- 21 Kasım 2020
- 97
- 43
- 3
- 24
- Konu Sahibi normalperson112263
mi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yıllık sevgilisiniz?Herkese merhaba, sizlere son zamanlarda cinsellikle ilgili yasadigim bircok bunaltici dusunceden birini anlatacagim. Bende mi bir sorun var, bu dusuncelerin sebebi ne olabilir belki bu konuda bana bir fikir verip yardımcı olabilirsiniz diye dusunuyorum. Öncelikle benim bir sure once bir erkek arkadasim oldu. Ve kendisinin benden once cinsel deneyimleri olmus. Cok degil aslinda birkac kisiyle olmus ilki 2 yillik sevgilisiymis ama ondan sonrakilerle sevgili degilmis, anlastigi kafa yapisinin uydugu insanlarmis ancak sevgili degillermis. Ilk sevgilisi tarafindan aldatilmis, uzun bi sure kimseyle beraber olmamis kimseyle konusmamis. Bi daha kimseye guvenebilecegine dair umudu kalmamis. Onun disinda da hayatinda kotu giden seyler varmis kotu bir donemdeymis ve bu iliskiler gelismis o donemde. Su anki kafam olsa yapmazdim, zaten guzel de degildi o insanlarla olmasi diyor. Ve onu sevdigim icin ona guveniyorum. Onemli olan su anki hali, bakis acisi. Insanlar degisirler farkli donemelrden gecerler diye dusunuyorum. Ancak bunlar bende adeta bir travma yaratti. Surekli sevgilimin baskalariyla cinsellik yasarken goruntuleri geliyordu aklima. Bir tanesinin yuzunu de biliyorum o yuzden daha net canlaniyordu. Sevgilisiyle olan cinsellik beni nedense hic rahatsiz etmedi yani sevmis yapmis diye dusundum ama digerleri o kadar rahatsiz etti ki hep aklima geldi. Afedersiniz penisinin baskasina ait vajinaya girisini falan dusunup boyle cok huzursuz kotu berbat hissediyordum. Normalde bunlari dusunmemeliyim biliyorum ama ben genel olarak da takintili bir insanim ve engel olamadim bu düşüncelere. Simdi ise resmen cinsellikten sogudum. O kadar bagdastirdim ki sevgilimin gecmisiyle genel cinsellik algimi artik kendim cinsellik yasadigimi dusundugumde kendimi sanki o kizlardan biriymis gibi hissediyorum ozellikle de o son kiz. Kendimi onun yerine koydum resmen sevgilimi onunla o kadar cok hayal ettim ki bizim bir seyler yasadigimizi dusununcr kendimi o kiz saniyorum ve o kizi hic sevmiyorum kotu biri.. Sevgilimle aralarindaki iliski duygusal yone kayarken birden onu birakip eski sevgilisine donmus falan.. Bilmiyorum genel olarak cinsellikten sogudum ne kendimi cinsellik yasarken dusunebiliyorum ne sevgilimi opmek bile istemiyorum yani cinsellikle ilgili her seyden sogudum resmen.. Bazen ofkemi sevgilimden cikariyorum gitmissin onune gelenle yatmissin igrencsin midem bulaniyo senden falan diyorum oysa ki onune gelenle falan yatmamis bunu biliyorum o kadar fazla degil o kadar sık da iliskiye girmemis yani durum oyle degil ama nefret kusuyorum ona.. Napacagimi bilmiyorum bu psikolojiden nasil cikarim..
Daha geçenlerde evlenmeden cinsel ilişkiye girsem mi diye konu açmıştınız. Kararınız çabuk değişmiş anlaşılanHerkese merhaba, sizlere son zamanlarda cinsellikle ilgili yasadigim bircok bunaltici dusunceden birini anlatacagim. Bende mi bir sorun var, bu dusuncelerin sebebi ne olabilir belki bu konuda bana bir fikir verip yardımcı olabilirsiniz diye dusunuyorum. Öncelikle benim bir sure once bir erkek arkadasim oldu. Ve kendisinin benden once cinsel deneyimleri olmus. Cok degil aslinda birkac kisiyle olmus ilki 2 yillik sevgilisiymis ama ondan sonrakilerle sevgili degilmis, anlastigi kafa yapisinin uydugu insanlarmis ancak sevgili degillermis. Ilk sevgilisi tarafindan aldatilmis, uzun bi sure kimseyle beraber olmamis kimseyle konusmamis. Bi daha kimseye guvenebilecegine dair umudu kalmamis. Onun disinda da hayatinda kotu giden seyler varmis kotu bir donemdeymis ve bu iliskiler gelismis o donemde. Su anki kafam olsa yapmazdim, zaten guzel de degildi o insanlarla olmasi diyor. Ve onu sevdigim icin ona guveniyorum. Onemli olan su anki hali, bakis acisi. Insanlar degisirler farkli donemelrden gecerler diye dusunuyorum. Ancak bunlar bende adeta bir travma yaratti. Surekli sevgilimin baskalariyla cinsellik yasarken goruntuleri geliyordu aklima. Bir tanesinin yuzunu de biliyorum o yuzden daha net canlaniyordu. Sevgilisiyle olan cinsellik beni nedense hic rahatsiz etmedi yani sevmis yapmis diye dusundum ama digerleri o kadar rahatsiz etti ki hep aklima geldi. Afedersiniz penisinin baskasina ait vajinaya girisini falan dusunup boyle cok huzursuz kotu berbat hissediyordum. Normalde bunlari dusunmemeliyim biliyorum ama ben genel olarak da takintili bir insanim ve engel olamadim bu düşüncelere. Simdi ise resmen cinsellikten sogudum. O kadar bagdastirdim ki sevgilimin gecmisiyle genel cinsellik algimi artik kendim cinsellik yasadigimi dusundugumde kendimi sanki o kizlardan biriymis gibi hissediyorum ozellikle de o son kiz. Kendimi onun yerine koydum resmen sevgilimi onunla o kadar cok hayal ettim ki bizim bir seyler yasadigimizi dusununcr kendimi o kiz saniyorum ve o kizi hic sevmiyorum kotu biri.. Sevgilimle aralarindaki iliski duygusal yone kayarken birden onu birakip eski sevgilisine donmus falan.. Bilmiyorum genel olarak cinsellikten sogudum ne kendimi cinsellik yasarken dusunebiliyorum ne sevgilimi opmek bile istemiyorum yani cinsellikle ilgili her seyden sogudum resmen.. Bazen ofkemi sevgilimden cikariyorum gitmissin onune gelenle yatmissin igrencsin midem bulaniyo senden falan diyorum oysa ki onune gelenle falan yatmamis bunu biliyorum o kadar fazla degil o kadar sık da iliskiye girmemis yani durum oyle degil ama nefret kusuyorum ona.. Napacagimi bilmiyorum bu psikolojiden nasil cikarim..
