• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellikten ve evlilikten nefret eder hale geldim

bunun görücü usulüyle evlenmeyle veya yaşının küçük olmasıyla alakası yok bence
19 yaşında evlendim görücü usulü ..11 senedir herşey olması gerektiği gibi
maddi anlamda çok sıkıntı çektik hiçbişey bizi birbirimizden soğutmadı
siz daha 8 aylık evliymişsiniz bu kadar zamanda bu denli usanacak istemeyecek olmanız şaşırttı beni hatta cinsellik yaşamamak için ayrılmayı düşünmenizde şaşırttı
hormonlarla alakası olabilirmi diye düşünüyorum kadınlık hormonunuz az salgılanıyo olabilir östrojen aklıma bu geliyo

canım hemen ayrılmayı aklından geçirme
severek evleniyorsun 19 yaşındasın ve boşanmak istiyorsun
çok kolay pes ediyorsun bence
kendini zorla biraz orta yolu bulmalısınız
istemiyorum diye diye de uzaklaşabilirsin
görev gibi demişsin ya böyle görme bunu görürsen zaten canın istemez
o senin sevdiğin insan göğsüne yat sıkı sıkı sarıl hisset onu
güzel şeyler giyin süslen romantik ortamlar hazırla olaylar kendiliğinden gelişince canın ister
baktın hala olmuyor doktora git evlilikte cinsellik çok önemli
boşanmak mı daha zor doktora gitmek mi???

bende 6 aylık evliyim ilk başlarda bende zevk almıyordum şimdi bile çok aşırı aldığım sölenemez.fakat eşimi çok nadir hatta hiç reddetmemişimdir.çünki erkek bir kere soğudumu bir daha dönüşü olmuyor.senin soğuk olmanın nedenlerinden biride sürekli kullandığın bi ilaç varsa yada d.kontrol hapı kullanıyosan onlarda yapar.ben antidepresan ve d.kontrol hapı kullanıyodum.dkontrol hapını bıraktım biraz daha düzeldim.ama antideprasanı ha deyince bırakamıyosun.eşini ve evliliğini seviyosan ve kaybetmek istemiyosan en kısa zaman da bir doktora gitmelisin

hamilelikte depresyona girmiştim ve cinsel hayattan soğumuştum eşimi çok kere reddettim.ama eşimin uzaklaştığını görüyorum benden ve buda canımı çok acıtıyor.kafamda bişeler kurup gidiyorum yanına böle biraz etkisi oluyo gerçi hala düzelmiş değilim ama düzelme yolundayım allah bizim gibilere yardım etsin.kadınların çoğu cinselliği fazla aramıyor ama erkekler bu konuda çok hassaslar

gizemli bence cinselliğe bakış açını değiştirmelisin ve bu ha deyince olmaz,eşin de sen de biraz sabredin..ben de 8 aylık evliyim ve cinselliğe çok ihtiyaç duyduğumu,sık yaşamak istediğimi söyleyemem,ama ben şöyle düşünüyorum..bu tür toplumlarda biz kadınlar belirli yaşa kadar cinsellikten uzak tutuluyoruz,yanlış ayıp gibi düşüncelerle büyüyoruz,öyleki zamanla bunun vücudumuzun bi ihtiyacı olduğunu bile unutuyoruz beynimiz böyle programlanıyor..erkeklerdeyse tam tersi,ergenliğe girer girmez bu çok önemli bişey, kendi aralarında sürekli konuştukları,hatta kişilikleri kendilerine güvenleri açısından önemsedikleri bi konu..onların beyni bizimkinin aksine bunun bi ihtiyaç olduğunun farkında..hatta fazla farkında :)) e evlenince bunu birlikte yaşamak zorunda kalıyosun ve ikinizin durduğu yer farklı bu konuda..erkek bu ihtiyacını sevdiğiyle yaşamak istiyo, kadınsa buna alışmanın derdinde..beyin kabullenecek,hormonlar düzenlenecek vs. vs. bir de bence kadında eğitim seviyesi arttıkça kabullenmesi de zorlaşıyo..eskiden ne diyodu kadın..evlendim,kocamın oldum,onun isteklerini yerine getirmek benim kadınlık görevim..şimdiyse şöyle diyoruz..istemediğim bişeyi neden yaşamak zorunda olayım,canım istemediğinde hayır diyebilmeliyim..dolayısıyla direnç gösterdiğimiz süre artıyo,erkekler de buna alışmakta zorlanıyo belki...velhasıl kelam:) tüm bunlar boşanmakla değil karşılıklı anlayışla ve sabırla çözülecek şeyler..ve tabii kendini eğitmekle..
ben de buna alışmak ve hormon dengemin değişmesi sürecinde evliliğimin ilk aylarında depresyona girdim,sürekli ağlıyodum filan(ki insan depresyondayken boşanmak gibi en olumsuz şeyleri düşünüyo)..şimdi kendi açımdan şöyle düşünüyorum..aylarca ıssız bi adada aç kaldım ve sonra bi adam beni buldu evine getirdi,açlıktan ölüyorum ama şuanda katı gıda yiyebilecek durumda değilim,önce biraz serumla sıvı gıdayla filan beslenmem,yavaş yavaş katı gıdaya alıştırılmam gerekirki vücudum dengeye gelsin,sonra o adamla aynı seviyede sağlıklı olacağım ve artık birlikte keyifle katı gıdalar yiyor olacağız :)) :delphin: birbirimizi çok severken neden kendimize bi masa donatmayalım dimi:içelim:

