim hatta yalandan bir sefer baska isimler kullanarak ornekte vermistim bu kisi cok seviyomus die yok adam yanasmadi neyse zamanla sindirildim ve unuttum bu konuyu lakin adam ne zaman olaya baslasa ya cok heyecanlandim ozlemisim seni diyerek olayini tamamlayip gitti.ilk cocugumuz da odamda yatiyodum fakat kizimda olunca ben cocuk odasina yerlestim gibi cunku benim cocuklar uzerini surekli aciyo sik hastalaniyo die o oglumla bende kizimla uyumaya basladik.bu bizi dahada beter etti esim vardiyali bu arada gececide oluyo ve hep uykusuzlugunu one surerek ayda 2 sefer nerdeyse yan yana gelir olduk ve ondada adam ac kapa yapiyodu.suan korona virusunden dolayi evde fakat bu seferde bogazim agriyo sende hasta olma bahanesi cikti.bide bir keresinde ben banyoda kendimi tatmin edebilirmiyim die denedim fakat nasil yapcagimi dahi bilemedim yani ondada basarisiz oldum bana bir yol gosterin ben cildircam.yani cok istekli aman amn bir bayan degilim ama yasamak zirveyide gormek istiyorim boyle evlilik cok zor gercekten gencligim heba oldu.kusura bakmayin uzunca yazdim inanin kisa tutmaya bile calistim yoksa anlatsam gunler sayfalar yetmez.

Kendi kendini tatmin etmeyi ve kendi vücudunu keşfetmeyi bilmen gerekir en başta. Bunu bilmemene şaşirdım baya da uzun bir evliliğin varmis aslinda ama bu saatten sonra eşini değiştiremezsin gibi. Sanırım bekar hayatı gibi bir cinsellik yaşamak zorundasın. Yani tek çare masturbasyon gibi. Icinde tutarsan daha da birikir ve normal hayatina da zarar verir. Zaten o orgazmı tam anlamiyla doruklarda yasasan verdiği mutlulukla yoluna girer ruh halin de..

Tatlım, mastürbasyon yapcaksan, banyoda adapte olamazsın. Uyumadan önce ya da gün içinde boş vaktinde uzanırken, eşinden yapmasını istediğin ama yapmadığı şeylerin hayalini kur. Yapıyormuş gibi ve çok ateşli sex yaptığınızı hayal et ve bu esnada vücudunu sev okşa vajinanı okşa, özellikle klitorisi. Nasıl zevk alacaksın bak gör.

Püf nokta HAYAL HAYALLERİNE SINIR KOYMA, YAŞAMAK İSTEDİĞİN HERŞEYİ HAYAL ET. EŞİNE DE DİYECEK SÖZ BİLE YOK. BEN DE O KONU DA Bİ ÇARE BULAMADIM HENÜZ.

Esimle az once cesaretimi toplayip konustum ve oncesinde birlikte olduk.ona beni tatmin etmedigini soyledim senin icin sevisiyoruz tek basina isi goturuyosun benim haz aldigim yok hatta cnm yandi dedim masturbasyon yapiyomu die de sordum yapmiyomus.bana gelince kendisini duzelticegini soyledi ama bilmiyorum hic umut isigi gormedim.insallah duzelticek kendisini.ayrica kendimi tatminlige gelirsek bunu denicem

Canım sen kendini tanımazsan eşinden ne isteyeceğini bile bilemezsin .. korkmayın yenilikten yatakta hem aranızda bağ kuvvetlenir hemde orgazm çok sağlıklıdır vücut açısından hormonlara bile faydası kanıtlamış ruh sağlığı açısından yerini sen düşün sağlığın İÇİN bile bu kadar değerli anlayacağın ilk önce kendin için süslen be kendini iyi hisset en önemlisi bunlarla ilgili makaleler okuyabilirsin veya zevk oyuncakları fark pozisyonlar beklenmedik ve anlık şeyler ilişkiyi alevlendirecektir kendi vücudunu tanımaktan korkma olur mu ? Ondan sonra yaklaşımların dahi değişir bildiğinden ötürü :)

Öncelikle çocuklarla yatmayı bıraksanız iyi olur. Benim kızım da üstünü açar.arada tuvalete gittiğimde kontrol ederim. Açmışsa düzeltip geri yatarım. O kendi yatağında yatar ben kendi yatağımızda yatarım. Siz de yatağınızda yatın. İlişki için de istediklerinizi belirtin eşinize sizi tatmin etmek için bi şeyler yapsın. O yapmadığında yalnız kaldığınızda mast. yapabilirsiniz. Bunun için araştırabilirsiniz internetten. Ya elinizle ya da vibratör masaj aleti gibi birşeyler alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…