aslinda kabul ettim onu o sekilde ya da kabul ettigimi saniyorum.. ben 19 o 3 yas buyuk benden, 5 6 ay olduKaç yıllık sevgilisiniz?
Yaşlarınız kaç?
Bu düşüncelerle ilişkin yürümez devam etse de sağlıklı olmaz.
Ya geçmişini kabul edeceksin yada bitireceksin.
O kararimi hala vermedim burada onunla alakali bir sey yok ki, erkek arkadasimin gecmisinin uzerimdeki etkilerinden bahsettim sadeceDaha geçenlerde evlenmeden cinsel ilişkiye girsem mi diye konu açmıştınız. Kararınız çabuk değişmiş anlaşılan![]()
Ee siz cinselliği bu erkek arkadaşınızla yaşarsanız ilerde hayatınıza giren kişide aynı sizin gibi düşünecek kafası karışacak. O yüzden enine boyuna iyi bir düşünün açtığınız konulardaki sıkıntılarınızıO kararimi hala vermedim burada onunla alakali bir sey yok ki, erkek arkadasimin gecmisinin uzerimdeki etkilerinden bahsettim sadece
Ne yapmaya calistiginizi anlayamafim diger basligin konusunu neden buraya tasiyorsunuz, bunlari elbette dusunuyorum ve ileride baska bir erkek arkadasim olursa benim gibi takintili olacak diye bir kaide yok. Ben benim, o odur. Insanlara baski yapmaya calismak ve baska konulari buraya tasimak yerine bence basliga odaklanmalisiniz ya da yorum yapmamalisiniz.Ee siz cinselliği bu erkek arkadaşınızla yaşarsanız ilerde hayatınıza giren kişide aynı sizin gibi düşünecek kafası karışacak. O yüzden enine boyuna iyi bir düşünün açtığınız konulardaki sıkıntılarınızı
Ve hala seninle beraber mi??Bazen ofkemi sevgilimden cikariyorum gitmissin onune gelenle yatmissin igrencsin midem bulaniyo senden falan diyorum
Evet benimle, ben olsam ben de kalmazdim ama beni cok seviyor. Onu uzdugum icin de uzuluyorum ama oldular. Artik soylemiyorum oyle seyler.Ve hala seninle beraber mi??
Karaktersizin önde gideniymiş bu adam . Bir insan hakaret işittiği yerde kalmamalı,bu aşk değil
Onu seviyorumÇok sağlıksız bir düşünce yapısı bu. Geçmişini kabullenmiyorsanız ilişkinizi devam ettirmemelisiniz. Hakaret etmenize hiç değinmiyorum bile
cok durust ve sevgi dolu biri.. evet layik goruyorum ama keske onu olduğu gibi kabullenebilsem.bu adami ilk’in olmaya layik goruyordun bir de.
Peki bunu asamaz miyim sizceSağlıklı ilişki yaşayabilecek durumda değilsin. Erkek arkadaşının ilişkiye girmesi seni rahatsız etmiş seninde başına gelebilir bu durum,ona göre hareket et derim ben.
Ilk tanistigimizda arkadasca konusuyoduk o yuzden anlatmisti bi nevi dert yanmisti islerin bu noktaua sevgililige gelecegini bilmiyorduk yoksa bu kadar detay ne o anlatmak isterdi ne ben bilmek isterdim..Bu kadar detay bilmeye gerek var mıydi ki? Boyle insanin aklina takilir iste. Yok kac kez yapmis ne sıklıkta yapmis falan kimlerle yapmis. Birliktelik yasamis mi yasamis. Ben olsam cok kurcalamazdim. Seninleyken olan davranislarina odaklan.
Aşırı derecede kıskanıyorsun o yüzden bu hiddetlenmelerin.Peki bunu asamaz miyim sizce
nadil gececekAşırı derecede kıskanıyorsun o yüzden bu hiddetlenmelerin.
İyi biri ise geçmişte birşeyler yaşadı diye harcama adamı. Ben yapsam şimdi gözümün içine bakan bir kocam olmazdı.nadil gececekbunun icin onu birakmak istemiyorum cunku onun yerinde ben olsam terk edilmek istemezdim.. hem de bana karsi hicbir hatasi olmadi..