şunu da eklemek isterim zaman zaman eşimin beni kırdığı ve unutamadığım davranışları oldu...sebebi bu olabilirmi bilmiyorum.

evet canım zamanında eşin seni kırmış ve unumadığın bi takım davranışlar sergilemişse buda sebeb olabilir..ama herkes bunları zaman zaman azda olsa yaşamıştır.bence ilk önce eşinle ilgili herşeye olumlu bakmaya çalış...internetten araştırmalar yaparak bişeyler öğrenebilirsin.ama sana tavsiyem evlilik terapistinden başka bu konuda sana kimse yardımcı olamaz...eğer maddi durumda kısıtlıysaa 2 seans gidip daha sonra kendinde biraz çaba gösterirsen her şey yoluna girer.ama daha fazla devam ettirme....çünkü bir gün eşinde bu durumdan sıkılıp mutluluğu dışarda aramaya çalışabilir.bu sefer herşey dahada kötü olabilir.umarım herşey yoluna girer canım.sadece biraz çaba ve zamann.allaha emanet ooolll.....:1rolleyes:

gizemli bence cinselliğe bakış açını değiştirmelisin ve bu ha deyince olmaz,eşin de sen de biraz sabredin..ben de 8 aylık evliyim ve cinselliğe çok ihtiyaç duyduğumu,sık yaşamak istediğimi söyleyemem,ama ben şöyle düşünüyorum..bu tür toplumlarda biz kadınlar belirli yaşa kadar cinsellikten uzak tutuluyoruz,yanlış ayıp gibi düşüncelerle büyüyoruz,öyleki zamanla bunun vücudumuzun bi ihtiyacı olduğunu bile unutuyoruz beynimiz böyle programlanıyor..erkeklerdeyse tam tersi,ergenliğe girer girmez bu çok önemli bişey, kendi aralarında sürekli konuştukları,hatta kişilikleri kendilerine güvenleri açısından önemsedikleri bi konu..onların beyni bizimkinin aksine bunun bi ihtiyaç olduğunun farkında..hatta fazla farkında :)) e evlenince bunu birlikte yaşamak zorunda kalıyosun ve ikinizin durduğu yer farklı bu konuda..erkek bu ihtiyacını sevdiğiyle yaşamak istiyo, kadınsa buna alışmanın derdinde..beyin kabullenecek,hormonlar düzenlenecek vs. vs. bir de bence kadında eğitim seviyesi arttıkça kabullenmesi de zorlaşıyo..eskiden ne diyodu kadın..evlendim,kocamın oldum,onun isteklerini yerine getirmek benim kadınlık görevim..şimdiyse şöyle diyoruz..istemediğim bişeyi neden yaşamak zorunda olayım,canım istemediğinde hayır diyebilmeliyim..dolayısıyla direnç gösterdiğimiz süre artıyo,erkekler de buna alışmakta zorlanıyo belki...velhasıl kelam:) tüm bunlar boşanmakla değil karşılıklı anlayışla ve sabırla çözülecek şeyler..ve tabii kendini eğitmekle..
ben de buna alışmak ve hormon dengemin değişmesi sürecinde evliliğimin ilk aylarında depresyona girdim,sürekli ağlıyodum filan(ki insan depresyondayken boşanmak gibi en olumsuz şeyleri düşünüyo)..şimdi kendi açımdan şöyle düşünüyorum..aylarca ıssız bi adada aç kaldım ve sonra bi adam beni buldu evine getirdi,açlıktan ölüyorum ama şuanda katı gıda yiyebilecek durumda değilim,önce biraz serumla sıvı gıdayla filan beslenmem,yavaş yavaş katı gıdaya alıştırılmam gerekirki vücudum dengeye gelsin,sonra o adamla aynı seviyede sağlıklı olacağım ve artık birlikte keyifle katı gıdalar yiyor olacağız :)) :delphin: birbirimizi çok severken neden kendimize bi masa donatmayalım dimi:içelim:

Bu olay ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.İnan seni tüm içtenliğimle tebrik ediyorum.Yeni evli biri olarak kendi payıma düşeni aldım.Saol...

QUOTE=gizem_li;13515612]merhaba.uzatmadan konuya girmek istiyorum.son 1 aydır eşim özellikle cinsel anlamda benden çok uzak duruyor.bunu defalarca konuştum..çok yorgun olduğunu söylüyor sürekli.ama iş aynı iş,eş aynı eş...ne değişti anlamadım.aklıma beni artık çekici bulmadığı yada başka biri olabileceği ihtimali geliyor ve ona karşı ister istemez soğuk ve ters davranıyorum.bu da bizi daha çok uzaklaştırıyor birbirimizden.
bazen daha anlayışlı davranıp güzel güzel konuşmak istediğimde bana,ilgi görmek istediğini ve benim onu istediğimi görmek istediğini söyledi.ama o bana uzak davranınca hiçbirşey istemiyorumçondan uzaklaşıorum.ben adım atmıyorum ama o da atmıyor.günlük yaşantımızda problem yok.ama o eski aşk ta yoksenağlama..geceleri sarılmadan uyuyoruz...benden bir adım bekliyor.ama bana başka sorun varmış gibi geliyor..beni eskisi gibi sevmediğini hissetmek çok acı...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ne yapmalıyım?[/QUOTE]

canım hem bunu demişsin hem de ben bastan beri uzagım sogugum cinselliğe diyorsun tezatlık yokmu bu actıgın konuyla digerinin?

sunu soylmelıyımkı bazı problemler yuzunden bunu yazıyo olabılırsın o sorunların neyse once onu halletmelısınn ama burda baska bı sorun aha cıkıyor yasadıgın yada beynındekı o problmeler neyse senı depresıf duruma sokmus hatta buyuk ıhtımalle depresyondasın kısa zamanda uzmanla gorusmenı tavsıye edecegım daha cınsellıgı kesfetmeden hayatını karartma bı zman sonra neyden nefret ettıgını gorunce cok sasıracaksınnn

canimmmm bence daha fazla esini reddetme derim... bu sefer esin istemeden yani bir neci senin yüzünden disariya yönelecek ve daha kötü seyler olacak sennin icin! cünkü bir evlilikte cinsellik cok önemli... hem evlilikte mutluluk icin cok önemlidir hemde erkegi eve baglayan cok önemli bir unsurdur! meselaaa neden cinsellikten nefret ediyorsun!
1-----aci mi hissediyorsun! cünkü 8 ayliksin ve aci cekmen normal. bu vaginal bir durum olabilir ki canim bunun iccn doktora gitman gerekiyorki sana bir care bulsun!
2------ iliski öncesi eslerin birbirine olan temasi yaniiii ÖN SEVISME olmadan sadece hadi yapayim rahatlayim olsun bitsin gibi bir tavir görüyorsan esinde ki bu cok yanlis tamamen haklsin! bu durumda esinle hangi durumlarda daha zevk aldigini söylemelisin haa eger söyleyemiyorsan hareketlerinden belli et,,,
3------- esin kendi rahatladiktan sonra senide tatmin ediyor mu? yok sadece kendisi ragatlayip sirtini dönüp yatiyorsaaa cinsellikten nefret etmen cok dogal. bunun icin esinle konusmalisin ve kendininde isteklerinin oldugunu ve bunun tatmin edilmesi gerektigini söylemelisin...
4........ son olarak peki esin seni baska sekilde tatmin ederken zevk aliyor musun?
ve unutma güzelim kadinlar istemese bile erkekler ister hayatim! senin canin istemesede sen esini bir sekilde tatmin etmek zorundasin! cünkü erkek 1 ister 2 ister 3 ister baktin vermedin 4. yüüü baskalarinda arar!

Back
X